Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aksine erkenden uyuyan bir tiptim 10 olmadan uyurdum 2 gündür uyku girmiyor gözüme 12 1 den önce yatamıyorum yatınca zor uykuya dalıyorum
hahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordum Hafta sonları bile 7 de uyanıyordum

Bende 13 nisanda yumurtladım ona göre 27 nisan da olmam lazım bak en çok da bunu merak ediyorum yumurtlamam gereken zamanda yumurtluyorsam o zaman niye 14 gün sonra değil de daha uzun sürüyor regilimin gelmesi
kesin yumurtlamadan sonra 14 gün mü onu bilmiyoruz işte.
öyle diyolar ama :)
kısmet artık inşallah tutunmak üzeredirrrr

hahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordum Hafta sonları bile 7 de uyanıyordum
Senin sebebin belli bana ne oluyor ya dun 12 gibi esim uyudu aklima mercimek corbasi dustu yapipta iciyim diye kalktim o saatte çorba yaptım eşim uyandı blenderla ezerken hayirdir ece sahur mu hazirliyorsun dedi

Senin sebebin belli bana ne oluyor ya dun 12 gibi esim uyudu aklima mercimek corbasi dustu yapipta iciyim diye kalktim o saatte çorba yaptım eşim uyandı blenderla ezerken hayirdir ece sahur mu hazirliyorsun dedi
Kız kıyamam adam da şok olmuştur ece mutfağın yerini nerden öğrenmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…