- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Yaş kaç ki kuzum ?canım doktora bakarsak hiç beklemeyelim hemen tüp bebek yapalım diyor ileri yaş olduğu için ama eşim istemiyor onun dışında belli bi zaman vermedi ama bi an önce gebelik elde etmeliyiz dedi adet olursan gel dedi adet olmayı bekliyorum
Yine acıktımmmm , çok açım ya doymuyorumm , 4 öğün yer oldummm
38 canım mayısta 39Yaş kaç ki kuzum ?
inşallah ya folic asitte yapıyor olabilir diye düşünüyorum . Daha önce dışarda 1,5 porsiyon döner yiyp 2 saat snra evde yarım ekmek ile kahvaltı yapmıştım hemde deli gibi yedim eşim şok olmuştu, nasıl yiyebiliyorsun diye , snra gebe olduğumu öğrenmiştim. Ayy bilmiyorummm ya benim şuan ki pis bozğazlığımda olabilir , inşallah ya hepimize nasip olur tez zamanda.ecede öyle diyordu hamile çıktı inşallah sizinkide bu sebeptendir
Ya kızlar bat a son 1 hafta ve böyle olunca günler saatler geçmek bilmiyo resmenTest yapmak için çok erken geliyo ama yapmamak için de zor tutuyorum kendimi, bi de burada erken öğrenen arkadaşları gördükçe umutlanıyorum ama üzülmekte var işin ucunda çünkü biliyorum ki o negatifi görünce yine ağlayacağım ve bunu yaşamak istemiyorum sürekli
Azimle mıçan çocuğu koyar diyosunaferinnn olması gerekendee bu anne olmak öyle hemen kolay degil
Bende canım yaa özellikle son bi haftadır yediğimi ben mi yedim diyorum
Ayy Allah korusuuunn gebe kalınca direk diyete girermişim falanbiz şimdi böyleysek gebelikte rahat 30 kilo alırız gibim
hahahainşallah ya folic asitte yapıyor olabilir diye düşünüyorum . Daha önce dışarda 1,5 porsiyon döner yiyp 2 saat snra evde yarım ekmek ile kahvaltı yapmıştım hemde deli gibi yedim eşim şok olmuştu, nasıl yiyebiliyorsun diye , snra gebe olduğumu öğrenmiştim. Ayy bilmiyorummm ya benim şuan ki pis bozğazlığımda olabilir , inşallah ya hepimize nasip olur tez zamanda.
Ay seni bilemem de ben duramam yemeden heraldeAyy Allah korusuuunn gebe kalınca direk diyete girermişim falan
45e kadar yolu var dert yok, olmuşta galiba daha önce yine nasip olur inşallah38 canım mayısta 39
Kuz sus hamişler varAy seni bilemem de ben duramam yemeden heraldekünefeler , gözlemeler , ekşi dutlar mmmm... şimdiden aşeriyorum ben
1,5 döner mi söylesek gruba acaba canım çektihahahaay hadi inşalalh yaaaa
evet canım iki kere hamile kaldım ilk 6 haftalık düşük oldu ikinci kimyasal45e kadar yolu var dert yok, olmuşta galiba daha önce yine nasip olur inşallah
Bak haylaaa1,5 döner mi söylesek gruba acaba canım çekti
Üzgünümevet canım iki kere hamile kaldım ilk 6 haftalık düşük oldu ikinci kimyasal
Kuz sus hamişler var
evet çok şükür oluyorÜzgünümama oluyor demekki buda güzel bir haber ☺ Doktorlar aslında bizi hırpalamaktan başka birşey yapmıyorlar akışına bırakmak en iyisi aslında
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur ya sende baya yıprandınevet çok şükür oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?