inşalllah :)Evet kuzum cok sukur Rabbim hepimize nasip eder insallah❤
Sağol kuzum benim..
Ne güzel bir haberKızlar herkese iyi hafta sonları, şimdi doktordan geldik, kızımız olacakmış
Gozun aydın canim çok sevindim duymaniza :)Kızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
Allah razı olsun bebeğim darısı başına inşallahGozun aydın canim çok sevindim duymaniza :)
Canımmm gözün aydınKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre
Çok teşekkür ederim, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsinizNe güzel bir haber
Gözünüz aydın :)
Teşekkür ederim kuzum benim çok şükürCanımmm gözün aydın
Sağ ol canımOh maşallah ya kız senesi bu sene galiba
Gözün aydın canımKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre
Sağolasın canım benim darısı başınaGözün aydın canım ❤
Oh çok şükür canımmm benimKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
Kan vermiş miydin kuzum sen?İnşallah canımhala bekliyorum gelen yok çok sıkıldım beklemekten
Canımmmm darısı başına inşallahhhhhOh çok şükür canımmm benimcok sevindim senin adına
Gözün aydin kuzum sirada cinsiyet var ♥Kızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
Çatlamış canım gayett güzel bu 2 günü daha 1 2 ilişki daha olsa yeterKızlar bugün de bole çıktı
@can09eH E Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn @dvtb dombili_xl Red Phoenix @1609ece ve diger kim anliyorsa
OhhhKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?