- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
İnşallah artıcakbakalım yarın sabahki nası çıkcak
inşallah canımmmmİnşallah artıcak
Bende dayanamadım yaptım sabahsilikleşmiş iyice benim iğne acaba hamişlik olsa artarmıydı yokaa gidip gerimi gelirdi çizgi
Test yapmıyolardırkiinşallah canımmmm
bilmiyorumki hiç denk gelmedim iğne vurulanlarn testineeee
seninde sonucun güzelolcak bn inanıyorummmmTest yapmıyolardırkidr diyo zati 12 etkisi var diye bi manyak ben
tabiki de hayırAma ilk idrarı tutabilcenmi
her şakanın altında mutlaka bir gerçeklik payı vardırkızlar benim 3 görümcem var dün en küçüğünü şakaladım1 nisandıya
tam başka bişey için arıyodum dedim bn şimdi kandırım onu telefonu açtı dedim sna sürpriz yapimmi
hemen başladı vallamı yoksa düşündüğüm şeymi fln demeye yoksa halamı olcaksın dedim.
kız vallamı dedi cok uzatmadım şaka şaka 1 nisan ded,im
diyoki allah seni sevinçten koltukta oturuyodum ayaağa kalktım dedi
sonrada üzüldümmm bilsem ypamazdımonlar benden daha fazla istiyor
İnşallahseninde sonucun güzelolcak bn inanıyorummmm
kalırsakta kısmet nisanaaaİnşallahHayaller hayatlar kalmamayım yine bu ay
Günaydın çilli tavukgünaydın kızlarrr
Yok ya henüz yapmadım hastayım diye sabah 1 bardak portakal suyu sıktı eşim onu içtim 1 saat oldu 1 saat daha bekliyim öyle yapıyım diyorum şuan dün ki hcg testi önümde pembe pembe 2 çizgi şekilde o bana bakıyor ben onaGünaydın çilli tavukyaptın mı gı test yine
Yok ya henüz yapmadım hastayım diye sabah 1 bardak portakal suyu sıktı eşim onu içtim 1 saat oldu 1 saat daha bekliyim öyle yapıyım diyorum şuan dün ki hcg testi önümde pembe pembe 2 çizgi şekilde o bana bakıyor ben ona
dün ben 2 tane test yaptım 1 tanesi ultra erken gebelik testi onda birşey göremedim peşinden normal gebelik testi yaptım onda gölgeyi görmüştüm şimdi işe geldim gölge gölgelikten çıkmışdünkünü kaçırdım mı ben hadii inşallah ☺
Erkenden nasil ciktti boyleAllah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün var
kimseden ses çıkmıyor bildigim bir konu olsa cevap verirdim sanaKızlar bir şey sorucam 1500-2000 arası vajinalde görüyoruz sanırım bebeği 5000 civarı karında. Kalp atışlarını hangi değer aralığında duyuyoruz?
Bacım sen ne zaman kan vericen bi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?