Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende yeni girdim buraya ama çok falza mesaj olduğu için gözden kaçıyordur yoksa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla

Selam annişler çoktandır uğramıyordum hayırlı olsun hepinizin bebişleri cinsiyyet bilen anneler şu yüzük testini bi deneseniz bakalım doğruluk payı ne benim kızımda tutmuştu. Taşsız yüzüyü saçınızın bi teline geçirip karnınıza tutun dikey hareket ederse erkek daire hareketi ederse kız bakalım kimlerde tutacak. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar, yeni girebildim hastayım biliyorsunuz. Sormuşsunuz sağ olun, iyiyim çok şükür dün eşim terletti beni ılık bir duş alıp yattım sabah bademciklerim çok kötüydü çok kötü uyandım ama şu an iyiyim naneli şekerlerle ballı limonlu suyla idare ediyorum. 6 gibi gelir eşim, bebişi görücez inşallah dua edin bize kalp atışı duymaya gidicez

nedemistimkibenn kızımız geliyooooooorr

Daha iyi olmana cok sevindim canım
Allahın izniyle pıt pıtları duyup gelceksin insallahhh

Kızlar bizde bugun boşken gidip sperm testi yaptırdık gop medicalparkta muayene ve test 200 tl 1 de aldılar 4,5 5 gibi mail olarak atcaklar.
Yaptrmak isteyenlere bilgi olsun:)
Ürolojide ilhami bey vardı bayıldık cok iyi biri :)
Muayene etti bi problem yok dedi inşallh sperm testide iyi çıkar

Daha iyi olmana cok sevindim canım
Allahın izniyle pıt pıtları duyup gelceksin insallahhh
Amiin kuzum benimm inşallahh bi hastalandım giremedim herkesler cinsiyet açıklamış görüyor musun Ayy ne çok kızımız oldu topiğimizde, bereketleriyle gelsin prenseslerimizzz

Ayyy kurban olurum minik kıza ben, bende ipek ismini çok beğeniyorum. Kız saldıraya uyumlu isim bulalım senle dur

İNşallahhh arkadasım inşallahhhh
o haber verebilirim bu ay
Sende cok güzel haberlerle gelllll
Kız ben senden umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah bebiş içerlerdedir az kaldı zaten bata 9 mu vardı senin? Ayy çok streyliyim kübo ya inşallah duyarım pıt pıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…