Tahlil sonucum pazartesiye kalınca vermedi. Benim de ilk kez böyle oldu kist oluşuna biz bile şaşırdık. Adetle atılır ama ben bu şişkinlik le beklemek istemiyorumDr söktürücü vermedi mi canım? Benim düzenli ama 1 gün falan geçerse ada çayı içip sıcak banyo yaparım hemen sökülür sıcak duş banyp çok iyi gelir bana.
O akinti bugün bende de oldu ama çok ciddiye almadım hastayım belki ondandır dedim inşallah senin düşündüğün gibidir canım. Sağol buarada pazartesiye birşeyimiz kalmaz@Brrk G gamzeli_bebis1609ece kızlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versiiinn tez vakitte iyileşin inşallah bendede kuru öksürük başladı bugün hava çok soğuktu
Kızlar bide benim bata da 9 gün kaldı bugün beyaz akıntım oldu baya @Brrk hep sen aklıma geliyorsun acaba m diyorum koyu kıvamlı beyaz krem gibiözür dilerim böyle açık yazdığım içinn
Saol canım inşallah iyileşiriz sanada geçmiş olsun.
Brnimde bata 9 kaldı ama o tarz bi akıntı yokk
Kız napim arkadasım var nişanlısıyla berabrr çağırmak istiyodum tanışmaları için nişanlısı ankarada görevde cok sık gelemiyo istnbla. Bende pazar günü gelin ister kahvaltya ister kahveye dedim kahvaltyı seçtiler maaalesefBide eşin gece gelecek adam keyif yapıp uyumak ister hakkatten neden çağırdın
Yapcanım varsa cıkarr inşallahBilmiyorum ki canım üşüttümmü yoksaartık 4 gün sonra bende bi gebelik testi yaparım
Millete seçenek sunarsan olacağı o tıpış tıpış kalkıp hazırlayacaksın bizide annem çağırdı kahvaltıya yok anne yatıcam keyif yapicam dedim eşim arkadan gidelim gidelim bi hazır kahvaltıya da ben oturayım dediKız napim arkadasım var nişanlısıyla berabrr çağırmak istiyodum tanışmaları için nişanlısı ankarada görevde cok sık gelemiyo istnbla. Bende pazar günü gelin ister kahvaltya ister kahveye dedim kahvaltyı seçtiler maaalesefama geç gelcekler 11.30 gibi
İşte soğan suyu falan kiste iyi ama yinede sen dr u bekle bakalım ne ilaç vericek. Ada çayı içebilisin ama söktürücü rahatlatıcı özelliği varTahlil sonucum pazartesiye kalınca vermedi. Benim de ilk kez böyle oldu kist oluşuna biz bile şaşırdık. Adetle atılır ama ben bu şişkinlik le beklemek istemiyorum
Seçenek sunmayıp bi kahveye uğrayın demeliydim . Anam ben ne bileyim grip oldugumu biliyodu arkadasım bide ben dedim kahveye gelirler ama yanıldımMillete seçenek sunarsan olacağı o tıpış tıpış kalkıp hazırlayacaksın bizide annem çağırdı kahvaltıya yok anne yatıcam keyif yapicam dedim eşim arkadan gidelim gidelim bi hazır kahvaltıya da ben oturayım dedisonuç gitmiyoruz ama
Benimde 3 4 gündür sarı akıntılar var hala bitmediBilmiyorum ki canım üşüttümmü yoksaartık 4 gün sonra bende bi gebelik testi yaparım
Pazartesi yine erken kalkıp ise gideceksin yazık sana uzun uzun bi yatamıyorsun su yataktaSeçenek sunmayıp bi kahveye uğrayın demeliydim . Anam ben ne bileyim grip oldugumu biliyodu arkadasım bide ben dedim kahveye gelirler ama yanıldım
Aman ayarlıcaz artık bişeyler
Bizim evdede pazar kahvaltılarını babam hazırlar yıllardır hatta espri yapar anneme kak kocacım kahvaltı hazır diye
Sizde o hesap
Biz beraber hazırlıyoz genelde beyimle
Yarn şimdi 9 gibi kalkmam gerekcek vallahi bende akıl yok
Ay eceee hiç sorma iç sesimde şuan bana bunları söylüyoPazartesi yine erken kalkıp ise gideceksin yazık sana uzun uzun bi yatamıyorsun su yatakta
İnşallah canımm aynı güne denk geliyoruz galiba seninde bata 9 var inşallah bu ay olur zYapcanım varsa cıkarr inşallah
Benimde 3 4 gündür sarı akıntılar var hala bitmediüşütme olsa 1 2 gün olurdu enfeksiyon olsa ağrı olurmuydu yanma falan da yok 1 kez oldu geçti.. ara ara regl gibi ağrı gelip gidiyo ama o normal. Bu akıntı hiç bitmiyo sarı resmen bemimde bakalım ptesi yapıcam test ama işte yine umut yok bu akıntıdan dolayı .. benim gebe kaldıüımda akıntı falan olmuyodu
Sağol canımmm Allahım sizlerede nasip etsinCanımmm yazamadım sana ya da yazdım mı inan hatırlamıyorum hep hata veriyodu o ara, cinsiyetini öğrendiğini okumuştum çok sevindimcvp yazdım mı hatırlayamadıüım için ben tekrar kutlayayım yinede ama tatlış tatlış kızlarımız geliyooo kız senesi bu sene zaten maşallahhh bereketle sağlıkla gelsinler ❣❣
Kızın mı oluyor canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol canımmm Allahım sizlerede nasip etsin
Bende o ara annem geldiği için pek giremedim çok bildirim vardı toplu bi şekilde teşekkğr etmiştim :))
Evet kuzumKızın mı oluyor canım, gözünüz aydın. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bi doktora gözük istersen .Kızlar yaa benim sol elim de karıncalanma oluyor böyle sanki uyuşuyor gibi geçen hafta da oldu bu 3.kez özellikle akşamları oluyor elim karıncalanıyor acaba kalple ilgili falan mı biraz korkmaya başladım
Amiin kuzum çok teşekkür ederim. Tabi bi tane de erkek olsun yani :) isim konusunda netleşmiş bi şey yok kafamızda canım. Üzerinde durduğumuz isimler var Aras, Umut gibi. Ama daha araştırırız bakalım. Sen belirlemişsin kızının adını maşallah sizeMasallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin zaten grubumuzda hep prenses vardi birde prens olsun dimi? Isim dusundunuz mu?
Maşallah prenses geliyor deseneEvet kuzum
Minnimini minnak bir kızımız olucakmıs♥
Sağol kuzum aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?