Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben içiyorum beybi, onu da içmezsem migrenim çok fena tutuyor çünkü. Doktor da yasaklamadı. Yalnız filtre kahve, nescafe vs. hiç içmiyorum, onlarda kafein daha yüksek bayağı.
Valla bende içtim dombilim, baya kasmışım kendimi ya kahve asla içilmeyecek sanıyormuşum bunu öğrendiğim iyi oldu. Arada bir içerim artık O migrenin tez zamanda helakını görelim ya

1609ece hormonlarda çok sıkıntı yok galiba ama prolaktin biraz yüksek olabilir mi istersen bugünkü doktora bir sor emin olmak için yine
Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi G gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım

Diğeri pko falan demişmiydi ?
vajinal mi baktı canım karındanmı :)

Aynen sınır 200, bir fincan türk kahvesi de yaklaşık 60 gibi. Ama mesela hazır kahvelerin bir fincanı 200 oluyor.
Ben bugune kadar hiç içmedim ama zararlı diye düşündüğümden değil normalde de ayda yılda bir starbucksa gidersem
Ama bugunlerde caramelmac.
Çekiyor canım belki bir kaçamak yaparım

Düşündüğüm gibi işte PKO sorunu olanlar kişilerin testleri hep böyle çıkıyor .

Diğer doktorun sanki böyle dememişti ?

yok demedi galiba hiç hatırlamıyorum onun ne dediğini çok hızlı konuştugu için karnımdan baktı canım
anladım canım farklı bi dr görünmende iyi olduu bakalım nolucak.
hala adetin gelmemeside cok ilginç
ama pko varsa ne zaman yumurtladıgında belli olmaz pek.
devamlı ilşkide oluyo diyosun. hala ihtimal var belkide geç oldu ve yakaladınız o günü
inşallah öyledir.
değilsede önümüzde bir sürü ay var :)

İyi oldu kuzum başka doktora gittiğin, en azından ne olduğunu anladık bundan sonrası çözülür. Kız ben çakmakta oturuyorum hastaneye çok yakınım, sen bizim buralarda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…