Kuzum malesef bugun olmadi esimi ise cagirdilar gelmicek bu gece en son dun gece 3 te olduÇatlamış canım gayett güzel bu 2 günü daha 1 2 ilişki daha olsa yeter
Hay maşallaaahh oğlanlarda geliyor yavaş yavaşşşİnşallah cnm bu arada oğlum oluyor
Ayyy Allahım sana şükürler olsunnnnKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
4 hafta sonraya çağırdı kuzucum. Bir de pazartesi sağlık ocağına gidip kan vermem lazımmış
Şükürler olsun kuzummmmmmm çok şükür bin şükür rabbim herkese nasip etsinAyyy Allahım sana şükürler olsunnnn ♥♥♥
Ne diyoruzzzz YES BEnedemistimkibenn
Hmm onu düşünürüzşimdi miniminnnak kızım söz konusu
Sağol bebeğim, inşallah o günleri de görürüzzzGözün aydin kuzum sirada cinsiyet var ♥
Hadi bakalım artık beklemeye geçebilirsin canım çatlamış gitmiş:)Kızlar bugün de bole çıktı
@can09eH E @Maria26 G gamzeli_bebis nedemistimkibenn @dvtb @dombili_xl Red Phoenix 1609ece ve diger kim anliyorsa
GÖzün aydın canımmKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
G gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
Canım benimm al benden de o kadar bi de gebe olduğum için daha geç iyileşecekmişim bağışıklık sistemim kendini kapatmış bebeğeCok uzun süredir ilk defa cumartesi akşamı evdeyim
Kzlar gribim geçmiyor yaaa bugun başım çatladı resmen halada ağrıyo bennası iyileşicem
Teşekkür ederim kuzum darısı başına :)GÖzün aydın canımm
Al benden de o kadar yani çok fena değilim ama ateşim var her yerim ateş ediyor resmen 3 te geldim eve Geldiğimden beri seninle aynı pozisyondayım eşim yemek yapıyor şimdiCok uzun süredir ilk defa cumartesi akşamı evdeyim
Kzlar gribim geçmiyor yaaa bugun başım çatladı resmen halada ağrıyo bennası iyileşicem
Amiiiiiinnnnn çook çok amiinTeşekkür ederim kuzum darısı başına :)
Kızlar bahar salgını varmış ona tutulduk herhal
Tabi ki de modaya uyum sağlamamız lazım eksik kalamayizKızlar bahar salgını varmış ona tutulduk herhal
Al benden de o kadar yani çok fena değilim ama ateşim var her yerim ateş ediyor resmen 3 te geldim eve Geldiğimden beri seninle aynı pozisyondayım eşim yemek yapıyor şimdi
Yawww nedir bu eniştenin senden cektiği yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?