Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle valla, kaldırımlarla dost olduk resmen. Bulduğum yere oturuyorum,yürütmüyor

Ayy bende istiyom hadi annecim bırak mide bulandırmayı falan az memintolara çalış az da babanın yüzü gülsün
Şuan ağrımaaya başlamıştır demı memikler ? enım 5 haftalıkken çok ağrıdı .
ve buyumeye başladı .. 8- 9 daağrı geçti .Şimdi yıne başladı ağrılar

Kızlar bu testi saat bir gibi yaptım en iyi sonuç 12 ile 16 arası demişti bir arkadaş dün,
Şimdi şöyle bişey ben sabah 6 gibi wc ye gittim sınra ufakta bi şeyler atıştırdım ve uyudum 12 30 da uyandım biraz yorgundum haftasonundan kalma yorgunluk kalkınca bi şey yemedrn içmedrn hemen testi yaptım doğru bir uygulamamı sizce ?

Eklentiler

• 20190408_130908.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 35
Şuan ağrımaaya başlamıştır demı memikler ? enım 5 haftalıkken çok ağrıdı .
ve buyumeye başladı .. 8- 9 daağrı geçti .Şimdi yıne başladı ağrılar
Kuzum geç döllendi ya hafta tam net değil benim kalp atışından sonra netleşecek dedi doktorum, tahminen 4.haftada dedi

Eşim yönunden sürekli bir taciz halındeyım

Biraz daha buyusunde şu emzırmelilerden alayım dıyorum

Sonucta olsaa olsaa 85 olur en fazla 100 olcak değil ya
Aynen, emzirme sütyenleri daha kullanışlı oluyor. Bende oglumdan kalanlar var ama yeni de alacagım :) rahat ediyor insan
Ellencek gıbı değil ki beynım dönuyo şuan acıyolar :/
bunu bı yerde okudum eşime gönderdım bakalım daha dıkkat eder artık
Acısı bi zamaan sonra geçiyor canım. Az da olsa dikkat etmek lazım. Rabbim tüm bebişleri korusun

Selam Nasılsınız hanımlar Adana'da bir karnavalı daha atlattık milyonlar akın etti resmen tatlı bir yorgunluk kaldi üzerimizde. Allah'ın izniyle seneye bebeğimle beraber katılırım karnavala herkesi beklerim kizlar mutlaka katılmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…