inşallah 2. de olcakkk hiç üzülmeEvet deniyeceğiz 2. Yide kuzum.. yine tutmasza dinlencem bir kaç ay
İnşallahinşallah 2. de olcakkk hiç üzülme
2020 çocuuu olmak istedi benim beebeemÖnümüzdeki ay olur o zaman ceylom
Aynen öyle kuzum benimmm2020 çocuuu olmak istedi benim beebeem
Kız daha 6 gün var bata niye o kadar test harcadınBat 6 test yaptim 0off yedim kafayi
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum mayis senin ayin olsun2020 çocuuu olmak istedi benim beebeem
bence testleri yaptırıp gitmek daha mantıklı ama isterseniz gidin sonra testlerle yine gidersiniz :)
bu ay hamile kalırsak 2020 ocakta doğuruyoz2020 çocuuu olmak istedi benim beebeem
kızlar ben dayanamadım hastaneye gidiyorum farklı bir doktordan randevu aldım internette onu öneriyorlardı bakalım o ne diyecekH E özellikle belirtmem gereken birşey var mı ne diyim kadına
İnşallah kuzum.. sen ne alemdesin?Hakkinda hayirlisi olsun kuzum mayis senin ayin olsun
Evetbu ay hamile kalırsak 2020 ocakta doğuruyoz
inşallah ikimizinde hayırlısıyla olur nisanda ve isteyen herkesinde
Aynen benim kendi gittiğim doktor da güvenmiyordu neyse bi ultrason ile baksın bakalım derim yumurtlama tarihi buydu hala adet görmedim falan hormon testlerimi de gosteririm başka da belirtmem gereken birşey yok galibaCanım reglinin düzensiz olduğunu birde lh testlerinden bahset sicem ama bazı doktorlar o testlere güvenmiypr
bu ay hamile kalırsak 2020 ocakta doğuruyoz
inşallah ikimizinde hayırlısıyla olur nisanda ve isteyen herkesinde
Gezersin neden gezemeyesin eskidenniş o eve kapanmak .Bende buay denemek istiyordum ama vazgeçtim gibi çünkü hesapladım eğer olduki hemen hamile kalırsam doğum iznim yaz olmadan bitecek. Mart nisan gibi doğum yaparsam yazın sonlarını buluyor. Hem annemde yaz dönemi rahat rahat gelir yanıma il dışında olduğu için hemde rahatça gezebilirim diye düşünüyorum bebiş 3 aylıkken felangezebilirmiyim dersiniz yoksa hayaller hayatlarmı yaşarım
Bat bugun cnm gelen giden yok henüzİnşallah kuzum.. sen ne alemdesin?
Evetbende 3 ocak doğumluyum
Merhaba, adetin 3. günü lh ve fsh nasıl çıkmıştı sizin, eğer lh, fsh’tan yüksekse testler yanıltıcı çıkabiliyor, belki çok az yüksekse önceki doktor üstünde durmaya gerek görmemiştir.Aynen benim kendi gittiğim doktor da güvenmiyordu neyse bi ultrason ile baksın bakalım derim yumurtlama tarihi buydu hala adet görmedim falan hormon testlerimi de gosteririm başka da belirtmem gereken birşey yok galiba
Inşallah kuzum insallah dua et banadaİnşallah gelmez☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?