Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım muhakkak yaptırrt.

Bende doktoruma çok guvendıgım halde 3-4 doktora gittim . :)
başka formda geç döllenme ile ilgili birkaç yazı okudum kadınlar yazmışlar işte regli si geçmiş testler yapmış hem kan hem idrar hep negatif bazıları 3-5 gün geçince ögrenmiş bazıları 10 12 gün geçince ögrenmiş tam adet öncesi gebe kalan olmuş bende onları okuyunca ümitlendim

Benim de geç döllendi bebeğim biliyosun bat 3 gün geçene kadar çizgi çıkmadı çıkınca da hayalet çizgi çıktı hatta beta bile 9 du çok düşük sonra fırladı, testler koyulaştı. Bir noktadan sonra artık çıkması lazım ne kadar oldu senin bat geçeli?

İnşallah öyledır canım inşallaaahh

Regl gelmedıği için hala bır umudumuz var ..

Sen başka bır dokotr bul işte de reglım geçti . Senı bır mercek altına alsınlar ..

İnşallah öyledır canım inşallaaahh

Regl gelmedıği için hala bır umudumuz var ..

Sen başka bır dokotr bul işte de reglım geçti . Senı bır mercek altına alsınlar ..
Canım bat 3 nisan dı 5 gün geçti şuanda ama sabah yine test yaptım yine birşey çıkmadı . H E çarşamba sabahına bir randevu alıp gidicem başka bir doktora

Nasılsın canım, maşallah 3 aylık olmuşsunuz
Canımmm elhamdüllillah bulantılardan çok çektm ama yavas yavas azalmaya başladılar :)

11+5 olduk mıınnaagımla bakalım 1 hafta sonra randevumuz var çok heyecanlıyımm

Sen nasılsınnn ? Nasıl gıdıyor . Senın şuan en guzel zamanların sanırım

Maşallah kuzum, saglıkla devam etsin inşallah

Bende iyiyim, kontrole gidecegim. Son 3 ayım kaldı. Nefes darlığı yaşıyorum. Markete zor gidip geldim. Nabzım tavan yapıyor

Maşallah kuzum, saglıkla devam etsin inşallah

Bende iyiyim, kontrole gidecegim. Son 3 ayım kaldı. Nefes darlığı yaşıyorum. Markete zor gidip geldim. Nabzım tavan yapıyor
ayyy kuzummm oğlunda var bide valla Allahım yardımcın olsun bana noluyorsa şuan bıle merdıen çıkayım nefesım kesılıyo dınlenıp derın derın nefes almaya çalışıyorum . Dün kv gittik onların merdıven var çıktıktan sonra yere oturdumm anaaaamm karım iyice yaşlandı diye dalga geçıyodu

Daha şimdi böyleysem sen kadar oldugumda bayılırım gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…