Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaa ben ovulasyonu amlamadım
Sabah ilk idrarla yapmadım ama sabah uydum daha yeni uyanıp direk yaptım sizce doğru zaman mı
sıkıntı olmaz bence ilk idrarla olmaması gerekiyor sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor
uyumuşsun zaten bişeyde içmediğine göre doğrudur yaptıgın test :)

Cnm korkuyorum yapmaya bugunude atlatayim dedim
Tabi ki sen bilirsin kuzum bende senin gibi geçsin diye beklerdim hep ama bir şekilde yapardım öncesinde hem korkma çıkmasa bile yok demek değil benim geç döllendi mesela bat geçtikten sonra 3 gün 3 test yaptım çıkmadı ama varmış İnşallah bebişin seninledir

Kızlar birşey danışıcam size.
Ben geçen ay genel kontrol amaçlı doktora gitmiştim. Kontrol harici kan ve simir testleri verdi ve adetin 5. veya 6. günü gel dedi. Ben testlerimi bir türlü yaptıramadım aksilikler oldu şimdide araya adet girdi sonrasında testlerimi yaptıracağım .Testlerimi yaptırmadan bu hafta 5. günü doktora gideyimmi yoksa testlerimi yaptırayımda bidaki adetimdemi gideyim.

bence testleri yaptırıp gitmek daha mantıklı ama isterseniz gidin sonra testlerle yine gidersiniz :)

Inşallah kuzucum dua et ne olur ihtiyacim olan tek sey dua yapınca atacam tabi bugun olmazsam

İnşallahhh bi tanem ben az oksijen aldırdım minnoşa geldim otur otur anca kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…