Yok canım yapmadım ilişkiye düzenli devam ediyıruz o kadar ol azsa öbür ay tekrar devam edicem işte sen naptınCqn
Canım senin ovu testlerin ne oldu yaptın mı hiç yine
Bende piki gördüm değerlendirdik artık dinlenmedeyim bakalım hayırlısı RabbimdenYok canım yapmadım ilişkiye düzenli devam ediyıruz o kadar ol azsa öbür ay tekrar devam edicem işte sen naptın
Aminnn canımm aminnBende piki gördüm değerlendirdik artık dinlenmedeyim bakalım hayırlısı Rabbimden ☺
Bende soğan kürünü 10 gün içtim bıraktım canım beş gün ara verip yarın yine başlicam zaten bata 10 kalmış bakalım inşallah gelmez ya valla ikinci ovu denemem bu son olsun istiyom artık benden sonra evlenenler bile hep hamile instagrama girmek bile istemiyom artık ha
Bende piki gördüm değerlendirdik artık dinlenmedeyim bakalım hayırlısı Rabbimden
Aminn kuzum inşallah allah razı olsun Rabbim hiç kimseyi evlatsızla sınamasın çok bekletmedeb gelsin şu bebeler eşime diyorum hele bi gelsin poposuna vurcm onunda altına yastık koyup beklet cem senin yüzünden bak neler yapıyorduk azcık anlasın diyeİnşallah bu ay bebeğin tutunur canım üzülme hepimiz aynı durumdayız burda yani hamişliği bekleyenler olarak
Bende dün bebek mevlüdündeydim orada aynı tarihte evlendiğim bi kız vardı kaynanası bama diyor sende yokmu bi şeyler yok dedim oo benim gelinim 5 aylık hamile diyor
İnsanlar bi garip dün ilk kez içim burulduyani daha bi sene olmadı evleneli ki çocuk için bu 4.ayımız ama insan isteyince içi bi hoş oluyor.
Velhasıl inşallah bu ay olacak ben inanıyorum adetin gelmeyecek
Hiç kimsenin gelmesiiiiinnn
adet söktürücü vermedi 1 hafta süre verdi sadece geçen hafta 1,5 kan çıktı dedim olabilir çok erken test yapmış olabilirsin belki birşeyler vardır sana hemen ilaç vermiycem dedi 1 hafta sonra olsan da olmasan da gel olursan kolmen e olmazsan kan tahlili ile birlikte söktürücü vericem dedi dedim diğer doktora göre 19 martta yurtladım 20 martta baktı yumurtan çatlamış dedi dedim o zaman sende tembellik olabilir dediBugünkü doktor adet söktürücü vermediyse adet olmayı bekle bakalım, olduktan sonra istersen doktorla yumurta takibi yaparsınız, klomen de verecek yazmıştın galiba, adetin 5. günü mü başlanıyordu kullanan arkadaşlar daha iyi bilir, yumurtalar büyüdükten sonra da ya çatlatma iğnesi ile ya da kendi çatladığı zaman ilişki olacak şekilde değerlendirme, sonrası kapanış, Allah’ın takdiri
Benimde ablam bana dedi adetine bi hafta kala artık değerlendirmeyin diye canımBişey sorucam az önce bi topikte okudum kız diyor ki pik olduktan sonra deperlenirilir sonra adete kadar ilişki yasak yazmış böyle bi şey varmı bebeğin tutunması için
Biz devam ediyoduk valla eşimle, hem cinsel ilişkinin bir zararı yok bebeğe. Bence hurafeBişey sorucam az önce bi topikte okudum kız diyor ki pik olduktan sonra deperlenirilir sonra adete kadar ilişki yasak yazmış böyle bi şey varmı bebeğin tutunması için
O zaman şu an beklemekten başka yapacak bir şey yok, inşallah sürpriz oluradet söktürücü vermedi 1 hafta süre verdi sadece geçen hafta 1,5 kan çıktı dedim olabilir çok erken test yapmış olabilirsin belki birşeyler vardır sana hemen ilaç vermiycem dedi 1 hafta sonra olsan da olmasan da gel olursan kolmen e olmazsan kan tahlili ile birlikte söktürücü vericem dedi dedim diğer doktora göre 19 martta yurtladım 20 martta baktı yumurtan çatlamış dedi dedim o zaman sende tembellik olabilir dedi
Bende sana katıkıyorum sadece sen günlük hayatında dikkatli hareket etmelisin diyorlar agır kaldırma ne bileyim yüksek yerlere uzanma felan diyorlar ama ilişkiye dr yasak demedigi sürecw bi sıkıntı yokmusBiz devam ediyoduk valla eşimle, hem cinsel ilişkinin bir zararı yok bebeğe. Bence hurafe
sen onlara takılma çok afedersinde kafayı yemiş onlar.İnşallah bu ay bebeğin tutunur canım üzülme hepimiz aynı durumdayız burda yani hamişliği bekleyenler olarak
Bende dün bebek mevlüdündeydim orada aynı tarihte evlendiğim bi kız vardı kaynanası bama diyor sende yokmu bi şeyler yok dedim oo benim gelinim 5 aylık hamile diyor
İnsanlar bi garip dün ilk kez içim burulduyani daha bi sene olmadı evleneli ki çocuk için bu 4.ayımız ama insan isteyince içi bi hoş oluyor.
Velhasıl inşallah bu ay olacak ben inanıyorum adetin gelmeyecek
Hiç kimsenin gelmesiiiiinnn
Doktorum 9.aya kadar ilişkide yasak yok son 1 ay yasak koyuyoruz dedi. Zaten ekstra bir durum olursa bebekle ilgili o zaman gereken yasakları söylüyoruz dedi.Bende sana katıkıyorum sadece sen günlük hayatında dikkatli hareket etmelisin diyorlar agır kaldırma ne bileyim yüksek yerlere uzanma felan diyorlar ama ilişkiye dr yasak demedigi sürecw bi sıkıntı yokmus
Aynen bende öyle biliyorum dr kontrolünde sin zaten Allah korusun yehlikeli gebeliklrrde yasak oluyorDoktorum 9.aya kadar ilişkide yasak yok son 1 ay yasak koyuyoruz dedi. Zaten ekstra bir durum olursa bebekle ilgili o zaman gereken yasakları söylüyoruz dedi.
Valaa biz hep devamBenimde ablam bana dedi adetine bi hafta kala artık değerlendirmeyin diye canım
Benımkıdr koymadı ama bizim ilk gebelikte birliktelik sonrası lekelenme olmustu eşim ondan çekiniyor hafta 1 kere olarak anlaştıkDoktorum 9.aya kadar ilişkide yasak yok son 1 ay yasak koyuyoruz dedi. Zaten ekstra bir durum olursa bebekle ilgili o zaman gereken yasakları söylüyoruz dedi.
Valaa biz hep devam
Hamile olunca yasak oldugu için son ana kadar değerlendirdik şimdi sürünğyoruz
Biz daha anlaşamadık tam gaz devamBenımkıdr koymadı ama bizim ilk gebelikte birliktelik sonrası lekelenme olmustu eşim ondan çekiniyor hafta 1 kere olarak anlaştık
Heyecandandir kuzun sen simdi bulutlarin ustunde geziyorsundur. Senin ikizlerin yegenlerimiz oldugu icin yine bizim ikizimiz oluyorBen heyecandan ne okumuşum da ne yazmışım allasen bakar mısınDün diyorum ki biraz geç öğrenmiş ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?