Guzel haberlerle gelirsin umarimYarın gidecem canım iğnem bitiyor yazdırmak için belki yarında görürüm ne olduğunu
Rabbim her iki evlattan da nasip etsin insallah ama kizin tadi cok baska kiz candir yaa. Kiz olucagini ogrendigimden beri daha cok heyecanliyim biran once ekim gelsin diyorum☺Prenses gelecek hoş gelecekya kız bebişleri çok tatlı oluyor geçen arkadaşımın da kızı oldu bal kaymak maşallah
İnşallahhh canımGuzel haberlerle gelirsin umarim
İkiz dedikçe kalbim güm güm atıyor nasıl hevesliyimHeyecandandir kuzun sen simdi bulutlarin ustunde geziyorsundur. Senin ikizlerin yegenlerimiz oldugu icin yine bizim ikizimiz oluyor
Kız çocuğu berekettir kuzum Allah her eve bir kız evlat nasip etsinRabbim her iki evlattan da nasip etsin insallah ama kizin tadi cok baska kiz candir yaa. Kiz olucagini ogrendigimden beri daha cok heyecanliyim biran once ekim gelsin diyorum☺
Valla bende heyecan yapiyorum sizinle konustukca ikiz cok severim. Ikisi de ayni cinsten olsunlar cok isterim☺İkiz dedikçe kalbim güm güm atıyor nasıl hevesliyimhakkımda hayırlısı ikizse ikiz gelsin vallahi anasının kuzuları
sen onlara takılma çok afedersinde kafayı yemiş onlar.
ben 17 aylık evliyim 28 yasındayım eşimde 34 yaşında bugune kadar bir kişi bile daha bebek yokmu diye sormadı
bilmiyorum benmi o yüzü vermiyorum kimseye yda cevremde anormal birilerimi yok onu bilmiyorum :)
Biz devam ediyoduk valla eşimle, hem cinsel ilişkinin bir zararı yok bebeğe. Bence hurafe
Gecen persembe doktora gittim doktor 14+2 dedi bu sekilde devam ederse galiba da eylul de gelicek Aselimiz insallahKız çocuğu berekettir kuzum Allah her eve bir kız evlat nasip etsinama senin doğum Ekim den önce de olabilir takvim 4 ü diyor bi bakarsın Eylül de gelir prenses
Benimde ablam bana dedi adetine bi hafta kala artık değerlendirmeyin diye canım
Kız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bileBende sana katıkıyorum sadece sen günlük hayatında dikkatli hareket etmelisin diyorlar agır kaldırma ne bileyim yüksek yerlere uzanma felan diyorlar ama ilişkiye dr yasak demedigi sürecw bi sıkıntı yokmus
Ayyy sağlıcakla gelsin AselcağızımGecen persembe doktora gittim doktor 14+2 dedi bu sekilde devam ederse galiba da eylul de gelicek Aselimiz insallahKiz cocuklari ailelerine daha fazla duskun oluyorlar annelerine yoldas oluyorlar kiz ayri yaa☺
Ben bazen korkuyorum denemiyom bazende amann bişey olmaz diyom her ayım farklı bişey oluyor kafama nasıl esmişseSen hiç denedin mi bu şekilde canım yani son bi hatfayı
O bizde de oldu canım zor kavuştuk ya ondan herhalKız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bile
Bende eşimde diyom bunlar hepsi bebek için sonr hamilelik olunca yanıma yaklaştırmicam seni hepte nazlanıyorda kendisi ahh ahh bi o günler gelsin burnundan getircem onunKız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bile
Ben bazen korkuyorum denemiyom bazende amann bişey olmaz diyom her ayım farklı bişey oluyor kafama nasıl esmişse
Bi anlık pat diye göbişine bebeğin düşer inşallah canımAslında en güzeli akışına bırakmak
Ben bu aydan sonra akışına bırakmayı düşünüyoruumm zaten Ramazı şerif ayı geliyor çok yoğun oluyorum inşallah bu kadar üstüne düşmem bebeğin
Cnm kizmi sennki ne guzel cok sanslisin allah kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla prensesiRabbim her iki evlattan da nasip etsin insallah ama kizin tadi cok baska kiz candir yaa. Kiz olucagini ogrendigimden beri daha cok heyecanliyim biran once ekim gelsin diyorum☺
Olabilir kuzum ya bizde şuan muhabbet ne zaman görürüz, ne zaman kalp atışı duyulur, şu ilaç var mıO bizde de oldu canım zor kavuştuk ya ondan herhal
Kadının fendiBende eşimde diyom bunlar hepsi bebek için sonr hamilelik olunca yanıma yaklaştırmicam seni hepte nazlanıyorda kendisi ahh ahh bi o günler gelsin burnundan getircem onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?