Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben dayanamadım hastaneye gidiyorum farklı bir doktordan randevu aldım internette onu öneriyorlardı bakalım o ne diyecek H E özellikle belirtmem gereken birşey var mı ne diyim kadına

Canım reglinin düzensiz olduğunu birde lh testlerinden bahset sicem ama bazı doktorlar o testlere güvenmiypr

Canım reglinin düzensiz olduğunu birde lh testlerinden bahset sicem ama bazı doktorlar o testlere güvenmiypr
Aynen benim kendi gittiğim doktor da güvenmiyordu neyse bi ultrason ile baksın bakalım derim yumurtlama tarihi buydu hala adet görmedim falan hormon testlerimi de gosteririm başka da belirtmem gereken birşey yok galiba

bu ay hamile kalırsak 2020 ocakta doğuruyoz
inşallah ikimizinde hayırlısıyla olur nisanda ve isteyen herkesinde

Bende buay denemek istiyordum ama vazgeçtim gibi çünkü hesapladım eğer olduki hemen hamile kalırsam doğum iznim yaz olmadan bitecek. Mart nisan gibi doğum yaparsam yazın sonlarını buluyor. Hem annemde yaz dönemi rahat rahat gelir yanıma il dışında olduğu için hemde rahatça gezebilirim diye düşünüyorum bebiş 3 aylıkken felan gezebilirmiyim dersiniz yoksa hayaller hayatlarmı yaşarım

Gezersin neden gezemeyesin eskidenniş o eve kapanmak .

Aynen benim kendi gittiğim doktor da güvenmiyordu neyse bi ultrason ile baksın bakalım derim yumurtlama tarihi buydu hala adet görmedim falan hormon testlerimi de gosteririm başka da belirtmem gereken birşey yok galiba
Merhaba, adetin 3. günü lh ve fsh nasıl çıkmıştı sizin, eğer lh, fsh’tan yüksekse testler yanıltıcı çıkabiliyor, belki çok az yüksekse önceki doktor üstünde durmaya gerek görmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…