Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baska bişey demek de gelmiyor elimden zaten canm

Benim 4 nisan denedim ama bu ay da fos :) Geç döllenmede gün geçince de çıkabiliyo tabi ama hayırlısı. Sen denedin mi ?
hayır her ay erken erken test yapıp üzülüyordum ilk defa bu ay hiçbir şey yapmadım yarından sonra adet görmezsem yaparım diyorum. erken ama sanırım regl olmazsan yine dene

Masallah cok sevindim gozun aydin canim. Nisan bereketli geldi insallah hep boyle devam eder

hayır her ay erken erken test yapıp üzülüyordum ilk defa bu ay hiçbir şey yapmadım yarından sonra adet görmezsem yaparım diyorum. erken ama sanırım regl olmazsan yine dene

Insallah bu defa güzel haber iletirsin Pek sanmıyorum ama regl gecerse denerim tabiki. :)

Aslında 12 nisan gitmeyi planlaıyorumdum ama eşimin toplantısı varmıss yaa
İzin alırsa 12 alamazsa maalesef 15 nisan :)
Merhaba arkadaşım sizleri takip ediyorum seninle benimkinin arası fazla değil sanırsam cinsiyet mi öğreneceksin iz benim bebişim 11haftaluk seninki kaç haftalık oldu simdi

Kızlar Bugun doktora gittim guatırım olduğu için her ay gidiyorum bu ay ilk defa hamile kalabilirsin dedi artık sağlıklı bir bebek olabilir dedi öncesinde hep saglıklı yumurta olmaz ama korkmaz düzelir diyordu bu ay çok şükür artık olabilir dedi

Merhaba arkadaşım sizleri takip ediyorum seninle benimkinin arası fazla değil sanırsam cinsiyet mi öğreneceksin iz benim bebişim 11haftaluk seninki kaç haftalık oldu simdi
10+6 yık şuanda doktorum cinsiyet bakarız dedi ama bilmşyorum gösterir mi göstermez mi :)

Kızlar zamanında topikte konuşulmuştu sanki ama etsiz çiğ köfte yiyebilir miyim? Bildiğimiz dükkanlarda bulgurla yapılan varya?

Selamun aleyküm kızlar ne güzell hep gebelik haberleriyle dolmuş taşmış buralar maşaAllah U Ufukta_bebek kuzmmm maşaAllahh sanaa dua et bizede senin hsg sonucn ne cıktı Red Phoenix kuzmm benmm ne güzel bir mucizee Allahım kucagnza almayı nasip etsin inşallah bana dua etme zamanı hadi arkanızdan geleyimm
Benmde eşimn yarın doğm günü yarnda randevm var büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir baklmm hayrlısı kızlar 500 yasin okutyorum kızlarr herkees sadce 1 tane okuyabiliyor okayacak olan varsa bana söylesinnn şimdidedn Allah razı olsn
Güzel günler bizi bekler inşallah Allahım miraç kandili hatrınaa dualarımızı kabul etsin inşallah

Canımm Allah razı olsun darısı başına, ben okurum 1 tane gece Allah kabul ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…