Yumurtalama sonrası 2-3 günü de değerlendirmek lazım ve 10.gün de değerlendirmisiniz zaten kaçırmış sayılmazsın benceKızlar dün 11. Günümdü öğlen ve gece yaptığım ovu. Testleri koyuydu bugün se böyle silindi yumurtam çatladı mı acaba. Ayrıca 10. Günü değerlendirdik ve bu günü değerlendirmeyi düşünüyoduk dr.un demesine göre kaçırdımmı acaba yaa
Teşekkür ederim canım senden başka kimse cvp vermediği vermeyeceği için cvbın için çok teşekkür ederimYumurtalama sonrası 2-3 günü de değerlendirmek lazım ve 10.gün de değerlendirmisiniz zaten kaçırmış sayılmazsın bence
Yumurta catlasa bile ömrü oluyor yaklaşık 24 saatlik.Bugunu değerlendirirseniz çok güzel olur.Kızlar dün 11. Günümdü öğlen ve gece yaptığım ovu. Testleri koyuydu bugün se böyle silindi yumurtam çatladı mı acaba. Ayrıca 10. Günü değerlendirdik ve bu günü değerlendirmeyi düşünüyoduk dr.un demesine göre kaçırdımmı acaba yaa
Hayırlı olsun canimİnşallah canım bu arada oğlum olcak
güzell inşallahh olumlu olurr canım :)Gece 3 te degerlendirdik cnm esim uyuyor gece çalışıyor bugun gitmeden saat 17.00 gibi bi daha olur belki
İnşallah canım saglıkla kucugama alırız hepimiz evlatlarımızıHayırlı olsun canim
Bugünü değerlendiricem bende ama dünü değerlendirmedim diye acaba kaçırdımmı diye düşündümYumurta catlasa bile ömrü oluyor yaklaşık 24 saatlik.Bugunu değerlendirirseniz çok güzel olur.
Ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi silindiği günün akşamı degerlendirmistim
Inşallah cnmgüzell inşallahh olumlu olurr canım :)
Ayyy masallah 4. Prenseste geldi Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah hep saglikli olsun kuzucuk❤Bugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
@morcivertkedi ,Ardnlina , nedemistimkibenn ve benim hepimizin kız
Bi @AloeeVeraa ’nın ki erkek
[/Q
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah herkese nasip olsun insallah❤
Kaçacağını sanmıyorum çünkü öncesi degerlenmis.Spermler saglikliysa 72 saate kadar yaşıyormuş.Guzel düşünelim:)Bugünü değerlendiricem bende ama dünü değerlendirmedim diye acaba kaçırdımmı diye düşündüm
Evet kuzum cok sukur Rabbim hepimize nasip eder insallahArdnlina kuzum senide kaçırmışım ya seninde mi kız bebişin :)) oyy ne güzel valla :) Allahm hepinize kucagınıza almayı nasip etsin inş prenseslerııı :)
Canım benim aminnAyyy masallah 4. Prenseste geldi Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah hep saglikli olsun kuzucuk❤
Aklinizda birsey yok mu? Ben de isimi degistirdim kizmin adini insallah Asel Berra koymaya karar verdimCanım benim aminninşallah..şimdi isim arama telasesi
Teşekkür ederim canımKaçacağını sanmıyorum çünkü öncesi degerlenmis.Spermler saglikliysa 72 saate kadar yaşıyormuş.Guzel düşünelim:)
Hayırlı olsun canımKızlar herkese iyi hafta sonları, şimdi doktordan geldik, kızımız olacakmış
Ben isimlerimizin birleşimi Hare olsun istiyorum,tek isim ya da çift isim farketmezAklinizda birsey yok mu? Ben de isimi degistirdim kizmin adini insallah Asel Berra koymaya karar verdimgerci dogana karar daha ne isimler bulucam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?