Çatlamış artık canımKızlar bugün de bole çıktı
@can09eH E @Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn @dvtb dombili_xl Red Phoenix @1609ece ve diger kim anliyorsa
Amiiiiin inşallah kuzum benim çok düşünme ama kafa rahatken geliyor bebişlerTamam cnm cok cok tesekkur ederim yardımlarınız icin insallah olur bu ay
Bu haftayi full kapatmis olcam o zaman dolu doluÇatlamış artık canımama yine de önemli bir gün
Öyledir inşallah canım dünde hiç kimse cvp vermeyince kırıldım birazCanım bende yeni girdim buraya ama çok falza mesaj olduğu için gözden kaçıyordur yoksa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla
Yok kuzum olee takilmiyom bu ay bana eglence oyun gibi oldu testler falan Rabbim hayirlisini nasip etsinAmiiiiin inşallah kuzum benim çok düşünme ama kafa rahatken geliyor bebişler
İnsan bazı dönemlerde hassas oluyorÖyledir inşallah canım dünde hiç kimse cvp vermeyince kırıldım biraz
Hadi hayırlısı kuzum sonuçlarda güzel çıkar inşallahKızlar bizde bugun boşken gidip sperm testi yaptırdık gop medicalparkta muayene ve test 200 tl 1 de aldılar 4,5 5 gibi mail olarak atcaklar.
Yaptrmak isteyenlere bilgi olsun:)
Ürolojide ilhami bey vardı bayıldık cok iyi biri :)
Muayene etti bi problem yok dedi inşallh sperm testide iyi çıkar
Kuzuum kaçta duycan minişin sesiniKız ben senden umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah bebiş içerlerdedir az kaldı zaten bata 9 mu vardı senin? Ayy çok streyliyim kübo ya inşallah duyarım pıt pıtları
Çatlamış canım bugun ve önündeki üç gün çok değerli . Sabah değerlendirmeye özen gösterin.Kızlar bugün de bole çıktı
@can09eH E @Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn @dvtb dombili_xl Red Phoenix @1609ece ve diger kim anliyorsa
Ahahaha o durumda batıray, yıldıray münasip olabilirdi oğlan olsaAyyy kurban olurum minik kıza ben, bende ipek ismini çok beğeniyorum. Kız saldıraya uyumlu isim bulalım senle dur
Bende senin bebikten umutluyum pıt pır kalp atışıyla ağlatıcak anacıgınıKız ben senden umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah bebiş içerlerdedir az kaldı zaten bata 9 mu vardı senin? Ayy çok streyliyim kübo ya inşallah duyarım pıt pıtları
Aynen çatlamış canımKızlar bugün de bole çıktı
İnşallah ceylomHadi hayırlısı kuzum sonuçlarda güzel çıkar inşallah ☺
Benim genellikle sağ gözüm ağlıyorBende senin bebikten umutluyum pıt pır kalp atışıyla ağlatıcak anacıgını
Benim 9 felan kalmıştır kuzum aynen bakalım inşallah vardırr
Tamam cnm o iş bendeÇatlamış canım bugun ve önündeki üç gün çok değerli . Sabah değerlendirmeye özen gösterin.
Eşine türk kahvesi içirt . Bol fındık.
Benim genellikle sağ gözüm ağlıyorkalp atışında da bebek olarak gördüğümde de sağ göz hiç durmadan ağlıyo
Teşekkür ederim kuzum yardimlarin icin teste devam edeyim mi yarinda ?Aynen çatlamış canım
Teknoloji çok ilerlemiş demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?