ben tuvalete çıktıkça test yapmaya alıştım böylesi daha iyiBacım sen ne zaman kan vericen bi daha?
ben senin testlerden artık bişi anlayamıom kuzummm
Topiğimizin davığıben tuvalete çıktıkça test yapmaya alıştım böylesi daha iyiyumurtlama hakkında soru sorsaydın cevaplardım uzmanlık alanım yumurtlama benim
Yaaaa canımmmmİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Canım görüyorum ama sen orjinal resimde görüyorsun değil mi ?Buda 30 dk beklemiş hali kızlar
@Almilaaazey @nedemistimkibennH E
@morcivertkedi @Minik_ceylo @Maria26
çocugu içimde saklıyorum benben senin testlerden artık bişi anlayamıom kuzummmhep yumurtluyon hep silik çizgi
orjinal resimde derken canım ? ilk 5 dk daki resimmi ? :)Canım görüyorum ama sen orjinal resimde görüyorsun değil mi ?
Kuzum ben kalp atışı için gittiğimde kan testi yaptılar 64.000 kusurdu ..Kızlar bir şey sorucam 1500-2000 arası vajinalde görüyoruz sanırım bebeği 5000 civarı karında. Kalp atışlarını hangi değer aralığında duyuyoruz?
@morcivertkedi15yusra11 kuzular etiketlersiniz dediniz ama ben bebetıme hariç diğerlerinde bise görmedim
Yanı işte sende ki testteorjinal resimde derken canım ? ilk 5 dk daki resimmi ? :)
bende de görüyormusunYanı işte sende ki testte
Bize gönderidğin foto ya önemlimolan senın görmen .
Ben silik bişey görüyorum .
9,8 değerimmmm
Teşekkür ederim kuzumKuzum ben kalp atışı için gittiğimde kan testi yaptılar 64.000 kusurdu ..
keseyi bebeği gördükten yaklaşık 1 hafta sonra çağırıyorlar genelde
bnde elimdeki teste bakınca görebiliyorum ama resimdekinin bi tık fazlası gibi düşün benm gördüğümüde. :)Yanı işte sende ki testte
Bize gönderidğin foto ya önemlimolan senın görmen .
Ben silik bişey görüyorum .
Kuzum cuma 9,08 di pazar 60,58 oldumaşallah canım gözün aydın ben de evde girme yasağı olduğu için ancak bugün gördüm çok sevindim Allah hayırlı etsin darısı başımıza aminnn
Sana yorum yapmıyorumbende de görüyormusun
Kizlar bugun hastaneye gittim ve cinsiyeti ogrendimAllahin izniyle kizim olucakmis
Kuzum çok normal ilk haftalarnuykusuzluk çok oluyor ..Teşekkür ederim kuzumElçin çok heyecanlıyım normalde alarm çalar sabah 10 dk 10 dk zor kalkarım, alarm çalmadan ayaktayım kaç gündür
Kuzum kan testini regl günü ver bence ben ilk gebeliğimde öyle yaptım .bnde elimdeki teste bakınca görebiliyorum ama resimdekinin bi tık fazlası gibi düşün benm gördüğümüde. :)
ama diğer aylar yaşamadıgım cok farklı şeyler var.
bel ağrısı , aralıksız devam eden sağ kasık batması , göğüslerde hassasiyet
diğer aylarda kasık batması oluyordu ama gün içinde 3-5 kere mesela.
ama özellikle 2 gündürr tüm gün batıyor diyebilirimmm.
test bi tık daha belirgin olsa gider kan verirdim buugunnn öğlennn
ezberleri bozuyorum hep dimiSana yorum yapmıyorum
Görsek nolcak kan testlerinde çıkmıyor :/
Geçen seferde zorla kana gönderdik çıkmadı bişe 2. Defa olunca çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?