Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım önümüzde birrrr sürrüüüüü ay var. bende soğan küründen doalyı umutluydum amaaa olmıcak galiba
kısmet :)
Bende bugün kalktım bi hamilelik haberi daha aldım yakınlarımdan, maşallah peşpeşe dizildiler çevreden duyunca insan bir hoş oluyor kıskanmak değil de başka bir duygu eee bizim niye olmadı yaa duygusu zamanı var da işte bakalım .. ilk kez bu sabah bende aman artık hiçbişey yapasım yok olmayacak galiba belki de 1 sene sonra olacak niye kasıyorum ya dedim.

aynen faydasını görürsen paylaş bizimle. benim de bu ay gebelik olmazsa inofolik içicem.Bakalım bu ay neyle karşılaşacağım. adet belirtilerini yaşamaya başladım sanki ama bat a göre daha erken sanki bat 13 nisan .bakalım hayırlısı

bende dün hamilelik haberi aldım eşimin arkadasının 3-4 yıldır olmuyordu tüp bebek tutmuş çok sevindikkk :) :)
ama peşpeşe duyunca insan harbiden diyo bizim niye olmadıki diye
zamanı ne zamanmış bekleyip görcez bakalım bi açıdanda iyi oldu biraz daha zayıflarım

Daha çok var ama hemşerim 5 koca gün..ben regle 3 kala, tatlisimiz reglden çok sonra ogrendi.olacagi varsa olucak inşallah öyle hcg düşük filan demeyelim ya daha koca günler var önümüzde bir de 1,35 nedir ya eğer bir sonuç negatifse 0 filan olsun,yoksa ihtimal vardır işte

neyseee hemşeerim en azından şimdilik test yapmayı bıraktım. bat günü yada bi öncesi yaparım heralde. boşa harcamim nisandada lazım olcak gibi testler
kısmet tabi kısmette varsa olur yoksa nisanda çalışmalara devammm :)

O duygu bende de oluyo hatta kullandığım da oluyo hıh

Kesmicez beya umudu inşallah olucaakhayırlı ve tez vaktinde bulsun güzel haberin seni,o ayda bu ay olsuun Nisan'da istiyoruz

Şu Hsg yi bende defalarca çektirdim de neden etki etmedi daha en son çektirdikten bugüne 5.5 ay oldu yahuu
Yok canım onu ben hsg’de beta hcg’yi yükseltip yalancı pozitif sonuç çıkaran bir şey var mı diye sormuş da arkadaşlar, ona istinaden yazdım. O sadece bir tanı yöntemi yoksa, tedavi için ameliyat olmuşsun zaten ama hayırlısı inşallah

Bende öyle diye diye eridim kg vermekten bende düşünüyorum haberi aldıklarımda 1 2 yıldır düşünüyolardı çok sevindim iyiki oldu dedim 2.yi istiyolardı onlarda. Birinin çocuğu büyük de öbürü benim oğşandan küçük oğlu biraz. Bizimde mi 2 yılı bulacak acaba olması diyorum öyelyse boşuna her ay stres yapmıym valla artık ben normal hayatıma dönüyorum

canım diyorumya bize bi haber gelse atyıorum 5 ay sonra olcak diye rahatlıcaz 5 ay geztoz vur patlasın çal oynasın
ama belirsizlik insanı strese sokan
tabiki çok afedersin biz bitarafımızıda yırtsak olmıcagı varsa şuan olmaz buda bi gerçek

Aynennnn öyle canım o yüzden boşver ya gün hesaplamaymış testmiş falan boşver valla gerek yok geçen de arkadaşım yeni evlenmişti korunmuş 2 3 ay isteniyordu neyse etraftan duymuş herkes geç hamile kalıyo bu sa hapı bırakmış geri çekinerek korunmuşlar o ay hamile kalmış ee şimdi demekki o brbeğin kısmeti o ay imiş gelmiş. Zamana bırak akışına bırak ın anlamı bu bence zaten. Zamana bırakki zamanı ne zaman sa Allah o zaman verecek zaten ❣

aynen öyle bakalım ne zamanmış bizim zaman görcez hepberaber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…