Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordum Hafta sonları bile 7 de uyanıyordum
Ayy bende eşim için 7 15 de kalkıyprum normalde, 2 gündür 6 da uyanıyorum belirti arayınca ne güzel bir sürü belirti buluyprum çook var daha 6 gün

bn 6 kala teste başlıcam
ev test dolu napcam onları sanki
Valla ben şimdi yapsam baka baka kör olucam kuruyunca aaaa bu silik dicez heh kesin hamileyim dicem sonra regle yakın testlerde hiçbieşy çıkmicak silik çizgileti gördüğümle kalıcam o yüzden benim testlere güvenim kalmadı anca belirgin çıkarsa inanırım artık zaten 1 tane kaldı test onu da 22 nisan yapıcam 23 yada 24 nisan regl günüm bakalım .. yapayım ki negatif görürsem bahar temziliklerine girişicem kv de taşınıcak habire laf sokup duruyo kzıları gitmiyo yardıma beni çağırıyo zaten bişey varsa hayatta gitmem yardıma kendime de yapmam

Yok kuzum ya hafta sonu zaten yapamam hayatta eşim anlar boşuna adam heveslenmesin. Anca 22nisan ptesi yaparım 1 2 gün kala yani
Benim bebiş geç döllendiği için geç yapılması taraftarıyım bende, benim bat günü bile yoktu üzüldüm bi de napalım önümüzdeki ay falan dedim

Benim bebiş geç döllendiği için geç yapılması taraftarıyım bende, benim bat günü bile yoktu üzüldüm bi de napalım önümüzdeki ay falan dedim
Hatırlıyorum seni canım tabiki bende valla bak ben valla 5 gebelikte de hiç adetten önce test yapmaım hepsinde ya regl günü yada regl geçtikten aonra yaptım. Ben şimdide yapmak istemiyorum valla yapmam da belki belli olmaz zaten 1 test onu ds boşuna harcamıyim aynen ya karar verdim yapmicam boşuna, beklerim 23 nisan eşim evde zaten yapamam, 24ünde de olmazsam regl gün içinde yaparım artık. Benim geç döllenme olamaz11 yada 12. gün kesin oldu yumurtlama

Benimkini de oldu sanıyoduk ama bi şeyleri atlamışız Geç döllenme ihtimalin yoksa erken de yapabilirsin kuzucum, çıkar çünkü. İnşallah vardır, inşallah tutunmuştur bebiş ayyy az da kaldı

Benimkini de oldu sanıyoduk ama bi şeyleri atlamışız Geç döllenme ihtimalin yoksa erken de yapabilirsin kuzucum, çıkar çünkü. İnşallah vardır, inşallah tutunmuştur bebiş ayyy az da kaldı
İnşallahh kuzumm yok 2 ilişki olduğu için nasıl geç döllenme olsun kuzum bizim spermler 2 gün bile canlı kalamıyodur 3 5 gün nasıl kalsın da geç döllenme olsun 11 ve 13.gün oldu başka olmadı yani . Valla örgü falan yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum bakalım özellkle yumurtlmadan sonra hiç düşünmedim valla yatmadım bile dığru düzgün biraz yatıp wc ye gitti. Amuda da kalksam olmayacaksa olmuyo zaten dedim, eşime keçibpynuzu 5 gün falan yaptım hatta sonra onu da bıraktım yapmadım valla akışa bıraktım

Ya bana bak su nickini kisaltsana valla çok zorlaniyorum yada gerçek ismini söyle ben öyle sesleniyom sen mesajlardan ara bul G gamzeli_bebis
ben evrene mesaj yolluyorum kız gamzeli bebeğim olsun diye
kısaltamam gamzeliveçenesiçukurbebek yaparım görürsün
kübi mi yapsam bana eşimde dahil tüm yakın çevrem kübi der

Valla en güzeli kuzum insan kafaya takınca olacağı varsa da olmuyor, rabbim ol dedikten sonra tek seferde de oluyor. Hem niye yaşamıyomuş canım spermleriniz 3-5 gün yaşar yaşar

koyulaşma olmazsaa sadece gölgeyi bnde ciddiye almıcam geçen ayda gölge vardıı 3-4 kala regle
kan değerim 1.35 cıkmıştı
bu ay koyulaşırsa kan verccem gölge kalırsa hiç bişi yapmam oturur adet beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…