Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kullanıyorum kuzum Yani o eski halimden eser yok şimdi

Merhaba kızlar, nasılsınız.?
Biraz ara vermek istemiştim biliyosunuz ama geldim. :) Bilgisi olan arkadaşların yardımına, bilgisine ihtiyacım var.
Elimde ovu testi vardı bu ay da kullanmaya karar vermiştim ve çatlatma iğnesi de uyguladı doktorum. Geçen c.tesi günü iğneyi oldum tabi ovu da yapıyorum ama kaç gündür testlerim pik şeklinde bu iğnenin etkisi mi sizce.? Bırakmalı mıyım test yapmayı devam mı etmeliyim.? Testlerimi ekliyorum. Şimdiden de teşekkür ederim

Eklentiler

• 20190417_154239.webp
    11 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190417_154236.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 32

Cok gecmis olsun canm ne ameliyatı, yeni geldim baya da sayfa birikmişti okuyamadım.

Cok gecmis olsun canm ne ameliyatı, yeni geldim baya da sayfa birikmişti okuyamadım.

Varikosel cıktı iki taraflı değerler düşük cıktı doktor amilyat olmadan takviyeler arttirmaz demiş eşime ben kendime baktirdim yumurtalıklar felan açık yumurtaliklarimda biraz tembellik var sadece bakalım şimdi iyi bi doktor bulup eşimi amilyat ettircez

Insallah en kısa zamanda hallolur canm. Eşine destek ol öyle bişeyde insan kendini sorunlu hissediyo en ufak biseye alınganlık yapabiliyo kendimden biliyorum. Hakkıyla atlatmanızı nasip etsin Rabbim.

Geçmiş olsun canım. Kolay bir ameliyatmış tedirgin olmayın

hiç üzülme en azından sorun bulundu ondan sonra gelsinn bebişşş

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile ameliyat inizi olursunuz inşallah bir sıkıntı kalmaz

Aşkım güneş kremi bende kullanıyorum da zararı yok di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…