sıkıntı olmaz bence ilk idrarla olmaması gerekiyor sıvı alımına dikkat etmek gerekiyorKızlar yaa ben ovulasyonu amlamadım
Sabah ilk idrarla yapmadım ama sabah uydum daha yeni uyanıp direk yaptım sizce doğru zaman mı
Kuzum gelen giden yok henuz testte yapmadim hic
Tabi ki sen bilirsin kuzum bende senin gibi geçsin diye beklerdim hep ama bir şekilde yapardım öncesinde hem korkma çıkmasa bile yok demek değil benim geç döllendi mesela bat geçtikten sonra 3 gün 3 test yaptım çıkmadı ama varmışCnm korkuyorum yapmaya bugunude atlatayim dedim
bence testleri yaptırıp gitmek daha mantıklı ama isterseniz gidin sonra testlerle yine gidersiniz :)Kızlar birşey danışıcam size.
Ben geçen ay genel kontrol amaçlı doktora gitmiştim. Kontrol harici kan ve simir testleri verdi ve adetin 5. veya 6. günü gel dedi. Ben testlerimi bir türlü yaptıramadım aksilikler oldu şimdide araya adet girdi sonrasında testlerimi yaptıracağım .Testlerimi yaptırmadan bu hafta 5. günü doktora gideyimmi yoksa testlerimi yaptırayımda bidaki adetimdemi gideyim.
Inşallah kuzucum dua et ne olur ihtiyacim olan tek sey dua yapınca atacam tabi bugun olmazsamTabi ki sen bilirsin kuzum bende senin gibi geçsin diye beklerdim hep ama bir şekilde yapardım öncesinde hem korkma çıkmasa bile yok demek değil benim geç döllendi mesela bat geçtikten sonra 3 gün 3 test yaptım çıkmadı ama varmışİnşallah bebişin seninledir
Allah gönlündekini versin canım benim, inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunInşallah kuzucum dua et ne olur ihtiyacim olan tek sey dua yapınca atacam tabi bugun olmazsam
Allah razı olsun bebegim aminnn insallahAllah gönlündekini versin canım benim, inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunBekliyoruz çift çizgili testlerini inşallahhh
nasıl yani ben anlamadım hiçbirşeyyFıss... tutmamış0,418 olursam 3. Gün olmassam 4-5 gün geçerse didi doktorcuğum Red Phoenix G gamzeli_bebis 1609ece
Fıss... tutmamış0,418 olursam 3. Gün olmassam 4-5 gün geçerse didi doktorcuğum Red Phoenix G gamzeli_bebis 1609ece
hayırlısı olsun kuzum yaa zaten ilk aşılamada genelde tutmuyomuşşşBenim çocuuk anasıynan aynı gün doğmak istemiş
Önümüzdeki ay olur o zaman ceylomFıss... tutmamış0,418 olursam 3. Gün olmassam 4-5 gün geçerse didi doktorcuğum Red Phoenix G gamzeli_bebis 1609ece
Evet deniyeceğiz 2. Yide kuzum.. yine tutmasza dinlencem bir kaç ayhayırlısı olsun kuzum yaa zaten ilk aşılamada genelde tutmuyomuşşş
bundada vardır bi hayırrr ne dedi peki 2. aşılama mı deniceksinizz ?
İnşallahhh bi tanemKuzum ben cumartesi günü 2000lerdeyken vajinal baktırdım çok çok minikte olsa gördük, rahim içi kalınlığa falan da bakıldı. Bence de görünür yani. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeğimizle ya da bebeklerimizle
Keşke bende yapabilsem onu küçücük ofise tıkılıp kalıyorum hafta içleri toz her yerİnşallahhh bi tanemben az oksijen aldırdım minnoşa geldim otur otur anca kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?