- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Afiyet olsun canım benim@SyhoyaH E U Ufukta_bebek teşekkür ederim kızlar. Kahve severim yalan değil ama gebe kalmayı istediğimden beri azalttım sonra da bıraktım aramıyorum artık. Niyeyse canım bi kahve istedi yapam içem o zaman
Evet canımCnm bunu adetkenmi yapiyorlardi
Cnm bn hiç anlamam anlayan arkadaşı etiketledimH E baktın mi kuzu tahlile
Afiyet oldunnn kuzummm@SyhoyaH E U Ufukta_bebek teşekkür ederim kızlar. Kahve severim yalan değil ama gebe kalmayı istediğimden beri azalttım sonra da bıraktım aramıyorum artık. Niyeyse canım bi kahve istedi yapam içem o zaman
Içeride ki hasta çıkınca sıra bende sırf ultrason ile baksın diye su içip sıkışmaya çalışıyorumCnm bn hiç anlamam anlayan arkadaşı etiketledim
HANGİ HASTANEYE GİTTİN KUZUM KİM DOKTOR ?Içeride ki hasta çıkınca sıra bende sırf ultrason ile baksın diye su içip sıkışmaya çalışıyorumdoktor a da bunu göstericem anlar cevaplar artık onu bekleyen başka bir kadınla konuştum çok iyi dedi bakalım
CanımmmmAfiyet oldunnn kuzummm
Valla ben içiyorum beybi, onu da içmezsem migrenim çok fena tutuyor çünkü. Doktor da yasaklamadı. Yalnız filtre kahve, nescafe vs. hiç içmiyorum, onlarda kafein daha yüksek bayağı.Kızlar bir şey sorucam, ben bir tanecik türk kahvesi içsem bir şey olur mu??
Valla bende içtim dombilim, baya kasmışım kendimi ya kahve asla içilmeyecek sanıyormuşum bunu öğrendiğim iyi oldu. Arada bir içerim artıkValla ben içiyorum beybi, onu da içmezsem migrenim çok fena tutuyor çünkü. Doktor da yasaklamadı. Yalnız filtre kahve, nescafe vs. hiç içmiyorum, onlarda kafein daha yüksek bayağı.
dombili_xl kuzum bakar mısınn
Aynen sınır 200, bir fincan türk kahvesi de yaklaşık 60 gibi. Ama mesela hazır kahvelerin bir fincanı 200 oluyor.Kuzum 200 ml sınır var .
Tiryakilere sınır olarak bunu koymuslar .
Afiyet olsun bebeğim olur o kadarValla bende içtim dombilim, baya kasmışım kendimi ya kahve asla içilmeyecek sanıyormuşum bunu öğrendiğim iyi oldu. Arada bir içerim artıkO migrenin tez zamanda helakını görelim ya
Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi G gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım1609ece hormonlarda çok sıkıntı yok galiba ama prolaktin biraz yüksek olabilir mi istersen bugünkü doktora bir sor emin olmak için yine
Diğeri pko falan demişmiydi ?Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi G gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım
Ben bugune kadar hiç içmedim ama zararlı diye düşündüğümden değil normalde de ayda yılda bir starbucksa gidersemAynen sınır 200, bir fincan türk kahvesi de yaklaşık 60 gibi. Ama mesela hazır kahvelerin bir fincanı 200 oluyor.
Düşündüğüm gibi işte PKO sorunu olanlar kişilerin testleri hep böyle çıkıyor .Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi G gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım
yok demedi galiba hiç hatırlamıyorum onun ne dediğini çok hızlı konuştugu içinDiğeri pko falan demişmiydi ?
vajinal mi baktı canım karındanmı :)
anladım canım farklı bi dr görünmende iyi olduu bakalım nolucak.yok demedi galiba hiç hatırlamıyorum onun ne dediğini çok hızlı konuştugu içinkarnımdan baktı canım
İyi oldu kuzum başka doktora gittiğin, en azından ne olduğunu anladık bundan sonrası çözülür. Kız ben çakmakta oturuyorum hastaneye çok yakınım, sen bizim buralarda mısın?Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi G gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?