Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_2147.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindir

Hsg v
Bende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
Hsg de beta içeren bişi olmuyor dimi ilaç vs

Canım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindir

5 artı 3 de karından gördüm ben kızımı
Doktorum 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırmıştı
Hatta vajinal baksak görürüz kalp atisiniama gerek yok dedi
Benim bebiş geç döllendi ya bi de, tam kestiremiyorum da kuzum

Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Rabbim bu mübarek günlerde duysun sesimizi; çocuğu olmayana hayırlısıyla hamile kalmayı, hamile kalan bayanların sağlıkla hamileliğinin ilerlemesini kucaklarına almalarını, kucağına alanlara da hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllaahhh...

Canım hamile olunca vucüt direnci düşüyor ondan grip olunuyor diyorlar inşallah seninde gribin onun içindir ☺
inşallah öyledir yani tam anlamıyla gribimde diyemiyorum zaten ama halsizlik burun tıkanıklıgı hafif ateş var düne göre bugün iyiyim ama 1 günlük bir serüvendi galiba yada akşam c vitamini deposu yaptım resmen ondan dolayıda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…