- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
BenKızlar ben bişey sormak istiyorm geçen ay bunu yaşamadım da bu ay böyle bişey oldu yumurtlama gününe yakın göğüslerde ağrı hisseden var mı ya benim test yarına tam koyu olcak ve benim göğsüm ağırıyor geçen ay hiç böyle bişey yaşamadım
Tbii cnmm
Neden acaba ayy direk tutmicak mı diye olumsuz düşünmeye başladım yaBen☝
Bu ay yumurtlamadan once basladi gogus hassasiyetim, adet olana kadarda devam etti.
Hayir ben bunu yasadim adet oldum diye, sende de tutmayacak demek degil. Hic oyle olumsuz dusunme. Dur hele bir yumurtlaman olsun. Erken baslama strese.Neden acaba ayy direk tutmicak mı diye olumsuz düşünmeye başladım ya
Ahh canım valla keşke elde olsa yarın yumurtlamam olcak artık bismillah dicez bakalımHayir ben bunu yasadim adet oldum diye, sende de tutmayacak demek degil. Hic oyle olumsuz dusunme. Dur hele bir yumurtlaman olsun. Erken baslama strese.keske mumkun olsada hic stres olmasak
Ovulasyonda piki gordukten sonra hemen iliskiyi birakma. Mumkunse pikten sonra ki 3-4 gunu degerlendir(esinin sperm sayisinda sorun yoksa). Piki gorunce hemen catlamiyor cunku. Benim bir keresinde tam 3 gun surdu yumurtlamam(yani pikten 3 gun sonra catladi), ondan diyorum yani. Genelde piki gorunce 1-2 iliski olup birakiyoruz ya. Oyle yapmamak gerek.Ahh canım valla keşke elde olsa yarın yumurtlamam olcak artık bismillah dicez bakalım ☺
Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin inşallah canmSag
Sağol canım benim rabb bu mubarek günde sizlere de evlat versin canım duaniz kabul olsun insallah
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gelirsin
Ya geçen sefer benim de iki gün sürdü hatta bizim yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama günleri bide iki gün sonrası oldu ilişki ama malesef tutmadı ve benim hala adetim biteli bi hafta oldu bu göğüs ağırması nedir yaOvulasyonda piki gordukten sonra hemen iliskiyi birakma. Mumkunse pikten sonra ki 3-4 gunu degerlendir(esinin sperm sayisinda sorun yoksa). Piki gorunce hemen catlamiyor cunku. Benim bir keresinde tam 3 gun surdu yumurtlamam(yani pikten 3 gun sonra catladi), ondan diyorum yani. Genelde piki gorunce 1-2 iliski olup birakiyoruz ya. Oyle yapmamak gerek.
Aminn inşallah canım stres yapmaInsallahhh kuzumm insallahhhSabaha da topik benimle şenlenir insallah :)
Amin insallah canimAllah razı olsun canım inşallah daha da bereketli olur şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin yüzünü güldürsün
Ikisinde de gordum ben ayyy hadi insallah bir guzel haber daha alalimKizçeler Üsteki bebetime alttaki freely diğer test bozulmuş akşamki halleri
Ya geçen sefer benim de iki gün sürdü hatta bizim yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama günleri bide iki gün sonrası oldu ilişki ama malesef tutmadı ve benim hala adetim biteli bi hafta oldu bu göğüs ağırması nedir ya
Canım üzülmeni istemem ama şöyle bişey oluyor stres dediğimiz şey prolaktin yani süt hormonları değerini yükseltiyor ve lohusalık dönemi dediğimiz dönem oluşuyor ve yumurtlamayı engelliyor ve bu göğüs ağrısına sebep oluyor prolaktin değerini ölçtür derimYa geçen sefer benim de iki gün sürdü hatta bizim yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama günleri bide iki gün sonrası oldu ilişki ama malesef tutmadı ve benim hala adetim biteli bi hafta oldu bu göğüs ağırması nedir ya
Ama benim yumurtlama oluşuyor ve çatlaması da oluyor canım geçen ay testle takip ettim deCanım üzülmeni istemem ama şöyle bişey oluyor stres dediğimiz şey prolaktin yani süt hormonları değerini yükseltiyor ve lohusalık dönemi dediğimiz dönem oluşuyor ve yumurtlamayı engelliyor ve bu göğüs ağrısına sebep oluyor prolaktin değerini ölçtür derim
Ben ihtimal olarak söyledim canım benim prolaktin değerim yüksek çıkmıştı 1 ayda normale döndürdük fakat bu arada tsh hormonlarımın değeri bir arttı bir düştü 6 aydır tedavi görüyorum ilk defa bu ay yumurtladım he bu arada o göğüs ağrısı 2 aydır yok yumurtlama zamanı gelince başlıyor adet bitene kadar devam ediyordu ama ben yumurtladığımı sanıyordum ama yumurtlamıyordum . Ben böyle bişey yaşadım akıl vermek gibi olmasın hani belki öyle değildir ama ben çok zaman kaybettim kimse bu zamanı kaybetsin istemem en azından bi hormon testi yaptırıp rahat olmak lazımAma benim yumurtlama oluşuyor ve çatlaması da oluyor canım geçen ay testle takip ettim de
Allah razı olsun canım yardımcı olduğun için ilçede olduğumuz için eşimin görev nedeniyle doktor yok kadın doğumcu ama bu ay adet olursam başka bi ile gidip yaptırcam tüm testlerimi ben yapacaktım aslından bu ay ama eşim izin vermedi hala erken dedi keşke dinlemeseydim de gidip yapsaydım ben ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım çünkü daha adetim biteli 8 gün tek olmuşBen ihtimal olarak söyledim canım benim prolaktin değerim yüksek çıkmıştı 1 ayda normale döndürdük fakat bu arada tsh hormonlarımın değeri bir arttı bir düştü 6 aydır tedavi görüyorum ilk defa bu ay yumurtladım he bu arada o göğüs ağrısı 2 aydır yok yumurtlama zamanı gelince başlıyor adet bitene kadar devam ediyordu ama ben yumurtladığımı sanıyordum ama yumurtlamıyordum . Ben böyle bişey yaşadım akıl vermek gibi olmasın hani belki öyle değildir ama ben çok zaman kaybettim kimse bu zamanı kaybetsin istemem en azından bi hormon testi yaptırıp rahat olmak lazım
Senden de Allah razı olsun canım hem İnş öyle bişey yoktur inş bu ay bebek sahibi olursun da gitmene gerek kalmaz.ama lütfen ilk önce burdaki herkes için söylüyorum hormon testi mutlaka yaptırın. En azından geç kalınmış olmaz. Neden olmadığını bilmediğimiz sebepten ötürü her ay stres üstüne stres yaşıyoruz.Allah razı olsun canım yardımcı olduğun için ilçede olduğumuz için eşimin görev nedeniyle doktor yok kadın doğumcu ama bu ay adet olursam başka bi ile gidip yaptırcam tüm testlerimi ben yapacaktım aslından bu ay ama eşim izin vermedi hala erken dedi keşke dinlemeseydim de gidip yapsaydım ben ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım çünkü daha adetim biteli 8 gün tek olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?