Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr söktürücü vermedi mi canım? Benim düzenli ama 1 gün falan geçerse ada çayı içip sıcak banyo yaparım hemen sökülür sıcak duş banyp çok iyi gelir bana.
Tahlil sonucum pazartesiye kalınca vermedi. Benim de ilk kez böyle oldu kist oluşuna biz bile şaşırdık. Adetle atılır ama ben bu şişkinlik le beklemek istemiyorum

O akinti bugün bende de oldu ama çok ciddiye almadım hastayım belki ondandır dedim inşallah senin düşündüğün gibidir canım. Sağol buarada pazartesiye birşeyimiz kalmaz

Bide eşin gece gelecek adam keyif yapıp uyumak ister hakkatten neden çağırdın
Kız napim arkadasım var nişanlısıyla berabrr çağırmak istiyodum tanışmaları için nişanlısı ankarada görevde cok sık gelemiyo istnbla. Bende pazar günü gelin ister kahvaltya ister kahveye dedim kahvaltyı seçtiler maaalesef ama geç gelcekler 11.30 gibi

Millete seçenek sunarsan olacağı o tıpış tıpış kalkıp hazırlayacaksın bizide annem çağırdı kahvaltıya yok anne yatıcam keyif yapicam dedim eşim arkadan gidelim gidelim bi hazır kahvaltıya da ben oturayım dedi sonuç gitmiyoruz ama

Tahlil sonucum pazartesiye kalınca vermedi. Benim de ilk kez böyle oldu kist oluşuna biz bile şaşırdık. Adetle atılır ama ben bu şişkinlik le beklemek istemiyorum
İşte soğan suyu falan kiste iyi ama yinede sen dr u bekle bakalım ne ilaç vericek. Ada çayı içebilisin ama söktürücü rahatlatıcı özelliği var

Seçenek sunmayıp bi kahveye uğrayın demeliydim . Anam ben ne bileyim grip oldugumu biliyodu arkadasım bide ben dedim kahveye gelirler ama yanıldım
Aman ayarlıcaz artık bişeyler
Bizim evdede pazar kahvaltılarını babam hazırlar yıllardır hatta espri yapar anneme kak kocacım kahvaltı hazır diye
Sizde o hesap
Biz beraber hazırlıyoz genelde beyimle
Yarn şimdi 9 gibi kalkmam gerekcek vallahi bende akıl yok

Bilmiyorum ki canım üşüttümmü yoksa artık 4 gün sonra bende bi gebelik testi yaparım
Benimde 3 4 gündür sarı akıntılar var hala bitmedi üşütme olsa 1 2 gün olurdu enfeksiyon olsa ağrı olurmuydu yanma falan da yok 1 kez oldu geçti.. ara ara regl gibi ağrı gelip gidiyo ama o normal. Bu akıntı hiç bitmiyo sarı resmen bemimde bakalım ptesi yapıcam test ama işte yine umut yok bu akıntıdan dolayı .. benim gebe kaldıüımda akıntı falan olmuyodu

Pazartesi yine erken kalkıp ise gideceksin yazık sana uzun uzun bi yatamıyorsun su yatakta

Benim dün yumurtlama gibiydi akıntı bugün uzamayan kuvamlı bişey katı hatta , dediğin gibi bendede çok hafif regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama daha var bide bu ay farklılık olarak biraz asabiyet var yani olmadık şeyelre sinirlerniyormuşum

Sağol canımmm Allahım sizlerede nasip etsin
Bende o ara annem geldiği için pek giremedim çok bildirim vardı toplu bi şekilde teşekkğr etmiştim :))

Kızlar yaa benim sol elim de karıncalanma oluyor böyle sanki uyuşuyor gibi geçen hafta da oldu bu 3.kez özellikle akşamları oluyor elim karıncalanıyor acaba kalple ilgili falan mı biraz korkmaya başladım

Kızlar yaa benim sol elim de karıncalanma oluyor böyle sanki uyuşuyor gibi geçen hafta da oldu bu 3.kez özellikle akşamları oluyor elim karıncalanıyor acaba kalple ilgili falan mı biraz korkmaya başladım
Canım bi doktora gözük istersen .
Allah korusun şakaya gelmez

Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin zaten grubumuzda hep prenses vardi birde prens olsun dimi? Isim dusundunuz mu?
Amiin kuzum çok teşekkür ederim. Tabi bi tane de erkek olsun yani :) isim konusunda netleşmiş bi şey yok kafamızda canım. Üzerinde durduğumuz isimler var Aras, Umut gibi. Ama daha araştırırız bakalım. Sen belirlemişsin kızının adını maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…