- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Ay bunu öğrendiğim iyi oldu, senin kullandığın marka ne kuzum ona bakayım internetten?Hamilelere özel alman lazım canım . Normal kullanma
Merhaba kızlar, nasılsınız.?
Biraz ara vermek istemiştim biliyosunuz ama geldim. :) Bilgisi olan arkadaşların yardımına, bilgisine ihtiyacım var.
Elimde ovu testi vardı bu ay da kullanmaya karar vermiştim ve çatlatma iğnesi de uyguladı doktorum. Geçen c.tesi günü iğneyi oldum tabi ovu da yapıyorum ama kaç gündür testlerim pik şeklinde bu iğnenin etkisi mi sizce.? Bırakmalı mıyım test yapmayı devam mı etmeliyim.? Testlerimi ekliyorum. Şimdiden de teşekkür ederim
Çatlatma iğnesinde hormon var canımMerhaba kızlar, nasılsınız.?
Biraz ara vermek istemiştim biliyosunuz ama geldim. :) Bilgisi olan arkadaşların yardımına, bilgisine ihtiyacım var.
Elimde ovu testi vardı bu ay da kullanmaya karar vermiştim ve çatlatma iğnesi de uyguladı doktorum. Geçen c.tesi günü iğneyi oldum tabi ovu da yapıyorum ama kaç gündür testlerim pik şeklinde bu iğnenin etkisi mi sizce.? Bırakmalı mıyım test yapmayı devam mı etmeliyim.? Testlerimi ekliyorum. Şimdiden de teşekkür ederim
geçmiş olsun canım en kısa sürede tüm değerleri normale dönsün bebişiniz gelsin inşallahhKızlar merhaba eşim ultrosan cekildi doktor kesin amilyat demiş iki taraflı sıkıntıymış ilk baş amilyat ol ondan sonra diğer işlemlere bakalım demiş amilayt için 3 milyar demiş bi kaç hastaneye daha bakacaz sonra amilyat olacak
Hiç anlamadım ben canım..çatlatma iğnesi pik olmadan önce mi vuruluyor acaba? Arkadaşım kullanıyordu onda da uzun süren pik hali oluyormuş.İlk kullandığı ay da hamile kaldı.Ama çatlatma iğnesinden sonra pik gibi koyuluk neden gitmemiş bilemedim..Merhaba kızlar, nasılsınız.?
Çatlatma iğnesinde hormon var canım
Heh işte o lekelerden bende de varGünaydın kızlar ya canım benimdeyüzümde aşırı lekeler oldu kahverengi sende var mı
kuzu iğneler işi karıştırıyor olabilir.. inşallah iyi olur tutsunn sağlıkla :)Merhaba kızlar, nasılsınız.?
Aynen ovu yapmana gerek yok artık bence, hem iğneden dolayı yanıltıyor hem de iğneyi olduktan sonra çatlamama imkanı yoktur artık.O yüzden mi pik hâlinde devam ediyor yani canm ovu yapmayayım mı peki ?
Ovuda olsa cift çizgi görmek cok güzel
Hiç anlamadım ben canım..çatlatma iğnesi pik olmadan önce mi vuruluyor acaba? Arkadaşım kullanıyordu onda da uzun süren pik hali oluyormuş.İlk kullandığı ay da hamile kaldı.Ama çatlatma iğnesinden sonra pik gibi koyuluk neden gitmemiş bilemedim..
Ben tanıdığım ebe var canım ona sordum o şey dedi Doğumdan sonra bitiyor dedi ama eski güzelliğim kalamdıHeh işte o lekelerden bende de vargitti güzelim beyaz yüzüm diye ilk gördüğümde çok aglamistim simdi varlıklarına alıştım,güneş kremi de kullanıyorum bari artmasalar ve doğumdan sonra gecseler..
kuzu iğneler işi karıştırıyor olabilir.. inşallah iyi olur tutsunn sağlıkla :)
Eveet,kendi 6 ay denedi en son doktora gitti catlatma iğnesi denildi. ilk ayında da hamile kaldı canımReglimin 10. Gününde yapıldı çatlatma yumurtalar 20 mm felandı test yapmamıştım öncesinde o yüzden de bilmiyorum nasıldı. Yaa çatlatma iğnesini kullandığı ilk ay mı kaldı
Allah'ım inşAllahhh
Aynen ovu yapmana gerek yok artık bence, hem iğneden dolayı yanıltıyor hem de iğneyi olduktan sonra çatlamama imkanı yoktur artık.
Benimde öyleBen tanıdığım ebe var canım ona sordum o şey dedi Doğumdan sonra bitiyor dedi ama eski güzelliğim kalamdı
Kuzum gebelik maskesi diyorlar o lekelere, gebelikten dolayı en ufak güneş ışınından bile etkileniyor cildimiz daha çok yağ ürettiğindenBenimde öyleeşimin yerinde olup kendime yakından bakmak istemezdim henuz öğrencilerim tarafından keşfedilmedi lekelerim.yasasin porselenlestiren güneş kremi ebenin söylediği cümle de içimi rahatlattı şimdi:) sebebi ne acaba,bazi kişilerde olup bazılarında olmaması
Solenta pregna önerdi doktorum canım 50+kullanıyorumAy bunu öğrendiğim iyi oldu, senin kullandığın marka ne kuzum ona bakayım internetten?
İğnenin etkisi canım ovu yapma
İğnenin etkisi canım ovu yapma
İnşallah sağlıkla tutunmustur canımTamam canm bıraktım artık teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?