Tabi senin testin çok canım yap tabiikoyulaşma olmazsaa sadece gölgeyi bnde ciddiye almıcam geçen ayda gölge vardıı 3-4 kala regle
kan değerim 1.35 cıkmıştı
bu ay koyulaşırsa kan verccem gölge kalırsa hiç bişi yapmam oturur adet beklerim
bende salı falan başlıcam yapmayaTabi senin testin çok canım yap tabiivalla bende bakayım dayanabilirsem yapmam regl günü yaparım ama yada pazartesi günü yaparım kendimi temizliğe veririm
işte o ben oluyoom hem çenem çukur hem gamzem varrben evrene mesaj yolluyorum kız gamzeli bebeğim olsun diye
kısaltamam gamzeliveçenesiçukurbebek yaparım görürsün
kübi mi yapsam bana eşimde dahil tüm yakın çevrem kübi der
benimde gamzem varişte o ben oluyoom hem çenem çukur hem gamzem varr
ama o gamzenin genetik bozukluk olduğunu okumuştum bi yerlerde
he bir de şu var annem çok ayva yemiş bendeyken
Hahaha yok yok valla ben 2 ay önce evde olan fazlaları atmıştım çöpe çok stres oluyodum bak evde 1 tane var çok rahatım sıfır stresbende salı falan başlıcam yapmaya15 tane test var evde yollim sana biraz
inşallah kuzummmmHahaha yok yok valla ben 2 ay önce evde olan fazlaları atmıştım çöpe çok stres oluyodum bak evde 1 tane var çok rahatım sıfır stres
Hadi inşallahhhh ben ptesi yapayım güzel haberle geleyim, sende salı günü
Şimdi yazacaktım bendeişte o ben oluyoom hem çenem çukur hem gamzem varr
ama o gamzenin genetik bozukluk olduğunu okumuştum bi yerlerde
he bir de şu var annem çok ayva yemiş bendeyken
benim omuzlarımda belimde bilem varŞimdi yazacaktım bendebende çok seviyorum gamzeyi, bizde yok eşimde çok az minik var yani, neyse okudum ben hep gebeyken hergün ayva yemek ve yerken en sonunda son elimde kalan su damlasıyla kendi yanağımda gamze gibi sürdğm inşallah gamzeli olur dedim ablamda demişti bana bunu benim yepenlerimde de var denenmiş hep yani bende denedim haftada 2 3 kez ayva yedim yaptım sonuç gamzeli oğlan
benim omuzlarımda belimde bilem varselilütlerimi saymıyom
daha güzel olanlar var yaa du bakalım bulabilirsem :)işte böyle
selülit sayılırsa yandıkkbenim omuzlarımda belimde bilem varselülitlerimi saymıyom
daha güzeli benden gelicek teyzesi durdaha güzel olanlar var yaa du bakalım bulabilirsem :)
2 gün kaldı regle bakalimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım o zaman regli tarihine göre erken mi başladı ?
Yerleşme falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?