Yok canım onu ben hsg’de beta hcg’yi yükseltip yalancı pozitif sonuç çıkaran bir şey var mı diye sormuş da arkadaşlar, ona istinaden yazdım. O sadece bir tanı yöntemi yoksa, tedavi için ameliyat olmuşsun zaten ama hayırlısı inşallah
kızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?H E
bat 3 nisan olanlar test yaptınız mı acaba?
hayır her ay erken erken test yapıp üzülüyordum ilk defa bu ay hiçbir şey yapmadım yarından sonra adet görmezsem yaparım diyorum. erken ama sanırım regl olmazsan yine deneBenim 4 nisan denedim ama bu ay da fos :) Geç döllenmede gün geçince de çıkabiliyo tabi ama hayırlısı. Sen denedin mi ?
Masallah cok sevindim gozun aydin canim. Nisan bereketli geldi insallah hep boyle devam ederİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
hayır her ay erken erken test yapıp üzülüyordum ilk defa bu ay hiçbir şey yapmadım yarından sonra adet görmezsem yaparım diyorum. erken ama sanırım regl olmazsan yine dene
Merhaba arkadaşım sizleri takip ediyorum seninle benimkinin arası fazla değil sanırsam cinsiyet mi öğreneceksin iz benim bebişim 11haftaluk seninki kaç haftalık oldu simdiAslında 12 nisan gitmeyi planlaıyorumdum ama eşimin toplantısı varmıss yaa
İzin alırsa 12 alamazsa maalesef 15 nisan :)
günlerdir yapıyorummbat 3 nisan olanlar test yaptınız mı acaba?
10+6 yık şuanda doktorum cinsiyet bakarız dedi ama bilmşyorum gösterir mi göstermez mi :)Merhaba arkadaşım sizleri takip ediyorum seninle benimkinin arası fazla değil sanırsam cinsiyet mi öğreneceksin iz benim bebişim 11haftaluk seninki kaç haftalık oldu simdi
Anladım gösterir inşallah doktorun tercubeli ise kesin söyler bende haftaya gidicegim bakalım hakkımızda hayırlısı10+6 yık şuanda doktorum cinsiyet bakarız dedi ama bilmşyorum gösterir mi göstermez mi :)
Ye bebeğim sen afiyet olsunKızlar zamanında topikte konuşulmuştu sanki ama etsiz çiğ köfte yiyebilir miyim? Bildiğimiz dükkanlarda bulgurla yapılan varya?
Kuzum klomen sadece yumurtanın büyümesine yardımcı oluyorkızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?H E
Ayy nasıl mutlu oldum aklım çıktı yiyemicem diye teşekkür ederim kuzummYe bebeğim sen afiyet olsunYeşilliğini evde yıkayabilirsen yeter sadece
Canımm Allah razı olsun darısı başına, ben okurum 1 tane gece Allah kabul ederseSelamun aleyküm kızlar ne güzell hep gebelik haberleriyle dolmuş taşmış buralar maşaAllah U Ufukta_bebek kuzmmm maşaAllahh sanaa dua et bizede senin hsg sonucn ne cıktıRed Phoenix kuzmm benmm ne güzel bir mucizee Allahım kucagnza almayı nasip etsin inşallah bana dua etme zamanı hadi arkanızdan geleyimm
Benmde eşimn yarın doğm günü yarnda randevm var büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir baklmm hayrlısı kızlar 500 yasin okutyorum kızlarr herkees sadce 1 tane okuyabiliyor okayacak olan varsa bana söylesinnn şimdidedn Allah razı olsn ❤❤❤
Güzel günler bizi bekler inşallah Allahım miraç kandili hatrınaa dualarımızı kabul etsin inşallah
anladım canım sağolCanım ben inan hiç bilmiyorum
anladım canım sağolKuzum klomen sadece yumurtanın büyümesine yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?