- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Benım 2. Çizgiler hep vardı canım hamile olmadıgımda da lh hormonu hep vücutta vardır çünküKızlar catladgnda bnm ovular tamamrn ikinci çizgi yok olmuştu simdi silik çıkıyor acaba bata kadar koyulasacak mi ki
Canım tatlisim çok sağolKuzum gebelik maskesi diyorlar o lekelere, gebelikten dolayı en ufak güneş ışınından bile etkileniyor cildimiz daha çok yağ ürettiğinden
Daha önce de bata doğru yapıyordum tek çizgi oluyor saatler sonra gölge oluyor ama kötü olmadığı sürece gebelik belirtisi değil zaten biliyorum cnmBenım 2. Çizgiler hep vardı canım hamile olmadıgımda da lh hormonu hep vücutta vardır çünkü
bilgisayarım yeniden bozuluyodu vallaaaa
can çekişiyo buda
Bizim eczaneden bunu alayım bende canısı, teşekkür ederimSolenta pregna önerdi doktorum canım 50+kullanıyorum
bozulmasınn yoksa nası çalışcam (kadınlarkulubune gircem )İnşALLAH bozulmaz kız
Fiyatlarına bakarsın canım ben 150 ye almıştım internetten şuan blmiyorum noldu fiyatlarBizim eczaneden bunu alayım bende canısı, teşekkür ederim
bozulmasınn yoksa nası çalışcam (kadınlarkulubune gircem )
Dur bakayım güncel bilgi vereyim sizeFiyatlarına bakarsın canım ben 150 ye almıştım internetten şuan blmiyorum noldu fiyatlar
Kuzum aynı 150 ml 150 lira, eczanede daha mı pahalıdır ki acaba?Fiyatlarına bakarsın canım ben 150 ye almıştım internetten şuan blmiyorum noldu fiyatlar
iğnenin etkisi olabilir canım bilgim yok
Valla canım eczaneye hiç sormadım sen bi bak şimdi yanlış bilgi vermiim sana :)Kuzum aynı 150 ml 150 lira, eczanede daha mı pahalıdır ki acaba?
bence devam et tatlım ignenin etkisinden o şekil çıkıyordur 1 2 güne silikleşmeye başlarr
kaç gün geçtiki son pikten ? :)yaa kızlarr ben test yapsam çıkar mı sizcee bugün tanışma yıldönümümüzdehani güzel bir hediye olmuş olurdu çıkabilir derseniz alıp yapayım H E Red Phoenix G gamzeli_bebis Minik_ceylo
Bak bak ne gördüm aile planlaması şart diye yazmışlar açıklamaya dakaç gün geçtiki son pikten ? :)
şaka maka adetinde baya gecikti.
hiç böyle cok aşırı geciktiği oluyomuydu
valla kuzum 11de yımırtladın desek 18 i varsa anca yerleşmiştir heralde 5-6 gün içinde yerleştiği yazıyor nette.Bak bak ne gördüm aile planlaması şart diye yazmışlar açıklamaya daya 11 12 si Pik ti benim 8 inde ilişki olmuştu belki o dollendiyse diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?