- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Kuzum ne zaman pikti?yaa kızlarr ben test yapsam çıkar mı sizcee bugün tanışma yıldönümümüzdehani güzel bir hediye olmuş olurdu çıkabilir derseniz alıp yapayım H E Red Phoenix G gamzeli_bebis @Minik_ceylo
11 12 si Pik ti bebemKuzum ne zaman pikti?
1 tane normal 1 tane de fortes erken gebelik var hangisini yapsam erken gebeliklere pek güvenmiyorum ama durum itibari ile de erken test yapıyorum
keşke bu sabah yada yarın sabah yapsan daha iyiydiiii :)1 tane normal 1 tane de fortes erken gebelik var hangisini yapsam erken gebeliklere pek güvenmiyorum ama durum itibari ile de erken test yapıyorum
Ramazana hazırlık alıştırma yapıyorum ondan oAyy heyecanlandım bak şimdi erkeni yap canım :)
Sende bi haller var gece kalkıp mercimek çorbası pişirmeler falann
Hayr olsun inşallah
kıl dönmesi olabilirKızlar yaa bugün belim çok ağrıyır ayakta durunca batıyor sanki afedersiniz kuyruk sokumuma dığru iniyor ağrı nedendir acep ?
Ben yapmayı hiç düşünmedim ki yildonumumuz olduğu aklıma geldi daha yeni ondan acaba yapsam mi dedimkeşke bu sabah yada yarın sabah yapsan daha iyiydiiii :)
yap bakalım ne çıkacakkkkBen yapmayı hiç düşünmedim ki yildonumumuz olduğu aklıma geldi daha yeni ondan acaba yapsam mi dedim
Bebeğim erken daha az daha beklesek mi?11 12 si Pik ti bebem
kıl dönmesi olabilir: D: D: D:
kızzz nerden bilek allah seni
amann ya yapıyım en azından denemiş olurum erken oldugunun farkındayım hemde baya erken ama varsa da bugünün süprizi olur işteBebeğim erken daha az daha beklesek mi?
sennde 6 gün geçmiş üstünden belki yerleşmeye çalışıyodurr inşallah öyledir ne diyim :)Belki saf saf belirti arıyorum
Kız yap hadi senden kıymetli mi beeamann ya yapıyım en azından denemiş olurum erken oldugunun farkındayım hemde baya erken ama varsa da bugünün süprizi olur işte
şunun şurasında maaşa ne kaldıKız yap hadi senden kıymetli mi bee
Hahaha kız şaka maka bende onu sayıyordum az önceşunun şurasında maaşa ne kaldı
hahahaahahahahaaaşunun şurasında maaşa ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?