Senin randevuna kac gun kaldi canm bakalim prensmi prensesmi geliyooHee heee kalbı duyunca rahatlıcan bekleee
tazesinde de görüyorum vallahi. olmasa hiç çıkmaz ya benim negatif testlerim hep negatif kaldı
Evet yaa Allah beterinden korusun, yaşam kalitesini düşürüyor tabi, sizde de var mı? Kimi migreni olanlar hamilelikte azaldığını da söylüyor galiba, inşallah varsa da öyle olur sizinOff migren en buyuk bela sanirim
Bebetime da bende çok hafif gördüm gibi kuzum ama bugün regl günü mü dedin. Geç döllenme olabilir mi sence, inşallah öyledir ❣ yarın sabah bir daha dene bakalım testi
Olmaz mı kuzum hatta sıcak su torbası falan yapıp öyle yattım hala ara ara oluyor adet olucam sanırken bebiş geldi
ben laboda gördüm. freely dikkat edince gördüm bebetime bakmadım cok. bence var gibi ya insallah öyledir
ayy gördüm gördümm
Göremeyenler klübü olarak hic birini görmedim
Bende zor görüyorum meraklanma
Amin inşallah kuzum bu defa ilaçlara da erken başladık dualarını esirgemeYaaaa canımmmm ♥
Rabbıme şükürler olsun inşallah yüzünüz daima gülsün .
Evladınızı sağlıklaaa sıhhatle kucagınıza alın inşallaahh canımmm ♥
Çok şükürr
Hiç anlamadım canım ben hsg çekildiğim gün adet oldum sonra ilişki yasağı verdi doktor ilk ilişkiden tam 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı ama yumurtlamamdan ovu testlerime göre 2 gün sonra ilişki yasağı bitti tam sürpriz olduErkenden nasil ciktti boyle
İnşallah kuzum
Amin inşallah kuzumYaa çok sevindimmm, maşallah canım benim, Allah sağlıkla devam ettirsin
Bende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdiMaşallahhh canım hayırlı olsun
Sende pko falan mı vardı peki 10 gün kala böyle çizgi ve bu değer biraz zor ama 10 gün sonra regl günğnde beta 1000lerde flan olur çünkü. Bu değerle sanki regle 3 4 gün var gibi .. neyse hayırlısı olsun yinede oh bereketli nisan ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?