- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
Çek anam her türlü çek zira şoktan çıkamadımtestin dış kabını komple söküp birde öyle fotograf çekiyim miRed Phoenix G gamzeli_bebis (sana şu nickini düzelt dedim hala beni yoruyorsun ) Gonulmeyvesi dombili_xl
ya canım benim ya eşim benim lh testimi görüp havalara atlayan bir insanayyy ne biliyim yaaa bi kaç gün beklesenmi beyine çaktırmadan sürpriz için hee ne dersin
illede bugun diyosanda adama bunu göstersen hiç bişi anlamaz boş boş sana bakar
yada kan testi falan olucakki dr kağıda pozitif falan yazıcak erkekler anca öyle anlar
Çek istersen, kızlar daha iyi görüyo öyletestin dış kabını komple söküp birde öyle fotograf çekiyim miRed Phoenix G gamzeli_bebis (sana şu nickini düzelt dedim hala beni yoruyorsun ) Gonulmeyvesi dombili_xl
yada git kan ver pozitif çıkarsa al bi çift bebek patiği al sana sürprizya canım benim ya eşim benim lh testimi görüp havalara atlayan bir insan
insAllah cnm Rabbim isteyrn herkese nasip etsinInsallah kuzum dua et
Pek anlamiorum ama iki kati olmus sanki iyi herhlde cnm Allah sağlıkla kucağına aldrsn insAllahKızlar merhabalar 34 beta hcg ile gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra testi tekrar yeniledim 60 çıktı adetimden 3 gün önce öğrendim sizce düşük mü değer doktor her şey normal dedi ama içimde şüphe
Düz fotoğraf tamam da negatif yapınca olan da gidiyor bende
Hayırlı olsun, benim adetimden 3 gün önce 15 çıkmıştıKızlar merhabalar 34 beta hcg ile gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra testi tekrar yeniledim 60 çıktı adetimden 3 gün önce öğrendim sizce düşük mü değer doktor her şey normal dedi ama içimde şüphe
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsininsAllah cnm Rabbim isteyrn herkese nasip etsin
Pek anlamiorum ama iki kati olmus sanki iyi herhlde cnm Allah sağlıkla kucağına aldrsn insAllah
Var gibi görünüyor hadi inşallah
Kopuyordum ağrıdan ben ama benim sağ taraf ağırlıktaydı hep sağ kasık sağ bacak belimin sağ tarafı..Aynen canım bendede
Ya sana bişey sorucam bel ağrısı yaşadın mı belirti olarak belim çok ağrıyor reglimede daha baya var bacak ağrısı ve bel ağrısı
[
yada git kan ver pozitif çıkarsa al bi çift bebek patiği al sana sürpriz
nası olsa maaasa ne kaldı :F
Sonra nasıl yükseltmişti canım değerlerin ne sıklıkla baktırmıştın kadınaHayırlı olsun, benim adetimden 3 gün önce 15 çıkmıştıSizinki daha bile iyi, inşallah sağlıkla artar
Amin insAllahAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bugun yapmasam olmaz mi 3 gundur kuruttum adami ama yap illa diyorsan yaparimKuzum bugün ve 3 günü değerlendir bence yarın bi test daha yap tabi de, bugün kesin
Ben olsam bugün kaçırmam adamıBugun yapmasam olmaz mi 3 gundur kuruttum adami ama yap illa diyorsan yaparim
Durmak yok o zaman ust uste oluyor ya sikinti olmaz dimiPazara kadar snrm ben oyle biliyorum
testin dış kabını komple söküp birde öyle fotograf çekiyim miRed Phoenix G gamzeli_bebis (sana şu nickini düzelt dedim hala beni yoruyorsun ) Gonulmeyvesi dombili_xl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?