Canım bende yeni girdim buraya ama çok falza mesaj olduğu için gözden kaçıyordur yoksa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor gördüğüm kadarıylaBazen pişmanlık yaşıyorum şu sayfaya girdiğim için. Dün testlerimi paylaştım birinizde dönüp bişey demediniz. Ya anlamıyorum bende burda belki çare arıyorum belki sorularıma cvp. Seçmece mi davranıyosunuz anlamıyorum. Ben de yeri geldi kiminin sevincine kiminin üzüntüsüne ortak oldum kimine bildiğim kadarıyla cvp verdim burdayım yani. Hani sizinde bilginiz yoktur anlarım ama bakıyorum aynı soruyla gelenlere dökülüyorsunuz. Hayır bir hatam olmuşsa yazmış olduğum herhangi bi yazı da söyleyin birdaha bişey sormayım. Zaten çok ta cvp veren yok
Daha iyi olmana cok sevindim canımKızlar, yeni girebildim hastayım biliyorsunuz. Sormuşsunuz sağ olun, iyiyim çok şükür dün eşim terletti beni ılık bir duş alıp yattım sabah bademciklerim çok kötüydü çok kötü uyandım ama şu an iyiyim naneli şekerlerle ballı limonlu suyla idare ediyorum. 6 gibi gelir eşim, bebişi görücez inşallah dua edin bize kalp atışı duymaya gidicez
nedemistimkibenn kızımız geliyooooooorr
Amiin kuzum benimm inşallahhDaha iyi olmana cok sevindim canım
Allahın izniyle pıt pıtları duyup gelceksin insallahhh
Seninde gönlündeki neyse o olsun inşallah içndeki meleğin cinsiyetiAmiin kuzum benimm inşallahhbi hastalandım giremedim herkesler cinsiyet açıklamış görüyor musun Ayy ne çok kızımız oldu topiğimizde, bereketleriyle gelsin prenseslerimizzz
Amiiin canımın içi onun minik kalbi pıt pıt atsın annesi başka bir şey istemiyorSeninde gönlündeki neyse o olsun inşallah içndeki meleğin cinsiyeti
Amin canım benim, inşallah senin de gönlündekini versin Rabbimdombili_xl ayy bir kızımız daha geliyormuş yeni okuyabildim sayfalarııı Hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
Amiiin canım benim inşallahhhhAmin canım benim, inşallah senin de gönlündekini versin Rabbim
Kız için isim biraz daha kolay beğeniyorum da erkeğe hiç bulamıodum. Tek beğendiğim isim Aras’tı, bi de bu hafta Doğa’ya içim ısınmıştı, erkek olsa Aras Doğa koyacaktımAmiiin canım benim inşallahhhhVar mı aklında bir isim??
Ayyy kurban olurum minik kıza ben, bende ipek ismini çok beğeniyorum. Kız saldıraya uyumlu isim bulalım senle durKız için isim biraz daha kolay beğeniyorum da erkeğe hiç bulamıodum. Tek beğendiğim isim Aras’tı, bi de bu hafta Doğa’ya içim ısınmıştı, erkek olsa Aras Doğa koyacaktımKıza daha bakınıyorum
Çatlamış kuzum benceKızlar bugün de bole çıktı
can09e H E Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn dvtb dombili_xl Red Phoenix 1609ece ve diger kim anliyorsa
Bence çatlamış yımırtlamıssınızKızlar bugün de bole çıktı
can09e H E Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn dvtb dombili_xl Red Phoenix 1609ece ve diger kim anliyorsa
İNşallahhh arkadasım inşallahhhhAmiiin canımın içi onun minik kalbi pıt pıt atsın annesi başka bir şey istemiyorKız sende bi gamzeli haberi ver artıkın bu ay
Kız ben senden umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah bebiş içerlerdedir az kaldı zaten bata 9 mu vardı senin? Ayy çok streyliyim kübo ya inşallah duyarım pıt pıtlarıİNşallahhh arkadasım inşallahhhh
o haber verebilirim bu ay
Sende cok güzel haberlerle gelllll
Çatlamış kuzum bence
Bence çatlamış yımırtlamıssınız
Hadi inşallah buluşurlar içrrde
Kuzum bugün kesin zaten de, bence yarın da olsunInsallah bulusurlar cnm tesekkur ederim ikinizede kac gun daha devam etmeliyim teste ve calismaya kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?