- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Normalde adetin kaç gündür bu kaç gün sürdü kuzum?Günaydın kızlarrr bugün bol gebelik haberi aldığımız bir gün olsun inşallah....
yorumları okudum bir sürü kişinin batı yaklaşmış
Benim de adetim bitmek üzere
Ama bi kaç arkadaşımın drdiği gibi
göğüs hassasiyetim asla geçmedi
aşırı derecede şiş ve ağrı var
Bide ben farkında değilim ama
kokulara karşı hassasiyetim
varmış
Adetimi az oldum
acaba mı diyorum
hani acaba mı
Normalde adetin kaç gündür bu kaç gün sürdü kuzum?
Normalde adetin kaç gündür bu kaç gün sürdü kuzum?
Allah razı olsun kuzumTatlım bu arada maşallah çizgilerin kıpkırmızıı Rabbim sağlıkla ilerletsin ve yavrunu kucağına almayı nasip etsinn
Allah razı olsun kuzumYerleşme kanaması mı bilemedim ki bence biz onu adet kabul edip sıfırdan başlayalım bu ay ovü yapıcak mısın?
Allah razı olsun kuzumYerleşme kanaması mı bilemedim ki bence biz onu adet kabul edip sıfırdan başlayalım bu ay ovü yapıcak mısın?
ay hadi inşallah piki yakalarızzEvet inşallah yapıcam ilk defa yapıcam bide bakalım yumurtluyor muyum
ay hadi inşallah piki yakalarızz
Ben ovü yaparken Allah razı olsun hepsinden kızlar çok yardımcı oldu, sende yaptıkça at kuzum burayaİnşallah canımm bu konuda hiç bir tecrübem yok testler gelince burdan çıkmam heralde
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum sat 27 şubat onu da yazayım da unutmadanOlurr tabiii ♥
Pc ye geçem halletcem kuzum maşallaaahh
İşten dönünce çok özlüyor da ondan dedim öyle kuzumHayırdır
Verem sana sipsinin yavrularındankızlar hepiniz kedilerle foto atmışınızz benim japon balığım bile yok evde
sadece kocamı besliyom D:
yok anam ben kediden korkuyomVerem sana sipsinin yavrularından
Aaa kızz küçücük kediden korkulur mu? Sen gel bana seans yapalım, 3 gün bende kal kedilerle bi odada korku morku kalmazyok anam ben kediden korkuyomapartmana giriyo bazen bi kere gece gece bastım çığlığı apartmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?