Adetimden 3 gün önce 15 çıkınca iki gün sonra adete 1 kala vermiştim tekrar, 75 çıkmıştı sanırım. Ondan 4 gün sonra da adeti 3 gün geçince yani 535 çıkmıştı. Daha sonra bakılmadı. Sizinki de iki kat artmış maşallah, gayet iyi görünüyor.Sonra nasıl yükseltmişti canım değerlerin ne sıklıkla baktırmıştın kadına
Canım esinde sıkıntı yoksa degerlndrebilirsen degerlendr bence ama olmazsa da yarin da olurDurmak yok o zaman ust uste oluyor ya sikinti olmaz dimi
Bu 3 gun mu onemli simdi cnmPik olmuş gibi geldi canım, bugünü değerlendir mümkünse, yarın hem sabah hem akşam test yapıp bakarsın testin varsa
Kopuyordum ağrıdan ben ama benim sağ taraf ağırlıktaydı hep sağ kasık sağ bacak belimin sağ tarafı..
Bugün pik olduğu için bugün olsun, yarın silikleşirse yarın da olsun, silikleşmezse istersen bir gün es de geçebilirsin.Bu 3 gun mu onemli simdi cnm
Kuzum benim geç döllendiği için ilişkiden şu kadar sonra, pikten bu kadar sonra diyemiyorum ki. Bi de benim testler bat 3 geçene kadar hep negatif çıktığı için ben onları adet belirtisi sandım hiç hatırlamıyorum inan ki zamanınıKız benimde öyle bugün ayakta duramadım şimdi oturduğum halde çok ağrıyor ama sağ sol değil komple
Senin ne zaman ağrımaya başlamıştı
Tamam cnm bnmkini iknaedebilirim umarimBugün olsun mümkünse, yarın silikleşirse yarın da olsun, silikleşmezse isterseniz olsun istemezseniz bir gün es geçersiniz
15. Günü doldur erken almana bile gerek yok varsa çıkar hemen11 12 si Pik ti bebem
Kuzum benim geç döllendiği için ilişkiden şu kadar sonra, pikten bu kadar sonra diyemiyorum ki. Bi de benim testler bat 3 geçene kadar hep negatif çıktığı için ben onları adet belirtisi sandım hiç hatırlamıyorum inan ki zamanını
yok bugün eşimle özel bir günümüzdü de o yüzden bir deneyelim dedik15. Günü doldur erken almana bile gerek yok varsa çıkar hemen
Yok kuzum cok cok iyi 90 demisti doktor degerlendirelim o zamanCanım esinde sıkıntı yoksa degerlndrebilirsen degerlendr bence ama olmazsa da yarin da olur
Tamam cnm yarin atarim sen dersen degerlendiririmBugün pik olduğu için bugün olsun, yarın silikleşirse yarın da olsun, silikleşmezse istersen bir gün es de geçebilirsin.
Amiiin kuzum inşallah bebiş ağrılarıdır bunlar inşallahSağol canım bu ay içimde sanki olacak gibi bi his var bakalım Rabbim hayra çevirsin
Gerçi benim hislerim hep tersine çıkar
ay inşallah sendede bişeyler görelim yarınBugun test almaya gidecektim ama noldu tüm gün yattım ve sonuç alamadım
Umutlar yarına artık yarın aldim diyelim ertesi sabah yaparım artık bata 4
1-2 saate verir herhalde ya ama sondurak ümrana gidersen gece de gitsen 2 saate çıkıyorerdem e gitsem yine 1 2 saatte verir mi sonucu yoksa yarına mı bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?