Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimm al benden de o kadar bi de gebe olduğum için daha geç iyileşecekmişim bağışıklık sistemim kendini kapatmış bebeğe Hemencecik iyileşelim inşallah
Güzel bir 3 lü olduk anca beraber kanca beraber gripce beraber Red Phoenix G gamzeli_bebis
Kızlar bahar salgını varmış ona tutulduk herhal
Griptede 3 ledik aynen
Bende ilaç içmiyorum Red Phoenix zaten ilaç içmeyi sevmem bide şimdi korunmuyoruz diye hiç içmiyorum anacıgımmm ıhlamur veriyodu bugun almadım keşke alsaydım yapar içerdim şimdi
Kocacıgımda yok işte 12de gelcek

Kuzum ılık suya limon sık bal koy karıştır onu iç yavaş yavaş çok iyi geliyor, balla toz zencefili de karıştırıp yiyebilirsin. Bir de dün eşim bana zencefil çayı yapmış o çok iyi geldi

Ihlamur da içme su isit limon sık öyle iç bende aynı sekildeyim kesinlikle ilaç pastil sprey kullanmıyorum ah bu analık duygusu babası da çocuğuna et bana tavuk suyu çorba yapıyor daha ne yapalım

Maşallah kuzum gözün aydın canım darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Aaaa kız mııı bilemedik
Yalnız farkındamısın hepimiz kız kız kız diye gidiyoruz
Canımmm yazamadım sana ya da yazdım mı inan hatırlamıyorum hep hata veriyodu o ara, cinsiyetini öğrendiğini okumuştum çok sevindim cvp yazdım mı hatırlayamadıüım için ben tekrar kutlayayım yinede ama tatlış tatlış kızlarımız geliyooo kız senesi bu sene zaten maşallahhh bereketle sağlıkla gelsinler ❣❣

Ihlamur da içme su isit limon sık öyle iç bende aynı sekildeyim kesinlikle ilaç pastil sprey kullanmıyorum ah bu analık duygusu babası da çocuğuna et bana tavuk suyu çorba yapıyor daha ne yapalım
Kuzum ılık suya limon sık bal koy karıştır onu iç yavaş yavaş çok iyi geliyor, balla toz zencefili de karıştırıp yiyebilirsin. Bir de dün eşim bana zencefil çayı yapmış o çok iyi geldi
Kızlar saolun tavsiyeler için denicem
Bide bu halimle yarın kahvaltıya misafir çağırdım bende gram akıl yok bakalım kim hazırlıcak kalkıp kahvaltıyı

Red Phoenix G gamzeli_bebis 1609ece kızlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versiiinn tez vakitte iyileşin inşallah bendede kuru öksürük başladı bugün hava çok soğuktu

Kızlar bide benim bata da 9 gün kaldı bugün beyaz akıntım oldu baya Red Phoenix hep sen aklıma geliyorsun acaba m diyorum koyu kıvamlı beyaz krem gibi özür dilerim böyle açık yazdığım içinn

Oğlan anaya daha düşkün olur derler gerçi ama , hani siparişle olsaydı kız derdim
Kesinlikleee ben de ilk çpcuğum hep kız olmasını isterdim. Oğlum doğdu büyüdükçe aşkımız da büyüyor bu çok doğru kızlar kesinlkle babaya aşık oluyorlar bu pipili oğlanlar da bi zahmet analarınaa oğlum bana çok düşkün babasından kıskanır daha farklı sever yani ben anlıyorum da eşime belli etmşyorum eşim aşırıııı kıskanıyor bizi Rabbim nasip ederse çokkk iyi bir abi olur kız erkek farketmez kardeşimiz olsun da ❣

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim nede regl olmuyorum diye kist var dedi ne yapsam iyi gelir patlıyorum artık olayım geçsin şu işkence
Dr söktürücü vermedi mi canım? Benim düzenli ama 1 gün falan geçerse ada çayı içip sıcak banyo yaparım hemen sökülür sıcak duş banyp çok iyi gelir bana.

Saol canım inşallah iyileşiriz sanada geçmiş olsun.
Brnimde bata 9 kaldı ama o tarz bi akıntı yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…