Hayırlı olsum cnm bu sene kiz senesi galiba hepinizin kızKızlar herkese iyi hafta sonları, şimdi doktordan geldik, kızımız olacakmış
Canım çok sağol, senin de kız değil mi, çok çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsun canımkizceler sagliklica gelsin inşallah
Çok teşekkürler canım, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz, Allah gönül muradınızı versinHayırlı olsum cnm bu sene kiz senesi galiba hepinizin kız
İnşallah bebeğimAnam topicte herkesin kızı oluyorr masallah inşallah bizede bulaşır sizdendombili_xl nedemistimkibenn
Selam canım, ben şimdi girdim foruma, testin silikleşmesiyle vücuttaki lh hormonu azalmaya başlamıştır, yumurtayı da çatlamış olarak yorumluyoruz o nedenle, geç kaldık diye düşünme hiç, çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyor yumurta, bugünü de değerlendirin vaktiniz varsaKızlar dün 11. Günümdü öğlen ve gece yaptığım ovu. Testleri koyuydu bugün se böyle silindi yumurtam çatladı mı acaba. Ayrıca 10. Günü değerlendirdik ve bu günü değerlendirmeyi düşünüyoduk dr.un demesine göre kaçırdımmı acaba yaa
Eveet,miniklerimiz kız olucak,çok şükür sağlık açısından da her şey yolunda dedi doktor.Gerisi artık güzel günleri beklemek canimCanım çok sağol, senin de kız değil mi, çok çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hare cok degisikmis anlami ne? Ben hep cift isimden yanayim ben guzellikten cok anlamlarina dikkat ediyorum ya cunku insan isminin ozelliklerini tasiyor☺Ben isimlerimizin birleşimi Hare olsun istiyorum,tek isim ya da çift isim farketmezTürkiye de sayıca da azmis hoşuma gitti Eşimde güzel buldu ama isimlerimizin birleşimi olmasaydı olurdu,biz öyle çiftlerden değiliz dedi
Asel i son zamanlarda farkediyorum bende,anlamı güzel.Berra da çok hoş
Bunlar isteniyor canım evet, bir de istersen ek olarak açlık şekeri, insülin direnci, d vitamini ve B12 vitamini de baktırırsan takviye verebilir doktor.Kızlar mrb gebelik istiyoruz denildiğinde doktorlar hangi hormon testleri istiyor yapanlar yardımcı olur mu lütfen benden E2 T3 T4 TSH FSH LH bide prolaktin ölçtü
Bu akşam değerlendircez inşaallahSelam canım, ben şimdi girdim foruma, testin silikleşmesiyle vücuttaki lh hormonu azalmaya başlamıştır, yumurtayı da çatlamış olarak yorumluyoruz o nedenle, geç kaldık diye düşünme hiç, çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyor yumurta, bugünü de değerlendirin vaktiniz varsa
Allah razı olsun canım d vitamini b12 yi dahiliye de batırmıştm düşük bayaBunlar isteniyor canım evet, bir de istersen ek olarak açlık şekeri, insülin direnci, d vitamini ve B12 vitamini de baktırırsan takviye verebilir doktor.
Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin zaten grubumuzda hep prenses vardi birde prens olsun dimi? Isim dusundunuz mu?Ay evet kızlarr bi benim farklı olarak oğluşum oluyor nasipse
Eveettt bir kızımız daha olduKızlar herkese iyi hafta sonları, şimdi doktordan geldik, kızımız olacakmış
Insallah gercekten vardir canim Rabbim tez zamanda nasip eder insallah❤Günaydın kızlar bugün rüyamda beta veriyorum 321 ikinci 765 çıkıyor o kadar çok mutlu oluyorum ki dr da büyük ihtimalle ikizdir çünkü daha adete 3 gün var diyor♥♥♥
Takviye mutlaka kullan o zaman canım, onlar da etkileyebiliyor, zaten kullanmaya başladıktan sonra hemen yükseliyor.Allah razı olsun canım d vitamini b12 yi dahiliye de batırmıştm düşük baya
Doktor damla olarak verdi bide suya koyulup çözülen bi ilaç verdi folik asite iki aydır kullanıyorum bakalım kadın doğum doktoru da klomen verdi bugün hayırlısı artkTakviye mutlaka kullan o zaman canım, onlar da etkileyebiliyor, zaten kullanmaya başladıktan sonra hemen yükseliyor.
Rica ederim inşallah güzel haberlerini alırızTeşekkür ederim canım senden başka kimse cvp vermediği vermeyeceği için cvbın için çok teşekkür ederim
Çok iyi yapmış, damla d vitamini herhalde, B12 de kullan eğer yükselmediyse, Benexol ya da dil altı tabletleri olabilir. Eğer çok düşükse iğne de verebiliyor aile hekimleri ya da dahiliye.Doktor damla olarak verdi bide suya koyulup çözülen bi ilaç verdi folik asite iki aydır kullanıyorum bakalım kadın doğum doktoru da klomen verdi bugün hayırlısı artk
Bitirince tekrardan kontrole gitcem artık Allah razı olsun canım Rabbim evledını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yardımcı olduğun içinÇok iyi yapmış, damla d vitamini herhalde, B12 de kullan eğer yükselmediyse, Benexol ya da dil altı tabletleri olabilir. Eğer çok düşükse iğne de verebiliyor aile hekimleri ya da dahiliye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?