Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalama sonrası 2-3 günü de değerlendirmek lazım ve 10.gün de değerlendirmisiniz zaten kaçırmış sayılmazsın bence

Bazen pişmanlık yaşıyorum şu sayfaya girdiğim için. Dün testlerimi paylaştım birinizde dönüp bişey demediniz. Ya anlamıyorum bende burda belki çare arıyorum belki sorularıma cvp. Seçmece mi davranıyosunuz anlamıyorum. Ben de yeri geldi kiminin sevincine kiminin üzüntüsüne ortak oldum kimine bildiğim kadarıyla cvp verdim burdayım yani. Hani sizinde bilginiz yoktur anlarım ama bakıyorum aynı soruyla gelenlere dökülüyorsunuz. Hayır bir hatam olmuşsa yazmış olduğum herhangi bi yazı da söyleyin birdaha bişey sormayım. Zaten çok ta cvp veren yok

Yumurtalama sonrası 2-3 günü de değerlendirmek lazım ve 10.gün de değerlendirmisiniz zaten kaçırmış sayılmazsın bence
Teşekkür ederim canım senden başka kimse cvp vermediği vermeyeceği için cvbın için çok teşekkür ederim

Yumurta catlasa bile ömrü oluyor yaklaşık 24 saatlik.Bugunu değerlendirirseniz çok güzel olur.
Ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi silindiği günün akşamı degerlendirmistim

Yumurta catlasa bile ömrü oluyor yaklaşık 24 saatlik.Bugunu değerlendirirseniz çok güzel olur.
Ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi silindiği günün akşamı degerlendirmistim
Bugünü değerlendiricem bende ama dünü değerlendirmedim diye acaba kaçırdımmı diye düşündüm

Bugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
Ayyy masallah 4. Prenseste geldi Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah hep saglikli olsun kuzucuk❤

Aklinizda birsey yok mu? Ben de isimi degistirdim kizmin adini insallah Asel Berra koymaya karar verdim gerci dogana karar daha ne isimler bulucam bakalim
Ben isimlerimizin birleşimi Hare olsun istiyorum,tek isim ya da çift isim farketmez Türkiye de sayıca da azmis hoşuma gitti Eşimde güzel buldu ama isimlerimizin birleşimi olmasaydı olurdu,biz öyle çiftlerden değiliz dedi
Asel i son zamanlarda farkediyorum bende,anlamı güzel.Berra da çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…