- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Bebeğim aynıydı her şey bi değişiklik yoktu adetimdeİnaşllah canım bişey sorucam en son adet olduğunda bi değişiklik var mıydı yani az oldun mu yada her zamanki gibimiydi ?
aaa hamileler kullanamıyormu ? belki size göre olanı falan vardır kuzum sordunmu dr aBoğaz spreyi benim hayatımdı yaa, bademcikler çok fena benim durduk yere bile şişebiliyor şimdi spreyde kullanamıyorum
Bende aksine erkenden uyuyan bir tiptim 10 olmadan uyurdum 2 gündür uyku girmiyor gözüme 12 1 den önce yatamıyorum yatınca zor uykuya dalıyorumGünaydın kızlaaar akşam 9 buçuk dedi mi uyuyakalıyorum bakamıyorum burayaNasılsınızz?
inşallah canım yaa güzel haberlerini okuyalımmm burdaİnşallah canımmBu nisan ayı çok güzel bereketli gÜzel haberlerle geçiyor belki 23 nisan da güzel haberler alırım bende
Sordum kuzum kullanmayacaksın dedi, 12.haftaya kadar hiçbir şey yok sonra bakarız dediaaa hamileler kullanamıyormu ? belki size göre olanı falan vardır kuzum sordunmu dr a
hahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordumBende aksine erkenden uyuyan bir tiptim 10 olmadan uyurdum 2 gündür uyku girmiyor gözüme 12 1 den önce yatamıyorum yatınca zor uykuya dalıyorum
kesin yumurtlamadan sonra 14 gün mü onu bilmiyoruz işte.Bende 13 nisanda yumurtladım ona göre 27 nisan da olmam lazım bak en çok da bunu merak ediyorum yumurtlamam gereken zamanda yumurtluyorsam o zaman niye 14 gün sonra değil de daha uzun sürüyor regilimin gelmesi
Doğru diyorsun, her şey beyinde bitiyor. Folik asite de başladım dün.. Hazırlıklara başladık yani :)Güzel düşün güzel olsun
Moral bozmak yok :)
Stres en büyük düşmanımız
bişi kalmadı annesi 6 haftacıkkk :)Sordum kuzum kullanmayacaksın dedi, 12.haftaya kadar hiçbir şey yok sonra bakarız dedi
Senin sebebin belli bana ne oluyorhahayt ben ilk zamanlar öyleydim sabah alarmı erteleye erteleye zor kalkan ben alarmdan 2 saat önce hortluyordumHafta sonları bile 7 de uyanıyordum
çatlak yeminleSenin sebebin belli bana ne oluyorya dun 12 gibi esim uyudu aklima mercimek corbasi dustu yapipta iciyim diye kalktim o saatte çorba yaptım eşim uyandı blenderla ezerken hayirdir ece sahur mu hazirliyorsun dedi
İnşallah kuzum sağlıkla çabucak geçsin, senden de çift çizgi görelim bu ayyybişi kalmadı annesi 6 haftacıkkk :)
Hepimizin canım senden de duyucaz inşallahinşallah canım yaa güzel haberlerini okuyalımmm burda
Kız kıyamam adam da şok olmuştur ece mutfağın yerini nerden öğrenmiş diyeSenin sebebin belli bana ne oluyorya dun 12 gibi esim uyudu aklima mercimek corbasi dustu yapipta iciyim diye kalktim o saatte çorba yaptım eşim uyandı blenderla ezerken hayirdir ece sahur mu hazirliyorsun dedi
Yani aserme olayını pek bilmediğim için yorum yok onu içmem şart yoksa uyuyamam modunda değildim canım istedi uykuda yok yapıp içeyim bari dedimçatlak yeminle
civcivlerin aşeriyo galiba
kısmett canım inşallahhh yaaaİnşallah kuzum sağlıkla çabucak geçsin, senden de çift çizgi görelim bu ayyy
Yok sabah komşu geldi o şok oldu Sen mutfağa girermiydin dediKız kıyamam adam da şok olmuştur ece mutfağın yerini nerden öğrenmiş diye
ben valla eceden şunu bekliyodum kocasına yatmadan bana bi çorba yapta öyle yat demesini falanKız kıyamam adam da şok olmuştur ece mutfağın yerini nerden öğrenmiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?