Canım benimm al benden de o kadar bi de gebe olduğum için daha geç iyileşecekmişim bağışıklık sistemim kendini kapatmış bebeğeHemencecik iyileşelim inşallah
Griptede 3 ledik aynenKızlar bahar salgını varmış ona tutulduk herhal
Kuzum ılık suya limon sık bal koy karıştır onu iç yavaş yavaş çok iyi geliyor, balla toz zencefili de karıştırıp yiyebilirsin. Bir de dün eşim bana zencefil çayı yapmış o çok iyi geldiGriptede 3 ledik aynen
Bende ilaç içmiyorumRed Phoenix zaten ilaç içmeyi sevmem bide şimdi korunmuyoruz diye hiç içmiyorum anacıgımmm ıhlamur veriyodu bugun almadım keşke alsaydım yapar içerdim şimdi
Kocacıgımda yok işte 12de gelcek
Ihlamur da içme su isit limon sık öyle iç bende aynı sekildeyim kesinlikle ilaç pastil sprey kullanmıyorumGriptede 3 ledik aynen
Bende ilaç içmiyorumRed Phoenix zaten ilaç içmeyi sevmem bide şimdi korunmuyoruz diye hiç içmiyorum anacıgımmm ıhlamur veriyodu bugun almadım keşke alsaydım yapar içerdim şimdi
Kocacıgımda yok işte 12de gelcek
Maşallah kuzum gözün aydın canım darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre
Amiiin canım Tuba'mm tez zamanda alalım güzel haberini inşallahhhhMaşallah kuzum gözün aydın canım darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Üzülme canım yarın sabah yapKuzum malesef bugun olmadi esimi ise cagirdilar gelmicek bu gece en son dun gece 3 te oldu
İnşallah kuzum inşallah AminnnAmiiin canım Tuba'mm tez zamanda alalım güzel haberini inşallahhhh
Olsun bişey olmaz yarın sabah ya da yarın akşamı değerlendirin canımKuzum malesef bugun olmadi esimi ise cagirdilar gelmicek bu gece en son dun gece 3 te oldu
Canımmm yazamadım sana ya da yazdım mı inan hatırlamıyorum hep hata veriyodu o ara, cinsiyetini öğrendiğini okumuştum çok sevindimAaaa kız mııı bilemedik
Yalnız farkındamısın hepimiz kız kız kız diye gidiyoruz
Ihlamur da içme su isit limon sık öyle iç bende aynı sekildeyim kesinlikle ilaç pastil sprey kullanmıyorumah bu analık duygusu babası da çocuğuna et bana tavuk suyu çorba yapıyor daha ne yapalım
Kızlar saolun tavsiyeler için denicemKuzum ılık suya limon sık bal koy karıştır onu iç yavaş yavaş çok iyi geliyor, balla toz zencefili de karıştırıp yiyebilirsin. Bir de dün eşim bana zencefil çayı yapmış o çok iyi geldi
Ayyy maşallahhh maşallahhhh hepsine bu kzıalr çoştu yaaaaKızlar herkese iyi hafta sonları, şimdi doktordan geldik, kızımız olacakmış
İnşallah inşallahhh çok aminnnAnam topicte herkesin kızı oluyorr masallah inşallah bizede bulaşır sizdendombili_xl @nedemistimkibenn
KesinlikleeeOğlan anaya daha düşkün olur derler gerçi ama , hani siparişle olsaydı kız derdim
Amin canım benim inşallah hep birlikte hep güzel haberler alırızAyyy maşallahhh maşallahhhh hepsine bu kzıalr çoştu yaaaaallahım hepsine uzun sğalıklı ömürler versinnn inşallahh bize de nasip etsin
Dr söktürücü vermedi mi canım? Benim düzenli ama 1 gün falan geçerse ada çayı içip sıcak banyo yaparım hemen sökülür sıcak duş banyp çok iyi gelir bana.Kızlar bugün kendi doktoruma gittim nede regl olmuyorum diye kist var dedi ne yapsam iyi gelir patlıyorum artık olayım geçsin şu işkence
Saol canım inşallah iyileşiriz sanada geçmiş olsun.Red Phoenix G gamzeli_bebis 1609ece kızlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versiiinn tez vakitte iyileşin inşallah bendede kuru öksürük başladı bugün hava çok soğuktu
Kızlar bide benim bata da 9 gün kaldı bugün beyaz akıntım oldu bayaRed Phoenix hep sen aklıma geliyorsun acaba m diyorum koyu kıvamlı beyaz krem gibi özür dilerim böyle açık yazdığım içinn
Bide eşin gece gelecek adam keyif yapıp uyumak ister hakkatten neden çağırdınKızlar saolun tavsiyeler için denicem
Bide bu halimle yarın kahvaltıya misafir çağırdım bende gram akıl yok bakalım kim hazırlıcak kalkıp kahvaltıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?