- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.307
- 748
Böyle tutturanı da ilk defa görüyomTutturdu bu sefer bu gacı galiba
Kuzum bugün ve 3 günü değerlendir bence yarın bi test daha yap tabi de, bugün kesinSimdi hangi gunleri degerlendircem ben taze hamile 15 16 17 nisani degerlrndirmistim cnm
Pazara kadar snrm ben oyle biliyorumSimdi hangi gunleri degerlendircem ben taze hamile 15 16 17 nisani degerlrndirmistim cnm
test yapmaya devam ediyosun canım aynı zamanda değerlendirmeye de devamSimdi hangi gunleri degerlendircem ben taze hamile 15 16 17 nisani degerlrndirmistim cnm
Pik olmuş gibi geldi canım, bugünü değerlendir mümkünse, yarın hem sabah hem akşam test yapıp bakarsın testin varsaKizlar bakarmisinizH E @can09e Red Phoenix 1609ece G gamzeli_bebis dombili_xl @Maria26 ve digerleri
Kizlarrr var galiba çizgi yaaaalın orta uzaklıktan gelişi güzel bir çekim yaptım siz bi anda çok yuklendiniz panik ve heycan oldum bi sigara içiyim güzel acıdan cekicem
Şu negatif fotoğraftan bi ben anlamıyorum herhalde
O zaman yarini mi degerlendircem cnmyımırta gelmek üzere bence kesin yarın falan pik olur buuu
canım sen bana takılma ben ovu işlerinde yeniyimO zaman yarini mi degerlendircem cnm
Yarin ayni saatte yine yapip atarim hadi insallahevet evet pik gibi kuzu devam et bakalım silikleştiğini görünce bırakırsın test yapmayı.
seni vekilim tayin edicem zatenn
Bugün olsun mümkünse, yarın silikleşirse yarın da olsun, silikleşmezse isterseniz olsun istemezseniz bir gün es geçersinizO zaman yarini mi degerlendircem cnm
Şu negatif fotoğraftan bi ben anlamıyorum herhalde
Vala çizgi var orda mutabıkız ama doğruluğu konusunda emin değilim insAllah vardr cnm ya bat 24 nisandi demi simdiseni vekilim tayin edicem zatennişin ne boş zamanlarını böyle degerlendir ne diyorsunuz siz şimdi bu çizgi işine öyle pembe bir çizgi degil ama çizgi var ne yapsakk
Düz fotoğraf tamam da negatif yapınca olan da gidiyor bendeYok canım yalunuz değilsin bende anlamıyorum
ayyy ne biliyim yaaa bi kaç gün beklesenmi beyine çaktırmadan sürpriz için hee ne dersinseni vekilim tayin edicem zatennişin ne boş zamanlarını böyle degerlendir ne diyorsunuz siz şimdi bu çizgi işine öyle pembe bir çizgi degil ama çizgi var ne yapsakk
Insallah kuzum dua etPik olmus kiz masAllah rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?