Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

H E morcivertkedi dvtb E Eses03 1609ece Red Phoenix Minik_ceylo
can09e

Çatlatma iğnesinde hormon var canım

geçmiş olsun canım en kısa sürede tüm değerleri normale dönsün bebişiniz gelsin inşallahh

Hiç anlamadım ben canım..çatlatma iğnesi pik olmadan önce mi vuruluyor acaba? Arkadaşım kullanıyordu onda da uzun süren pik hali oluyormuş.İlk kullandığı ay da hamile kaldı.Ama çatlatma iğnesinden sonra pik gibi koyuluk neden gitmemiş bilemedim..

Günaydın kızlar ya canım benimde yüzümde aşırı lekeler oldu kahverengi sende var mı
Heh işte o lekelerden bende de var gitti güzelim beyaz yüzüm diye ilk gördüğümde çok aglamistimsimdi varlıklarına alıştım,güneş kremi de kullanıyorum bari artmasalar ve doğumdan sonra gecseler..

kuzu iğneler işi karıştırıyor olabilir.. inşallah iyi olur tutsunn sağlıkla :)

Reglimin 10. Gününde yapıldı çatlatma yumurtalar 20 mm felandı test yapmamıştım öncesinde o yüzden de bilmiyorum nasıldı. Yaa çatlatma iğnesini kullandığı ilk ay mı kaldı
Allah'ım inşAllahhh

Heh işte o lekelerden bende de var gitti güzelim beyaz yüzüm diye ilk gördüğümde çok aglamistimsimdi varlıklarına alıştım,güneş kremi de kullanıyorum bari artmasalar ve doğumdan sonra gecseler..
Ben tanıdığım ebe var canım ona sordum o şey dedi Doğumdan sonra bitiyor dedi ama eski güzelliğim kalamdı

Eveet,kendi 6 ay denedi en son doktora gitti catlatma iğnesi denildi. ilk ayında da hamile kaldı canım şuan bir yaşını gecik tatlis bir oğlu var.insallah sana da nasip olsun

Ben tanıdığım ebe var canım ona sordum o şey dedi Doğumdan sonra bitiyor dedi ama eski güzelliğim kalamdı
Benimde öyle eşimin yerinde olup kendime yakından bakmak istemezdim henuz öğrencilerim tarafından keşfedilmedi lekelerim.yasasin porselenlestiren güneş kremi ebenin söylediği cümle de içimi rahatlattı şimdi:) sebebi ne acaba,bazi kişilerde olup bazılarında olmaması

Kuzum gebelik maskesi diyorlar o lekelere, gebelikten dolayı en ufak güneş ışınından bile etkileniyor cildimiz daha çok yağ ürettiğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…