aynen demedi galiba dese hatırlardım herhaldeDüşündüğüm gibi işte PKO sorunu olanlar kişilerin testleri hep böyle çıkıyor .
Diğer doktorun sanki böyle dememişti ?
Önemli olan ilk idrar olmaması ve sıvı almamış olman canım yaptığın test doğru her gün koyulaşmasını takip edeceksinKızlar yaa ben ovulasyonu amlamadım
Sabah ilk idrarla yapmadım ama sabah uydum daha yeni uyanıp direk yaptım sizce doğru zaman mı
aynen canım armağanevlerde oturuyorum bendeİyi oldu kuzum başka doktora gittiğin, en azından ne olduğunu anladık bundan sonrası çözülür. Kız ben çakmakta oturuyorum hastaneye çok yakınım, sen bizim buralarda mısın?
Canım senin ovu testlerin ne oldu yaptın mı hiç yineCanı sağlıkla gelsin inşallah bebişin çok şükür ki görmüşsünn darısı kucagınada saglıkla almaya inşallah
doktor da buna benzer birşey dedi adet olmadıgın sürece hala umut var belli olmaz bu işler dedianladım canım farklı bi dr görünmende iyi olduu bakalım nolucak.
hala adetin gelmemeside cok ilginç
ama pko varsa ne zaman yumurtladıgında belli olmaz pek.
devamlı ilşkide oluyo diyosun. hala ihtimal var belkide geç oldu ve yakaladınız o günü
inşallah öyledir.
değilsede önümüzde bir sürü ay var :)
Anam çakmakta caddenin üstünde oturuyorum bende, soyak yeni şehirin orda da çalışıyorumaynen canım armağanevlerde oturuyorum bende
soyak yeni şehir e giden minibüs otobüs benim evimin önünden geçiyorAnam çakmakta caddenin üstünde oturuyorum bende, soyak yeni şehirin orda da çalışıyorumKomşu çıktık
Ne kadar yakınmışız ya şaşırdım valla, her sabah minibüsle bende senin evin önünden geçiyomsoyak yeni şehir e giden minibüs otobüs benim evimin önünden geçiyor
senden geçiş ücreti alıcam o zamanNe kadar yakınmışız ya şaşırdım valla, her sabah minibüsle bende senin evin önünden geçiyom
Hain kadınsenden geçiş ücreti alıcam o zaman
yemekleri genelde eşim yapıyor o yüzden yemek davetlerini eşim yaparHain kadındemen lazım ki canım komşum her geçerken sana minibüsün camından güzel güzel yemekler vericem demen lazım
Kız şaka yapıyorum, benim tarafta oturan kimse yok sanıyodum herkes avrupa yakasındayemekleri genelde eşim yapıyor o yüzden yemek davetlerini eşim yaparben en fazla kahve içmeye çagırırım
Önemli olan ilk idrar olmaması ve sıvı almamış olman canım yaptığın test doğru her gün koyulaşmasını takip edeceksin
Bende öyle yapıyorum Hiç sıkıntı olmadı zaten yumurtlama olacağı zaman t c den önce çıkıyor bile canımKızlar bu testi saat bir gibi yaptım en iyi sonuç 12 ile 16 arası demişti bir arkadaş dün,
Şimdi şöyle bişey ben sabah 6 gibi wc ye gittim sınra ufakta bi şeyler atıştırdım ve uyudum12 30 da uyandım biraz yorgundum haftasonundan kalma yorgunluk kalkınca bi şey yemedrn içmedrn hemen testi yaptım doğru bir uygulamamı sizce ?
Bende öyle yapıyorum Hiç sıkıntı olmadı zaten yumurtlama olacağı zaman t c den önce çıkıyor bile canım
En yakın zamanda piki görürsün inşallah canTamam canım sağolasın koyılaşmayı bekliyorum o zamaann
En yakın zamanda piki görürsün inşallah can
Bende soğan kürünü 10 gün içtim bıraktım canım beş gün ara verip yarın yine başlicam zaten bata 10 kalmış bakalım inşallah gelmez ya valla ikinci ovu denemem bu son olsun istiyom artık benden sonra evlenenler bile hep hamile instagrama girmek bile istemiyom artık haÇok sağol canım sen ne durumdasın soğan kürüne ben başlayamadım bi türlü
Bugünkü doktor adet söktürücü vermediyse adet olmayı bekle bakalım, olduktan sonra istersen doktorla yumurta takibi yaparsınız, klomen de verecek yazmıştın galiba, adetin 5. günü mü başlanıyordu kullanan arkadaşlar daha iyi bilir, yumurtalar büyüdükten sonra da ya çatlatma iğnesi ile ya da kendi çatladığı zaman ilişki olacak şekilde değerlendirme, sonrası kapanış, Allah’ın takdiribir pko lu olarak ne yapıyım ben şimdimigrenim tuttu ayrıca ilaçta içemiyorum ne olur ne olmaz diye buz tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?