- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Evet teyzesi o ırz düşmanı çarliston bu işteOyyy yakışıklııı sarmanımmmmm
Ya sennnn gider ayakkk kızı gebe mii bıraktınheytt be spermlerıne kurbannn
Teşekkür ederiz teyzesi keşke kendi kadar huyu da güzel olaydı oğlumunOyyy sarmanmış ya bu ÇarliGüzelliğe bak
Yok kuzum benim kanda değerim ilk 9,08 çıktı 2 gün sonra 60,58 oldu testlerim her gün daha koyu oluyor. Cumartesi bir daha kan vericem inşallahMerhaba sevindim sizin için
Hayırlı olsun
Değeriniz 5 mi çıktı ilk
Benim de 20 çıktı
Gebelik var diyemediler ama bıgğn yaptığım test daha koyuydu
Ben de yarın gidecepim
Allah yardımcınız olsun
Bata kaç var kuzum?Yine foss testçok umutlanmıştım oysaki dün
Ikisinde de gordum ben ayyy hadi insallah bir guzel haber daha alalim
Bata kaç var kuzum?
2 3 aydır 1gün geri geliyodu geçen ay 29. gün olmustum bu ay 28inci günde olmam gerekirse p.tesi günü olmam lazımdı. Yumurtlamaya göre 19unds yumurtlama olmuştu üzerine 14 15 ekleyince bugün yarın olmam gerek bakalım.
Üzülme kuzu yapacak bişey yok önümüzdeki aylara bakacaz artik
Biliyorsun kuzum kuzum benim bat 3 gun gecene kadar cikmadi sabret insallah vardir2 3 aydır 1gün geri geliyodu geçen ay 29. gün olmustum bu ay 28inci günde olmam gerekirse p.tesi günü olmam lazımdı. Yumurtlamaya göre 19unds yumurtlama olmuştu üzerine 14 15 ekleyince bugün yarın olmam gerek bakalım.
Test yaptin mi?Yok kuzum
Kac gun var batta canim?Yine foss testçok umutlanmıştım oysaki dün
Anladım canımYok kuzum benim kanda değerim ilk 9,08 çıktı 2 gün sonra 60,58 oldu testlerim her gün daha koyu oluyor. Cumartesi bir daha kan vericem inşallahHayırlı olsun 20 değer bal gibi gebelik
Amin kuzummmMasallahnasilda guzel koyulasiyor saglikla kucagina almakta nasip olur insallah
Oh maşallahh testlerin de koyulaşmış artmıştır değerin Allah'ın izniyleAnladım canım
Önemli olan artarak devam etmesi
Katlanarak
Teşekkür ederim sağol
Ben de birazdan gidecepim hastaneye
İnş gerektiği gibi katlanarak artmıştır
Ki benim de koyulaştı hep yaptığım testler
Dün iki çizgi de kopkoyuydu şükür
Ki bu arttığını gösterse gerek
Amin aminOh maşallahh testlerin de koyulaşmış artmıştır değerin Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?