Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HSG yi genelde hemen adet bitiminde çekiyorlar sizin neden adet zamanı yaptılar ki

anladım canım sağol
Kuzum ben 2 aydir kullaniyorum klomen yumurtanin gelismesine yardimci oluyor yumurtlaman yine ayni zamanlarda oluyor saglikli gelisip hamileligi kolaylastiriyor pko hastalarinda faydali oluyormus yumurtlamasi duzgun olanlarda da deniyorlarmis bi iki kere

inşallah canım bakalım bu ay dr kullan dedi kullandım hayırlısı olur inşallah

Hatta ben adet bitiminden 4 5 gün sonra gelsem olmaz mı demiştim o da en iyisi hemen bittiği günler demişti. yumurta veya gebelik varsa bebek zarar görmesin diye
Aynen cnm regl bitti 3.gunu gittim gec kalmissin biter bitmez çekiyoruz dediler banada

Teşekkürler canım inşallah sanada nasip olur ben dış gebelik sonrası tedbir amaçlı çektirdim sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı o açıldı ama genel durum gayet iyi dedi doktor

HSG yi genelde hemen adet bitiminde çekiyorlar sizin neden adet zamanı yaptılar ki
Dış gebelik geçirdim canım değerim sıfırlandı bir hafta sonra çekildi o gün tam 104 gün geçmişti aradan ve aynı gün kanamam başladı doktorum bunu adet başlangıcı olarak sayacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…