Eşim yönunden sürekli bir taciz halındeyımNe yönden
Yeni memelik almalısın, ben öyle yaptım
Ayy bende istiyom hadi annecim bırak mide bulandırmayı falan az memintolara çalış az da babanın yüzü gülsünAllaaa evdeki şenliğe gel ozaman
Eşim durmadan başımda napim ne guzel deyip deyip açıyo
Ellencek gıbı değil ki beynım dönuyo şuan acıyolar :/Çok oynaşmayın, erken dogum tetikliyormuş
Aynen öyle valla, kaldırımlarla dost olduk resmen. Bulduğum yere oturuyorum,yürütmüyorayyy kuzummm oğlunda var bide valla Allahım yardımcın olsun bana noluyorsa şuan bıle merdıen çıkayım nefesım kesılıyo dınlenıp derın derın nefes almaya çalışıyorum . Dün kv gittik onların merdıven var çıktıktan sonra yere oturdumm anaaaamm karım iyice yaşlandı diye dalga geçıyodu
Daha şimdi böyleysem sen kadar oldugumda bayılırım gari
Şuan ağrımaaya başlamıştır demı memikler ? enım 5 haftalıkken çok ağrıdı .Ayy bende istiyom hadi annecim bırak mide bulandırmayı falan az memintolara çalış az da babanın yüzü gülsün
Doğsunlarda sorarız bunların hesabını teeeekk teeekk :)Aynen öyle valla, kaldırımlarla dost olduk resmen. Bulduğum yere oturuyorum,yürütmüyor
Kuzum geç döllendi ya hafta tam net değil benim kalp atışından sonra netleşecek dedi doktorum, tahminen 4.haftada dediŞuan ağrımaaya başlamıştır demı memikler ? enım 5 haftalıkken çok ağrıdı .
ve buyumeye başladı .. 8- 9 daağrı geçti .Şimdi yıne başladı ağrılar
Aynen, emzirme sütyenleri daha kullanışlı oluyor. Bende oglumdan kalanlar var ama yeni de alacagım :) rahat ediyor insanEşim yönunden sürekli bir taciz halındeyım
Biraz daha buyusunde şu emzırmelilerden alayım dıyorum
Sonucta olsaa olsaa 85 olur en fazla 100 olcak değil ya
Acısı bi zamaan sonra geçiyor canım. Az da olsa dikkat etmek lazım. Rabbim tüm bebişleri korusunEllencek gıbı değil ki beynım dönuyo şuan acıyolar :/
bunu bı yerde okudum eşime gönderdım bakalım daha dıkkat eder artık
Amin inşallah canımDoğsunlarda sorarız bunların hesabını teeeekk teeekk :)
Çoğu gitti azı kaldı canım .
İlk 3 ay bırde son 3 ay zor olurmus inallahh göz kapayıp açana kadar geçer kuzum
hee aynen kuzum unuttum yıneKuzum geç döllendi ya hafta tam net değil benim kalp atışından sonra netleşecek dedi doktorum, tahminen 4.haftada dedi
hee aynen kuzum unuttum yıneTakvımıne bakıyorum
Neyse netleşsnde takvımıde değiştirirsin
Son olsun inşallah :/geldi kuzu 3 mayıs yazabiliriz. :/
Ben gidem namazımı kılam iki üç katlancak ıyafet var onları katlıyam .
Birde akşama yemek yapem gelem .
Görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?