Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor da buna benzer birşey dedi adet olmadıgın sürece hala umut var belli olmaz bu işler dedi

Bende öyle yapıyorum Hiç sıkıntı olmadı zaten yumurtlama olacağı zaman t c den önce çıkıyor bile canım

Çok sağol canım sen ne durumdasın soğan kürüne ben başlayamadım bi türlü
Bende soğan kürünü 10 gün içtim bıraktım canım beş gün ara verip yarın yine başlicam zaten bata 10 kalmış bakalım inşallah gelmez ya valla ikinci ovu denemem bu son olsun istiyom artık benden sonra evlenenler bile hep hamile instagrama girmek bile istemiyom artık ha

bir pko lu olarak ne yapıyım ben şimdi migrenim tuttu ayrıca ilaçta içemiyorum ne olur ne olmaz diye buz tuttum
Bugünkü doktor adet söktürücü vermediyse adet olmayı bekle bakalım, olduktan sonra istersen doktorla yumurta takibi yaparsınız, klomen de verecek yazmıştın galiba, adetin 5. günü mü başlanıyordu kullanan arkadaşlar daha iyi bilir, yumurtalar büyüdükten sonra da ya çatlatma iğnesi ile ya da kendi çatladığı zaman ilişki olacak şekilde değerlendirme, sonrası kapanış, Allah’ın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…