- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Demin yakindan cizgi gozukuyordu ama uzaktan yokIyi mi bu uzaklıkmillet yakından ister sen uzaktan iste farkın olsun tabi
Iyi mi bu uzaklıkmillet yakından ister sen uzaktan iste farkın olsun tabi
Bacım hem vur deyince öldürmüşsün hem dik çekmişsin kör oldumIyi mi bu uzaklıkmillet yakından ister sen uzaktan iste farkın olsun tabi
Pik pik atıyor kalbimmm
yımırta gelmek üzere bence kesin yarın falan pik olur buuu
Hahahahah elinin ayarını .... diye lafa başlayabilirsinBacım hem vur deyince öldürmüşsün hem dik çekmişsin kör oldum
bırak o sigarayı galiba civcivler geliyoKizlarrr var galiba çizgi yaaaalın orta uzaklıktan gelişi güzel bir çekim yaptım siz bi anda çok yuklendiniz panik ve heycan oldum bi sigara içiyim güzel acıdan cekicem
Anammm çizgi var resmen yaKizlarrr var galiba çizgi yaaaalın orta uzaklıktan gelişi güzel bir çekim yaptım siz bi anda çok yuklendiniz panik ve heycan oldum bi sigara içiyim güzel acıdan cekicem
evet evet pik gibi kuzu devam et bakalım silikleştiğini görünce bırakırsın test yapmayı.
Pik olmus kiz masAllah rastgele
pik pik pik
Kız t c den koyu durmuyor mu sence de? Ama bana da böyle dedik geç döllendim sonra sen devam et kuzu
Tutturdu bu sefer bu gacı galibaAnammm çizgi var resmen ya
Kizlarrr var galiba çizgi yaaaalın orta uzaklıktan gelişi güzel bir çekim yaptım siz bi anda çok yuklendiniz panik ve heycan oldum bi sigara içiyim güzel acıdan cekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?