İyiyim canım çok şükür, bira uyku hali çöktü yemekten sonra, onun dışında aynıyız, haftasonu doktor var, biraz heyecan artıyor yaklaştıkçaAmin inşallah kuzumsen nasılsın ne zamandır konuşamadık
Allah razı olsun canım benim şu mübarek günde Rabbim sesimizi duysun sağlıcakla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımGünaydın kuzucuklar.. 2 resimde görüyorum sanki bişey ama t ye uzakta
U Ufukta_bebek canm hayırlı olsun ☺
bak bak hiçte çaktırmadan gidip kan vermişşşkızlar ben gittm kan verdim.
eğer 1-2 lik bi değer bu gölge çizgileri yapıyorsa ümitlenmiyim diye.
tamda tahmin ettiğim gibi çıktı sonuç 1.35
yani benim umutlarda nisana kaldı
H E morcivertkedi Maria26 Zeybltaslan dvtb Minik_ceylo 1609ece nedemistimkibenn
Canım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindiryok ondan demedim zaten benim bugün bat günüm hafif bir baş ağrısı dışında zerre bir belirti yok o baş agrısıda hastayım grip olmuşum ondan kaynaklıdır diye düşünüyorumregl olacağımı hiç sanmıyorumm
Hsg de beta içeren bişi olmuyor dimi ilaç vsBende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
Canım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindiryok ondan demedim zaten benim bugün bat günüm hafif bir baş ağrısı dışında zerre bir belirti yok o baş agrısıda hastayım grip olmuşum ondan kaynaklıdır diye düşünüyorumregl olacağımı hiç sanmıyorumm
bak bak hiçte çaktırmadan gidip kan vermişşşkızlar ben gittm kan verdim.
Benim bebiş geç döllendi ya bi de, tam kestiremiyorum da kuzum5 artı 3 de karından gördüm ben kızımı
Doktorum 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırmıştı
Hatta vajinal baksak görürüz kalp atisiniama gerek yok dedi
Kuzum daha regliye var keşke acele etmeyeydin kan için.. böyle çıkması çok normal şuanlık niye moralini bozuyorsunkızlar ben gittm kan verdim.
Kuzum daha regliye var keşke acele etmeyeydin kan için.. böyle çıkması çok normal şuanlık niye moralini bozuyorsunkızlar ben gittm kan verdim.
yok yok bende aynı şekilde oldum giremedim bir türlü kaç defa paylaşım yapmışım yazıdıgımı kız birşey paylaştı sistem çöktü resmenAyy bi benim sistemimde mi hata var ne mesajlarım geliyor nede sayfalar ilerliyor
yok kız bozmadım nisanda çalışmalara devambak bak hiçte çaktırmadan gidip kan vermişşşmoralini bozma benimde 1,5 çıkmıştı ben hala hamileyim diye dolaşıyorum ortalarda
inşallah öyledir yani tam anlamıyla gribimde diyemiyorum zaten ama halsizlik burun tıkanıklıgı hafif ateş var düne göre bugün iyiyim ama 1 günlük bir serüvendi galiba yada akşam c vitamini deposu yaptım resmen ondan dolayıda olabilirCanım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindir ☺
bozmdım moralimi kuzum en azından öğrenmiş oldummm nisanda daha iyi çalışmalar yapcaz demekkiKuzum daha regliye var keşke acele etmeyeydin kan için.. böyle çıkması çok normal şuanlık niye moralini bozuyorsun
belki geç döllenme falandır kırmızıyı görmedigin sürece problem yokyok kız bozmadım nisanda çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?