HSG yi genelde hemen adet bitiminde çekiyorlar sizin neden adet zamanı yaptılar kiHiç anlamadım canım ben hsg çekildiğim gün adet oldum sonra ilişki yasağı verdi doktor ilk ilişkiden tam 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı ama yumurtlamamdan ovu testlerime göre 2 gün sonra ilişki yasağı bitti tam sürpriz oldu
Kuzum ben 2 aydir kullaniyorum klomen yumurtanin gelismesine yardimci oluyor yumurtlaman yine ayni zamanlarda oluyor saglikli gelisip hamileligi kolaylastiriyor pko hastalarinda faydali oluyormus yumurtlamasi duzgun olanlarda da deniyorlarmis bi iki kereanladım canım sağol
inşallah canım bakalım bu ay dr kullan dedi kullandım hayırlısı olur inşallahKuzum ben 2 aydir kullaniyorum klomen yumurtanin gelismesine yardimci oluyor yumurtlaman yine ayni zamanlarda oluyor saglikli gelisip hamileligi kolaylastiriyor pko hastalarinda faydali oluyormus yumurtlamasi duzgun olanlarda da deniyorlarmis bi iki kere
Saol güzelm benmmm aminnnn kuzmm aminnn bu nisan ayı yeni umutlara yelken açma ayıdr benm için inşallah da öyle olrCanımm Allah razı olsun darısı başına, ben okurum 1 tane gece Allah kabul ederse
Amin canım benim, hiç beklemediğin anda gelsin bebişin benim gibi inşallahhhSaol güzelm benmmm aminnnn kuzmm aminnn bu nisan ayı yeni umutlara yelken açma ayıdr benm için inşallah da öyle olr
Catlatma igneside vuracak mi insallah kuzum olumlu sonuc alirsininşallah canım bakalım bu ay dr kullan dedi kullandım hayırlısı olur inşallah
Bnde bunu yazacaktim tam banada ilginc geldiHSG yi genelde hemen adet bitiminde çekiyorlar sizin neden adet zamanı yaptılar ki
İlaca başladığın tarihe göre olur canım. 3. Gün başladıysan erkene gelebilir yumurta gelişimine bağlıkızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?H E
Hatta ben adet bitiminden 4 5 gün sonra gelsem olmaz mı demiştim o da en iyisi hemen bittiği günler demişti. yumurta veya gebelik varsa bebek zarar görmesin diyeBnde bunu yazacaktim tam banada ilginc geldi
Aminnnnnnnnn yaa balımm aminnn o Rab ki demiş. Ben istediğime Veririm İstemediğime vermem Rabbim Ol desin olsun inşallahAmin canım benim, hiç beklemediğin anda gelsin bebişin benim gibi inşallahhh
Aynen cnm regl bitti 3.gunu gittim gec kalmissin biter bitmez çekiyoruz dediler banadaHatta ben adet bitiminden 4 5 gün sonra gelsem olmaz mı demiştim o da en iyisi hemen bittiği günler demişti. yumurta veya gebelik varsa bebek zarar görmesin diye
yok canım bişey demedi o konudaCatlatma igneside vuracak mi insallah kuzum olumlu sonuc alirsin
evet adetin 3. günü başladım günde 1 tane aldım sadeceİlaca başladığın tarihe göre olur canım. 3. Gün başladıysan erkene gelebilir yumurta gelişimine bağlı
Duruma göre değişiyor demekki ben sabah akşam kullandımevet adetin 3. günü başladım günde 1 tane aldım sadece
Bende günde 2 kez kullanmıştımDuruma göre değişiyor demekki ben sabah akşam kullandım
Allah razı olsun canım inşallah daha da bereketli olur şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin yüzünü güldürsünMasallah cok sevindim gozun aydin canim. Nisan bereketli geldi insallah hep boyle devam eder
Teşekkürler canım inşallah sanada nasip olurSelamun aleyküm kızlar ne güzell hep gebelik haberleriyle dolmuş taşmış buralar maşaAllah U Ufukta_bebek kuzmmm maşaAllahh sanaa dua et bizede senin hsg sonucn ne cıktıRed Phoenix kuzmm benmm ne güzel bir mucizee Allahım kucagnza almayı nasip etsin inşallah bana dua etme zamanı hadi arkanızdan geleyimm
Benmde eşimn yarın doğm günü yarnda randevm var büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir baklmm hayrlısı kızlar 500 yasin okutyorum kızlarr herkees sadce 1 tane okuyabiliyor okayacak olan varsa bana söylesinnn şimdidedn Allah razı olsn ❤❤❤
Güzel günler bizi bekler inşallah Allahım miraç kandili hatrınaa dualarımızı kabul etsin inşallah
Dış gebelik geçirdim canım değerim sıfırlandı bir hafta sonra çekildi o gün tam 104 gün geçmişti aradan ve aynı gün kanamam başladı doktorum bunu adet başlangıcı olarak sayacağız dediHSG yi genelde hemen adet bitiminde çekiyorlar sizin neden adet zamanı yaptılar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?