Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prenses gelecek hoş gelecek ya kız bebişleri çok tatlı oluyor geçen arkadaşımın da kızı oldu bal kaymak maşallah
Rabbim her iki evlattan da nasip etsin insallah ama kizin tadi cok baska kiz candir yaa. Kiz olucagini ogrendigimden beri daha cok heyecanliyim biran once ekim gelsin diyorum☺

Heyecandandir kuzun sen simdi bulutlarin ustunde geziyorsundur. Senin ikizlerin yegenlerimiz oldugu icin yine bizim ikizimiz oluyor
İkiz dedikçe kalbim güm güm atıyor nasıl hevesliyim hakkımda hayırlısı ikizse ikiz gelsin vallahi anasının kuzuları

Rabbim her iki evlattan da nasip etsin insallah ama kizin tadi cok baska kiz candir yaa. Kiz olucagini ogrendigimden beri daha cok heyecanliyim biran once ekim gelsin diyorum☺
Kız çocuğu berekettir kuzum Allah her eve bir kız evlat nasip etsin ama senin doğum Ekim den önce de olabilir takvim 4 ü diyor bi bakarsın Eylül de gelir prenses

İkiz dedikçe kalbim güm güm atıyor nasıl hevesliyim hakkımda hayırlısı ikizse ikiz gelsin vallahi anasının kuzuları
Valla bende heyecan yapiyorum sizinle konustukca ikiz cok severim. Ikisi de ayni cinsten olsunlar cok isterim☺

Aynen canım haklısın :)

Bilmiyorum valla bana da ilk günden beri alakasız alakasız kişiler soruyor
Sana sormamaları süpermiş

Kız çocuğu berekettir kuzum Allah her eve bir kız evlat nasip etsin ama senin doğum Ekim den önce de olabilir takvim 4 ü diyor bi bakarsın Eylül de gelir prenses
Gecen persembe doktora gittim doktor 14+2 dedi bu sekilde devam ederse galiba da eylul de gelicek Aselimiz insallah Kiz cocuklari ailelerine daha fazla duskun oluyorlar annelerine yoldas oluyorlar kiz ayri yaa☺

Bende sana katıkıyorum sadece sen günlük hayatında dikkatli hareket etmelisin diyorlar agır kaldırma ne bileyim yüksek yerlere uzanma felan diyorlar ama ilişkiye dr yasak demedigi sürecw bi sıkıntı yokmus
Kız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bile

Gecen persembe doktora gittim doktor 14+2 dedi bu sekilde devam ederse galiba da eylul de gelicek Aselimiz insallah Kiz cocuklari ailelerine daha fazla duskun oluyorlar annelerine yoldas oluyorlar kiz ayri yaa☺
Ayyy sağlıcakla gelsin Aselcağızım yok kız babaya aşık oluyorlar sen çokta hayal kurma tüm gün senle baba akşam eve gelince üstüne atlar

Kız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bile
Bende eşimde diyom bunlar hepsi bebek için sonr hamilelik olunca yanıma yaklaştırmicam seni hepte nazlanıyorda kendisi ahh ahh bi o günler gelsin burnundan getircem onun

Ben bazen korkuyorum denemiyom bazende amann bişey olmaz diyom her ayım farklı bişey oluyor kafama nasıl esmişse

Aslında en güzeli akışına bırakmak
Ben bu aydan sonra akışına bırakmayı düşünüyoruumm zaten Ramazı şerif ayı geliyor çok yoğun oluyorum inşallah bu kadar üstüne düşmem bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…