Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm bence sen hamilesin yoksa o testler hep pik neden göstersin bazılarında gebelik testinde geç gösteriyor giidp kan versen yüzde yüz çıkar inşallah

Bende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
Bence normaldir canım, bende 15 çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra, senin de erken olmuştur belki, 12 gün sonra da 30 olması gayet iyi maşallah nazar değmesin

Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Rabbim bu mübarek günlerde duysun sesimizi; çocuğu olmayana hayırlısıyla hamile kalmayı, hamile kalan bayanların sağlıkla hamileliğinin ilerlemesini kucaklarına almalarını, kucağına alanlara da hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllaahhh...

Yaaa işte bundan korkuyodum yaa çok üzldüm canım ama üzülmeyelim umudumuzu yitirmeylim hiç nisan ayı bizim olsun inşallahhhh ❣❣ bundan sonra benim testlere güvenim yok valla kopkoyu çıkana kadar. Silik testlere güvenim yok yani .. sen soğan kürü yaptın ya benim senden umudum vardı bu ay ama olsun öbür ay gelsin saülıkla gelsin. Hep öyle diyorum ben hiç üzülmüyorum ya olsa kimyasal olsa yada kmtü olsa daha çok üüzlürdük belki. Demekki hayırlısı böyelymiş bizim için .. gelecek olan bebişler sağlıkla gelsinn ❣❣❣ ben inofılik içiyorum ya faydasını görürsem size ddicem sizde için

aynen canım önümüzde birrrr sürrüüüüü ay var. bende soğan küründen doalyı umutluydum amaaa olmıcak galiba
kısmet :)

gören gözlerini yiyim senin zaten kimse yok demiyor bence de var ama nokta şeklinde kalıyor ilerlemiyor benim çocuk
2 saat olmamıştır daha ve ilk idrar degildi saldım çayıra şeklinde ilerlediğim için aklıma estikçe yapıyorum morcivertkedi
kız böyle kafanı karıştırırsın sadece sabahları yap. varsa zaten koyulasacaktır
hayırlısı böyleymis nisan senin ayın olsun

Bende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
Bence normaldir canım, bende 15 çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra, senin de erken olmuştur belki, 12 gün sonra da 30 olması gayet iyi maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…