Bende bugün kalktım bi hamilelik haberi daha aldım yakınlarımdan, maşallah peşpeşe dizildileraynen canım önümüzde birrrr sürrüüüüü ay var. bende soğan küründen doalyı umutluydum amaaa olmıcak galiba
kısmet :)
aynen faydasını görürsen paylaş bizimle. benim de bu ay gebelik olmazsa inofolik içicem.Bakalım bu ay neyle karşılaşacağım. adet belirtilerini yaşamaya başladım sanki ama bat a göre daha erken sanki bat 13 nisan .bakalım hayırlısıYaaa işte bundan korkuyodum yaaçok üzldüm canım ama üzülmeyelim umudumuzu yitirmeylim hiç nisan ayı bizim olsun inşallahhhh ❣❣ bundan sonra benim testlere güvenim yok valla kopkoyu çıkana kadar. Silik testlere güvenim yok yani .. sen soğan kürü yaptın ya benim senden umudum vardı bu ay ama olsun öbür ay gelsin saülıkla gelsin. Hep öyle diyorum ben hiç üzülmüyorum ya olsa kimyasal olsa yada kmtü olsa daha çok üüzlürdük belki. Demekki hayırlısı böyelymiş bizim için .. gelecek olan bebişler sağlıkla gelsinn ❣❣❣ ben inofılik içiyorum ya faydasını görürsem size ddicem sizde için
bende dün hamilelik haberi aldım eşimin arkadasının 3-4 yıldır olmuyordu tüp bebek tutmuş çok sevindikkk :) :)Bende bugün kalktım bi hamilelik haberi daha aldım yakınlarımdan, maşallah peşpeşe dizildilerçevreden duyunca insan bir hoş oluyor kıskanmak değil de başka bir duygu eee bizim niye olmadı yaa duygusu zamanı var da işte bakalım .. ilk kez bu sabah bende aman artık hiçbişey yapasım yok olmayacak galiba belki de 1 sene sonra olacak niye kasıyorum ya dedim.
amin canımmmmmmkız böyle kafanı karıştırırsın sadece sabahları yap. varsa zaten koyulasacaktır
hayırlısı böyleymis nisan senin ayın olsun❤
herşey nasip kısmet canım hayırlı zamanda inşallahaynen canım önümüzde birrrr sürrüüüüü ay var. bende soğan küründen doalyı umutluydum amaaa olmıcak galiba
kısmet :)
Yok canım olmuyor zaten olsaydı bile hsg nin üzerinden 24-25 gün geçtiHsg v
Hsg de beta içeren bişi olmuyor dimi ilaç vs
Gerçekten miBence normaldir canım, bende 15 çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra, senin de erken olmuştur belki, 12 gün sonra da 30 olması gayet iyi maşallah nazar değmesin
Daha çok var ama hemşerimkızlar ben gittm kan verdim.
eğer 1-2 lik bi değer bu gölge çizgileri yapıyorsa ümitlenmiyim diye.
tamda tahmin ettiğim gibi çıktı sonuç 1.35
yani benim umutlarda nisana kaldı
H E @morcivertkedi Maria26 @Almilaaazey dvtb @Minik_ceylo @1609ece nedemistimkibenn
neyseee hemşeerim en azından şimdilik test yapmayı bıraktım. bat günü yada bi öncesi yaparım heralde. boşa harcamim nisandada lazım olcak gibi testlerDaha çok var ama hemşerim5 koca gün..ben regle 3 kala, tatlisimiz reglden çok sonra ogrendi.olacagi varsa olucak inşallah öyle hcg düşük filan demeyelim ya daha koca günler var önümüzde bir de 1,35 nedir ya eğer bir sonuç negatifse 0 filan olsun,yoksa ihtimal vardır işte
Bende bugün kalktım bi hamilelik haberi daha aldım yakınlarımdan, maşallah peşpeşe dizildilerçevreden duyunca insan bir hoş oluyor kıskanmak değil de başka bir duygu eee bizim niye olmadı yaa duygusu zamanı var da işte bakalım .. ilk kez bu sabah bende aman artık hiçbişey yapasım yok olmayacak galiba belki de 1 sene sonra olacak niye kasıyorum ya dedim.
Tabi ki canım benim, inşallah katlanarak da artar, hsg’de hormon içeren de birşey yok tabi dediğin gibiGerçekten mi
Kesmicez beya umuduneyseee hemşeerim en azından şimdilik test yapmayı bıraktım. bat günü yada bi öncesi yaparım heralde. boşa harcamim nisandada lazım olcak gibi testler
kısmet tabi kısmette varsa olur yoksa nisanda çalışmalara devammm :)
Tabi ki canım benim, inşallah katlanarak da artar, hsg’de hormon içeren de birşey yok tabi dediğin gibi
Yok canım onu ben hsg’de beta hcg’yi yükseltip yalancı pozitif sonuç çıkaran bir şey var mı diye sormuş da arkadaşlar, ona istinaden yazdım. O sadece bir tanı yöntemi yoksa, tedavi için ameliyat olmuşsun zaten ama hayırlısı inşallahŞu Hsg yi bende defalarca çektirdim de neden etki etmedi daha en son çektirdikten bugüne 5.5 ay oldu yahuu
Bende öyle diye diye eridim kg vermektenbende dün hamilelik haberi aldım eşimin arkadasının 3-4 yıldır olmuyordu tüp bebek tutmuş çok sevindikkk :) :)
ama peşpeşe duyunca insan harbiden diyo bizim niye olmadıki diye
zamanı ne zamanmış bekleyip görcez bakalım bi açıdanda iyi oldu biraz daha zayıflarım
canım diyorumya bize bi haber gelse atyıorum 5 ay sonra olcak diye rahatlıcazBende öyle diye diye eridim kg vermektenbende düşünüyorum haberi aldıklarımda 1 2 yıldır düşünüyolardı çok sevindim iyiki oldu dedim 2.yi istiyolardı onlarda. Birinin çocuğu büyük de öbürü benim oğşandan küçük oğlu biraz. Bizimde mi 2 yılı bulacak acaba olması diyorum öyelyse boşuna her ay stres yapmıym valla artık ben normal hayatıma dönüyorum
Aynennnn öyle canım o yüzden boşver ya gün hesaplamaymış testmiş falan boşver valla gerek yokcanım diyorumya bize bi haber gelse atyıorum 5 ay sonra olcak diye rahatlıcaz5 ay geztoz vur patlasın çal oynasın
ama belirsizlik insanı strese sokan
tabiki çok afedersin biz bitarafımızıda yırtsak olmıcagı varsa şuan olmaz buda bi gerçek
aynen öyle bakalım ne zamanmış bizim zamanAynennnn öyle canım o yüzden boşver ya gün hesaplamaymış testmiş falan boşver valla gerek yokgeçen de arkadaşım yeni evlenmişti korunmuş 2 3 ay isteniyordu neyse etraftan duymuş herkes geç hamile kalıyo bu sa hapı bırakmış geri çekinerek korunmuşlar o ay hamile kalmış ee şimdi demekki o brbeğin kısmeti o ay imiş gelmiş. Zamana bırak akışına bırak ın anlamı bu bence zaten. Zamana bırakki zamanı ne zaman sa Allah o zaman verecek zaten ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?