Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaaar akşam 9 buçuk dedi mi uyuyakalıyorum bakamıyorum buraya Nasılsınızz?
valla bnde akşam koltukta uyumuşum eşim gelene kadar tutulmuşum
nazar değdirdiniz keyfime kesin
uyu annesi uyu bebiş büyüsün
bu havalar sersem etti bizi gribim hava soğuk kapalıııı hiç bişi yapasım yokkk
yaz gelsede enerjimiz gelse
bende durum böyle sen nasılsın kuzummm adın berrak falanmı bu aradaa iilk aklıma gelen o oldu brrk den

herzamanki halim
nasılsın canım bat ne zamandı ovu testi yapıyomusun hala ? :)

Ah iyiyim tatlım sen nasılsın yok bıraktım yapmıyorum dün akşam canım çekti yapayım dedim silik çizgi bile çıkmadı gerçi çok dikkat etmedim sıvı alımına falan
Sen yapıyo musun

Valla bat tarihim de 29 Nisan gösteriyor takvim ama bilmiyorum

bende silindi diye bıraktım artık yapmayı değerlendirmelere devam ama
benimde 1 mayıs gösteriyo ama 29-30 nisanda olabilir sanırım 1-2 gün önce yumurtladım programa göre.
hayırlısı artıkkkk :)

Kız sorma havalar bi tuhaf nerdeyse mayıs gelecek hala kapalı, soğuk. Bi güneş çıkıyor üç yağmur yağıyor insan ne giyeceğini de şaşırıyor sonra gelsin hastalıklar Bebeğim ılık suya bal limon falan yap iç ilaç alma sen yine de, benim doktor zencefille bal içebilirsin demişti iyi geliyor aklında bulunsun

Nasıl olayım bende, devamlı uyuyorum devamlı yiyorum Yok adım Berrak değil ben sana şey ettiririm

Niye öyle diyon çalışma mi yapmadın inşallah tutmuştur bebişin seninledir sen inanma
Valla yaptık da kaç aydır tutmuyo normalde ben hemen ilk aydan yada 2.3.ayda kalırdım hamile ama bu 2.çocuk düşünmeden sonra olmuyo 1 sene oldu tabi arada korunmalar oldu kimyasallar oldu. Şimdi ben test yapsam çıksa bile ümitlenmem adet 1 hafta geçene kadar hamileyim demem dünden beri çok tuhaf sarı akıntılar var sabah 1 damla açık renk pembe damla gördüm hattta yerleşme merleşme bende hiç olmazdı ama inşallah enfelsiyon değildir ya regl beliryilerimde var erken mi regl olucam anlamadım

Eğer normal eskisi gibi günümde olursam 11 günüm var ama korunmayı bıraktığumdan beri gecikiyor 3 ay hep geç oldum bu 4.ayımız eğer yine gecikirsem rahat 18 günüm var
Ay karışıkmış kuzum ya, amaaan olsun inşallah hiç gelmez

hiç sorma yaaa dün çamaşır asıyorum.
tişört var gömlek var kazak var hepsini giymişiz
yok ilaç içmiyorum canım normaldede ilaç içmeyi sevmem ama şimdi daha dikkat ediyorum.
boğaz spreym burun spreyim fln var onu sıkıyorum ıhlamur falan içiyorum geçer inşallah :)

ay inşallah yerleşmedirrr canımmm

bende silindi diye bıraktım artık yapmayı değerlendirmelere devam ama
benimde 1 mayıs gösteriyo ama 29-30 nisanda olabilir sanırım 1-2 gün önce yumurtladım programa göre.
hayırlısı artıkkkk :)

Bende 13 nisanda yumurtladım ona göre 27 nisan da olmam lazım bak en çok da bunu merak ediyorum yumurtlamam gereken zamanda yumurtluyorsam o zaman niye 14 gün sonra değil de daha uzun sürüyor regilimin gelmesi

Boğaz spreyi benim hayatımdı yaa, bademcikler çok fena benim durduk yere bile şişebiliyor şimdi spreyde kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…