Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor gerçekten sanş işi . Anlaşmak çok önemli .
Çok doktor gezdim muayene ücreti 600 tl olana bıle gittim o sıcaklıgı yakalayamadım.

İnşallah gönlune göre bırını bulursun

Olsun da inşallah geriye beklemesi kalsın kuzum benim, ayyy inşallah senin bat haftaya cumartesi dimi?
bat pazar günü de , cumartesi LH mi denesem bilemedim , pek belirtimde yok ama çok merak ediyorum ama yapmakta istemiyorum , balböceği kendini karmakarışık hissediyor

bat pazar günü de , cumartesi LH mi denesem bilemedim , pek belirtimde yok ama çok merak ediyorum ama yapmakta istemiyorum , balböceği kendini karmakarışık hissediyor
Herkesler battan sonra yapsın benim geç döllendi yaptım yaptım yok bat geçti yine yok çok moralim bozulmuştu amaa sonra çıkıverdi Önce yaptığında çıkmazsa bile kırmızı gelene kadar üzülmek yok ona göre

Mşallah canım Allah kabul etsin hamilelik sürecinde namzlara ehemmiyet en önemlisi ❤Rabbim başlamak isteyenlere de tez vakitte nasip etsin sen buraya yazınca bile içim huzur doluyor
Allahıma şükürler olsun 1 yıldır düzenli kılıyorum canım .
Hep derlerdı 1 ay düznli kıl hayatta bırakamazsın dıye aynen öyle .
Öğle namazım şu vakte kaldı dıye ıcım ıcım yıyor :)

Allahım herkese nasip etsın . Namazlarda rahalıabılıyorum ancak . Bütün kötü düşüncelerim gidiyor çok şükür ..

Maşallah canımm çok sevindim senin adına bebeğinin terbiye ve eğitimini vermeye başlamışsın :) Allahımız daim etsin

yok ya ben bugün kendimi negatife hazırlıyorum , bir ara belirti yaşıyorum diyip gidip 40 tl ye erken gebelik testi alıp negatifi görünce çok koymuştu O yüzden kısmet artık , ben var gibi ümitlenmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…