- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Günaydın kızlaaar akşam 9 buçuk dedi mi uyuyakalıyorum bakamıyorum burayaNasılsınızz?
günaydınlar canlarımmmmmmm
herzamanki halimGünaydııınnnbugün enerjin ne güzel maşallah
Canımmm.. Bata kaç var senin bakayım?Günaydıınn
Uyuyorsun ama çok güzel bi sebebi var böyle olması ne güzel
Bu ara bende çok uyuyorum ama ben normaldede uykuyu severim keşke benimkinin sebebi de bebeğim olsa
valla bnde akşam koltukta uyumuşum eşim gelene kadar tutulmuşumGünaydın kızlaaar akşam 9 buçuk dedi mi uyuyakalıyorum bakamıyorum burayaNasılsınızz?
herzamanki halim
nasılsın canım bat ne zamandı ovu testi yapıyomusun hala ? :)
bende silindi diye bıraktım artık yapmayı değerlendirmelere devam amaAh iyiyim tatlım sen nasılsın yok bıraktım yapmıyorum dün akşam canım çekti yapayım dedim silik çizgi bile çıkmadı gerçi çok dikkat etmedim sıvı alımına falan
Sen yapıyo musun
Valla bat tarihim de 29 Nisan gösteriyor takvim ama bilmiyorum
Kız sorma havalar bi tuhaf nerdeyse mayıs gelecek hala kapalı, soğuk. Bi güneş çıkıyor üç yağmur yağıyor insan ne giyeceğini de şaşırıyor sonra gelsin hastalıklarvalla bnde akşam koltukta uyumuşum eşim gelene kadar tutulmuşum
nazar değdirdiniz keyfime kesin
uyu annesi uyu bebiş büyüsün
bu havalar sersem etti bizi gribim hava soğuk kapalıııı hiç bişi yapasım yokkk
yaz gelsede enerjimiz gelse
bende durum böyle sen nasılsın kuzummm adın berrak falanmı bu aradaa iilk aklıma gelen o oldubrrk den
Canımmm.. Bata kaç var senin bakayım?
Valla yaptık da kaç aydır tutmuyoNiye öyle diyon çalışma mi yapmadıninşallah tutmuştur bebişin seninledir sen inanma
Ay karışıkmış kuzum ya, amaaan olsun inşallah hiç gelmezEğer normal eskisi gibi günümde olursam 11 günüm var ama korunmayı bıraktığumdan beri gecikiyor 3 ay hep geç oldum bu 4.ayımız eğer yine gecikirsem rahat 18 günüm var
hiç sorma yaaa dün çamaşır asıyorum.Kız sorma havalar bi tuhaf nerdeyse mayıs gelecek hala kapalı, soğuk. Bi güneş çıkıyor üç yağmur yağıyor insan ne giyeceğini de şaşırıyor sonra gelsin hastalıklarBebeğim ılık suya bal limon falan yap iç ilaç alma sen yine de, benim doktor zencefille bal içebilirsin demişti iyi geliyor aklında bulunsun
Nasıl olayım bende, devamlı uyuyorum devamlı yiyorumYok adım Berrak değil ben sana şey ettiririm
ay inşallah yerleşmedirrr canımmmValla yaptık da kaç aydır tutmuyonormalde ben hemen ilk aydan yada 2.3.ayda kalırdım hamile ama bu 2.çocuk düşünmeden sonra olmuyo 1 sene oldu tabi arada korunmalar oldu kimyasallar oldu. Şimdi ben test yapsam çıksa bile ümitlenmem adet 1 hafta geçene kadar hamileyim demem dünden beri çok tuhaf sarı akıntılar var sabah 1 damla açık renk pembe damla gördüm hattta yerleşme merleşme bende hiç olmazdı ama inşallah enfelsiyon değildir ya regl beliryilerimde var erken mi regl olucam anlamadım
bende silindi diye bıraktım artık yapmayı değerlendirmelere devam ama
benimde 1 mayıs gösteriyo ama 29-30 nisanda olabilir sanırım 1-2 gün önce yumurtladım programa göre.
hayırlısı artıkkkk :)
Boğaz spreyi benim hayatımdı yaa, bademcikler çok fena benim durduk yere bile şişebiliyor şimdi spreyde kullanamıyorumhiç sorma yaaa dün çamaşır asıyorum.
tişört var gömlek var kazak var hepsini giymişiz
yok ilaç içmiyorum canım normaldede ilaç içmeyi sevmem ama şimdi daha dikkat ediyorum.
boğaz spreym burun spreyim fln var onu sıkıyorum ıhlamur falan içiyorum geçer inşallah :)
İnşallah canımmay inşallah yerleşmedirrr canımmm
Ay karışıkmış kuzum ya, amaaan olsun inşallah hiç gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?