Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım, ben şimdi girdim foruma, testin silikleşmesiyle vücuttaki lh hormonu azalmaya başlamıştır, yumurtayı da çatlamış olarak yorumluyoruz o nedenle, geç kaldık diye düşünme hiç, çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyor yumurta, bugünü de değerlendirin vaktiniz varsa

Canım çok sağol, senin de kız değil mi, çok çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Eveet,miniklerimiz kız olucak,çok şükür sağlık açısından da her şey yolunda dedi doktor.Gerisi artık güzel günleri beklemek canim Allah isteyen herkese en samimi hislerle istiyorum,bu anları yaşatsın inşallah..
Mutluluğu paylaşmakta çok güzel

Hare cok degisikmis anlami ne? Ben hep cift isimden yanayim ben guzellikten cok anlamlarina dikkat ediyorum ya cunku insan isminin ozelliklerini tasiyor☺

Kızlar mrb gebelik istiyoruz denildiğinde doktorlar hangi hormon testleri istiyor yapanlar yardımcı olur mu lütfen benden E2 T3 T4 TSH FSH LH bide prolaktin ölçtü
Bunlar isteniyor canım evet, bir de istersen ek olarak açlık şekeri, insülin direnci, d vitamini ve B12 vitamini de baktırırsan takviye verebilir doktor.

Bu akşam değerlendircez inşaallah gerisi Allah a kalmış. Teşekkür ederim canım bu arada hayırlı olsun canım kızını sağlıcakla al kucağına inş.

Mrb kizlar 17+5 haftaligim doktor kesin erkek dedi buhaftada kesinmidir sizce daha once sadece ikili test zamaninda gitmistim 12 haftalikken kiza benziyo demisti radyolog dun kadin dogum doktorum bakti erkek deyince sasirdim kiza benziyosa oledir herhalde diyorduk ama dun doktor cikintisi var kesin erkek diyorum dedi ama insan suphede kaliyo yinede

Takviye mutlaka kullan o zaman canım, onlar da etkileyebiliyor, zaten kullanmaya başladıktan sonra hemen yükseliyor.
Doktor damla olarak verdi bide suya koyulup çözülen bi ilaç verdi folik asite iki aydır kullanıyorum bakalım kadın doğum doktoru da klomen verdi bugün hayırlısı artk

Doktor damla olarak verdi bide suya koyulup çözülen bi ilaç verdi folik asite iki aydır kullanıyorum bakalım kadın doğum doktoru da klomen verdi bugün hayırlısı artk
Çok iyi yapmış, damla d vitamini herhalde, B12 de kullan eğer yükselmediyse, Benexol ya da dil altı tabletleri olabilir. Eğer çok düşükse iğne de verebiliyor aile hekimleri ya da dahiliye.

Çok iyi yapmış, damla d vitamini herhalde, B12 de kullan eğer yükselmediyse, Benexol ya da dil altı tabletleri olabilir. Eğer çok düşükse iğne de verebiliyor aile hekimleri ya da dahiliye.
Bitirince tekrardan kontrole gitcem artık Allah razı olsun canım Rabbim evledını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yardımcı olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…