Yok kullanıyorum kuzum Yani o eski halimden eser yok şimdiKahverengi leke değil canım benım sivilce çıkıyor çenemde .
Ama doktorum regl döngün oldugu için çıkıyo dedi .
Tarıhe baktım evet tam regl dönemim .
Güneşe çıkarken güneş kremi sürmeyi unutma . Ben kullanıyorum akşam bile çıksam . Makyaj bazı yapıyorum
Senın cinsiyet belli olmadı demi ??Yok kullanıyorum kuzum Yani o eski halimden eser yok şimdi
Yok kuzum gören herkes Kız diyor ama içimden gecende erkek Allah’ım hayırlısını versin kuzum ben hep kız çocuğuna hevesliyim ama Rabbim neyi nasip ederse o olur kuzum senin içinden ne geçiyorSenın cinsiyet belli olmadı demi ??
Kızlar merhaba eşim ultrosan cekildi doktor kesin amilyat demiş iki taraflı sıkıntıymış ilk baş amilyat ol ondan sonra diğer işlemlere bakalım demiş amilayt için 3 milyar demiş bi kaç hastaneye daha bakacaz sonra amilyat olacak
Cok gecmis olsun canm ne ameliyatı, yeni geldim baya da sayfa birikmişti okuyamadım.
Varikosel cıktı iki taraflı değerler düşük cıktı doktor amilyat olmadan takviyeler arttirmaz demiş eşime ben kendime baktirdim yumurtalıklar felan açık yumurtaliklarimda biraz tembellik var sadece bakalım şimdi iyi bi doktor bulup eşimi amilyat ettircez
Geçmiş olsun canım. Kolay bir ameliyatmış tedirgin olmayınVarikosel cıktı iki taraflı değerler düşük cıktı doktor amilyat olmadan takviyeler arttirmaz demiş eşime ben kendime baktirdim yumurtalıklar felan açık yumurtaliklarimda biraz tembellik var sadece bakalım şimdi iyi bi doktor bulup eşimi amilyat ettircez
hiç üzülme en azından sorun bulundu ondan sonra gelsinn bebişşşKızlar merhaba eşim ultrosan cekildi doktor kesin amilyat demiş iki taraflı sıkıntıymış ilk baş amilyat ol ondan sonra diğer işlemlere bakalım demiş amilayt için 3 milyar demiş bi kaç hastaneye daha bakacaz sonra amilyat olacak
Yok cnm pko yok bnde bugün 11. Gunum saat 4 ta yapcam bakalim nasil olacakSeninde benim gibi canım benmde 10.gün böyle çıkıp 11.gün kopkoyu pik olur, 12.gün de silikleşir .. yarın pik olur bence tabi pco falan yoksa
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile ameliyat inizi olursunuz inşallah bir sıkıntı kalmazVarikosel cıktı iki taraflı değerler düşük cıktı doktor amilyat olmadan takviyeler arttirmaz demiş eşime ben kendime baktirdim yumurtalıklar felan açık yumurtaliklarimda biraz tembellik var sadece bakalım şimdi iyi bi doktor bulup eşimi amilyat ettircez
Aşkım güneş kremi bende kullanıyorum da zararı yok di mi?Kahverengi leke değil canım benım sivilce çıkıyor çenemde .
Ama doktorum regl döngün oldugu için çıkıyo dedi .
Tarıhe baktım evet tam regl dönemim .
Güneşe çıkarken güneş kremi sürmeyi unutma . Ben kullanıyorum akşam bile çıksam . Makyaj bazı yapıyorum
Geçmiş olsun cnmKızlar merhaba eşim ultrosan cekildi doktor kesin amilyat demiş iki taraflı sıkıntıymış ilk baş amilyat ol ondan sonra diğer işlemlere bakalım demiş amilayt için 3 milyar demiş bi kaç hastaneye daha bakacaz sonra amilyat olacak
Hamilelere özel alman lazım canım . Normal kullanmaAşkım güneş kremi bende kullanıyorum da zararı yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?