- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Canımm bence sen hamilesin yoksa o testler hep pik neden göstersin bazılarında gebelik testinde geç gösteriyor giidp kan versen yüzde yüz çıkar inşallahinşallah öyledir yani tam anlamıyla gribimde diyemiyorum zaten ama halsizlik burun tıkanıklıgı hafif ateş var düne göre bugün iyiyim ama 1 günlük bir serüvendi galiba yada akşam c vitamini deposu yaptım resmen ondan dolayıda olabilir
Bence normaldir canım, bende 15 çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra, senin de erken olmuştur belki, 12 gün sonra da 30 olması gayet iyi maşallah nazar değmesinBende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
ben zaten kan vermiştim 5 gün önce 1,5 çıkmıştı bat a 5 kala bugün bat günüm gelen giden birşey yokCanımm bence sen hamilesin yoksa o testler hep pik neden göstersin bazılarında gebelik testinde geç gösteriyor giidp kan versen yüzde yüz çıkar inşallah ☺
Sen hamilesin de ondan kuzumben zaten kan vermiştim 5 gün önce 1,5 çıkmıştı bat a 5 kala bugün bat günüm gelen giden birşey yok
eminmisinnSen hamilesin de ondan kuzum
Bence belirti şart değil zaten kan testin 1.5 normalde 0.100 ve altı oluyor. kimyasal gebelik olabilir olumsuz olabilmesi için sen hamilesin işte o kadareminmisinnsonradan çıkan çizgiler ve sürekli pik gösteren ovü testi dışında bir belirti yok
tamam ben hamileyimmmBence belirti şart değil zaten kan testin 1.5 normalde 0.100 ve altı oluyor. kimyasal gebelik olabilir olumsuz olabilmesi için sen hamilesin işte o kadar
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımben zaten kan vermiştim 5 gün önce 1,5 çıkmıştı bat a 5 kala bugün bat günüm gelen giden birşey yok
Heh şimdi oldutamam ben hamileyimmmkızdırmayınn hanımefendiyi sen ne dersen o reis
Aslında 12 nisan gitmeyi planlaıyorumdum ama eşimin toplantısı varmıss yaaSenin randevuna kac gun kaldi canm bakalim prensmi prensesmi geliyoo
kızlar ben gittm kan verdim.
eğer 1-2 lik bi değer bu gölge çizgileri yapıyorsa ümitlenmiyim diye.
tamda tahmin ettiğim gibi çıktı sonuç 1.35
yani benim umutlarda nisana kaldı
H E morcivertkedi Maria26 @Almilaaazey dvtb @Minik_ceylo 1609ece @nedemistimkibenn
Yaaa işte bundan korkuyodum yaakızlar ben gittm kan verdim.
H E morcivertkedi Maria26 @Almilaaazey dvtb @Minik_ceylo 1609ece @nedemistimkibenn
O zaman normal tabi canım ❣Bende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
aynen canım önümüzde birrrr sürrüüüüü ay var. bende soğan küründen doalyı umutluydum amaaa olmıcak galibaYaaa işte bundan korkuyodum yaaçok üzldüm canım ama üzülmeyelim umudumuzu yitirmeylim hiç nisan ayı bizim olsun inşallahhhh ❣❣ bundan sonra benim testlere güvenim yok valla kopkoyu çıkana kadar. Silik testlere güvenim yok yani .. sen soğan kürü yaptın ya benim senden umudum vardı bu ay ama olsun öbür ay gelsin saülıkla gelsin. Hep öyle diyorum ben hiç üzülmüyorum ya olsa kimyasal olsa yada kmtü olsa daha çok üüzlürdük belki. Demekki hayırlısı böyelymiş bizim için .. gelecek olan bebişler sağlıkla gelsinn ❣❣❣ ben inofılik içiyorum ya faydasını görürsem size ddicem sizde için
bakalımmm en azından test yapmayı durdururum şimdilikbence daha çok erken bata göre acele etme yani kırmızılar gelene kadar ümit vardır
Hee tamam kuzum o zaman bekle bakalım hayırlısı olsun yaaa yarın tekrarla istersen testi sabahYok cuma günü bat bebetıme hemen cıktı diğerinde cokdikkatli bakınca görülüyor freelyde hiç goremedim
gören gözlerini yiyim senin zaten kimse yok demiyor bence de var ama nokta şeklinde kalıyor ilerlemiyor benim çocuk
kız böyle kafanı karıştırırsın sadece sabahları yap. varsa zaten koyulasacaktır2 saat olmamıştır daha ve ilk idrar degildisaldım çayıra şeklinde ilerlediğim için aklıma estikçe yapıyorum morcivertkedi
hayırlısı böyleymis nisan senin ayın olsunkızlar ben gittm kan verdim.
Bence normaldir canım, bende 15 çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra, senin de erken olmuştur belki, 12 gün sonra da 30 olması gayet iyi maşallah nazar değmesinBende değere inanamadım canım ama hsg den dolayı erken oldu diye düşünüyorum ilk ilişkiden 12 gün sonra pozitif çıktı her yerde 15 gün diyor 13.gün kanda 31 çıktı normal mi bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?