- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Şu köşede az da ben şok olayım dur eksik kalamamYok sabah komşu geldi o şok oldu Sen mutfağa girermiydin dedi
Ayy bende eşim için 7 15 de kalkıyprum normalde, 2 gündür 6 da uyanıyorumhahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordumHafta sonları bile 7 de uyanıyordum
Az kalmııııışşşşAyy bende eşim için 7 15 de kalkıyprum normalde, 2 gündür 6 da uyanıyorumbelirti arayınca ne güzel bir sürü belirti buluyprum çook var daha 6 gün
bn 6 kala teste başlıcamAyy bende eşim için 7 15 de kalkıyprum normalde, 2 gündür 6 da uyanıyorumbelirti arayınca ne güzel bir sürü belirti buluyprum çook var daha 6 gün
İnşallahh canımm bir türlü gelemedik peşinizden uyuşuk çıktık bizAz kalmııııışşşşGelsin çift çizgileer
Valla ben şimdi yapsam baka baka kör olucam kuruyunca aaaa bu silik dicez heh kesin hamileyim dicem sonra regle yakın testlerde hiçbieşy çıkmicak silik çizgileti gördüğümle kalıcambn 6 kala teste başlıcam
ev test dolu napcam onları sanki
Geç olsun güç olmasın bebeğim, hadi inşallah ya ne zaman başlayacaksın hcg ye 3 kala mı?İnşallahh canımm bir türlü gelemedik peşinizden uyuşuk çıktık biz
Yok kuzum ya hafta sonu zaten yapamam hayatta eşim anlar boşuna adam heveslenmesin. Anca 22nisan ptesi yaparım 1 2 gün kala yaniGeç olsun güç olmasın bebeğim, hadi inşallah ya ne zaman başlayacaksın hcg ye 3 kala mı?
Benim bebiş geç döllendiği için geç yapılması taraftarıyım bende, benim bat günü bile yoktu üzüldüm bi de napalım önümüzdeki ay falan dedimYok kuzum ya hafta sonu zaten yapamam hayatta eşim anlar boşuna adam heveslenmesin. Anca 22nisan ptesi yaparım 1 2 gün kala yani
Ayy ne güzel olurdu he
Hatırlıyorum seni canım tabiki bende valla bak ben valla 5 gebelikte de hiç adetten önce test yapmaım hepsinde ya regl günü yada regl geçtikten aonra yaptım. Ben şimdide yapmak istemiyorum valla yapmam da belki belli olmaz zaten 1 test onu ds boşuna harcamıyimBenim bebiş geç döllendiği için geç yapılması taraftarıyım bende, benim bat günü bile yoktu üzüldüm bi de napalım önümüzdeki ay falan dedim
Benimkini de oldu sanıyoduk ama bi şeyleri atlamışızHatırlıyorum seni canım tabiki bende valla bak ben valla 5 gebelikte de hiç adetten önce test yapmaım hepsinde ya regl günü yada regl geçtikten aonra yaptım. Ben şimdide yapmak istemiyorum valla yapmam da belki belli olmaz zaten 1 test onu ds boşuna harcamıyimaynen ya karar verdim yapmicam boşuna, beklerim 23 nisan eşim evde zaten yapamam, 24ünde de olmazsam regl gün içinde yaparım artık. Benim geç döllenme olamaz11 yada 12. gün kesin oldu yumurtlama
pik değil ama yakın canım devam etKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
H E Red Phoenix dvtb @can09e G gamzeli_bebis 1609ece ve digerleri etiketliyemediklerim
İnşallahh kuzummBenimkini de oldu sanıyoduk ama bi şeyleri atlamışızGeç döllenme ihtimalin yoksa erken de yapabilirsin kuzucum, çıkar çünkü. İnşallah vardır, inşallah tutunmuştur bebiş ayyy az da kaldı
ben evrene mesaj yolluyorum kız gamzeli bebeğim olsun diyeYa bana bak su nickini kisaltsanavalla çok zorlaniyorum yada gerçek ismini söyle ben öyle sesleniyom sen mesajlardan ara bul G gamzeli_bebis
Seninde benim gibi canım benmde 10.gün böyle çıkıp 11.gün kopkoyu pik olur, 12.gün de silikleşir .. yarın pik olur bence tabi pco falan yoksaKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
H E Red Phoenix dvtb @can09e G gamzeli_bebis 1609ece ve digerleri etiketliyemediklerim
Valla en güzeli kuzum insan kafaya takınca olacağı varsa da olmuyor, rabbim ol dedikten sonra tek seferde de oluyor. Hem niye yaşamıyomuş canım spermleriniz 3-5 gün yaşar yaşarİnşallahh kuzummyok 2 ilişki olduğu için nasıl geç döllenme olsun kuzum bizim spermler 2 gün bile canlı kalamıyodur 3 5 gün nasıl kalsın da geç döllenme olsun 11 ve 13.gün oldu başka olmadı yani . Valla örgü falan yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum bakalım özellkle yumurtlmadan sonra hiç düşünmedim valla yatmadım bile dığru düzgün biraz yatıp wc ye gitti. Amuda da kalksam olmayacaksa olmuyo zaten dedim, eşime keçibpynuzu 5 gün falan yaptım hatta sonra onu da bıraktım yapmadım valla akışa bıraktım
koyulaşma olmazsaa sadece gölgeyi bnde ciddiye almıcam geçen ayda gölge vardıı 3-4 kala regleValla ben şimdi yapsam baka baka kör olucam kuruyunca aaaa bu silik dicez heh kesin hamileyim dicem sonra regle yakın testlerde hiçbieşy çıkmicak silik çizgileti gördüğümle kalıcamo yüzden benim testlere güvenim kalmadı anca belirgin çıkarsa inanırım artık zaten 1 tane kaldı test onu da 22 nisan yapıcam 23 yada 24 nisan regl günüm bakalım .. yapayım ki negatif görürsem bahar temziliklerine girişicem kv de taşınıcak habire laf sokup duruyo kzıları gitmiyo yardıma beni çağırıyo zaten bişey varsa hayatta gitmem yardıma kendime de yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?