Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi ya niye peki testte neye bakacakmışlar söyledimi bise doktor inşalla H güzel haberlerle gelirsiniz canım ultrosan için nedediler bise ciktimi

Ay çok güzel ya maşallah maşallah sübhanallah

Hadi ya niye peki testte neye bakacakmışlar söyledimi bise doktor inşalla H güzel haberlerle gelirsiniz canım ultrosan için nedediler bise ciktimi
eşimin sperm testi yaptırdıgı hastane gop medicalpark canım
benim kadındoğum için gittiğim doktorumda istanbulşafakta
istanbulşafak benim iş yerime 5 dk.
ben bugun kendi doktoruma gidip sonucu gösterdim ikimizdende o testi istedi antisperm antikor diye bi test
ve medicalparkın istediği renkli doppler ultrasonu sordum şafağa ordada varmış.
eşimle şimdi bi karar aldık ikimizde şafakta devam edcez.
ben yaptırdım o testi eşimde yaptırcak
renkli ultrasonuda şafakta yaptırcak
sonra 2 haftasonra sonuçlar cıkınca hepsini birlik göstericez.
istediği testi araştırdım antikoru denen şey spermin hareketini engelleyen yumurtayı döllemesini engelleyen bişeymiş
ileri hareket düşük oldugu için sanırım bu testi istedi bakalım 2 haftaya tamamı cıkmış olcak yaptırmadıgımız bi hsg kalıyor bu çıkanlara göre doktor bişeyler önerir artık hayırlısı :)

Sen hamile kaldın için hag istemeyebilir belki ama kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum belki onuda ister neyse 2 hafta sonra inşallah güzel haberler gelir ya

Sen hamile kaldın için hag istemeyebilir belki ama kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum belki onuda ister neyse 2 hafta sonra inşallah güzel haberler gelir ya
bende dedim bu sonuçlar kimyasal gebeliğe neden olurmu dedim
hayır onla alakası olmaz dedi
bakalım canım inşallah güzel haberler alırız.
ve yakında bizde hamile kalırız sende bende

bende dedim bu sonuçlar kimyasal gebeliğe neden olurmu dedim
hayır onla alakası olmaz dedi
bakalım canım inşallah güzel haberler alırız.
ve yakında bizde hamile kalırız sende bende

Inşallah bakalım ama benim 3 ay olamayabilir bakalım doktor dedi kesin çözüm değil dedi belkide hiç artmicak değerleri bilmiyorum valla kafam allak bullak kısa kadar beklerim olmazsa tüp bebek yaptırcaz ama inşallah olur diyelim sizinkide de inşallah takviye ilaçla hallolur altından kötü bise çıkmasında hayırlısı olsun inşallah

canım 2-3 ay hiçbişey değil.
ve artık herşeyin çözümü var.
tek birtane sperm bile bulunsa ameliyatla alıp tüpbebek yapıyolar.
bizim değerlerimiz çok şükürki kötü değil.
baktık normal yolla olmuyor. 2-3 ay sonra aşılama tüp bebek vs. düşünülebilir.
ama dilerim Allah normal yolla nasip eder cok bekletmeden hepimize :)

Ay amin ınşallah ya bakalım yaz falanda geliyor kafaalr rahatlar iyce tatil derken stresimizi atarız bi bakmışız hamileyiz

Kızlar 5 nisanda yumurtlamam oldu hala adet olmadm ama yaptığım testler de negatif çıkıyor . Yumurtlama ile adet arası bu kadar sürebbilir mi? Normalde 14gün sürüyordu

Merhaba kızlar sayfanın takipcisiyim 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmedi tam tuttu derken adetim geldi. Adet bitiminden birkaç gün sonra afedersiniz vajina girisinde hafif kasiklarimda acı ağrı ve akabinde kanlı akıntı oldu. İki üç gün sürdü ve gecti.doktora gitmekten de bıktım ama aklıma da takıldı sizce bu nedendir.enfeksiyom olsa idi birkaç günde kendiliğinden geçer miydi?

İşte biliyorlar yaa zararlarını ama bırakamıyorlar .. benim eşimde bırakmaya çalışıyor ama yok hem aşırı stres hem bırakırsam iyice deliririm diyo ee olmuyo işte bıraksa hücreler de yenilenir. Yok bizimki ramazanda da kısıtlı saattte bile 1 paketi bitiriri kesin.. valla ben çok iradeliymişim demekki sırf çocuğum için, kendime bakmam lazım dedim o solumasın dumanı benden yana içim rahat olsun dedim. Gebelik 4.haftadan itibaren ağzıma sürmedim 4 yıl olucak yani. Tamam olacaksa sigara içselerde olucak bunu biliyoruz ama işte .. hayırlısı olsun biz daha konuşmadık bişey demedi hala ama mecbur verecek o da testi. Ben yarın olurum heralde regl. Yarın gidicem çörekotu kürü alıp hazırlicam almışken keçiblynuzu da alayım kaynatayım içsin. Evde olucak ramazanda 1 hafta zaten stres de olmaz artık.. dr a da gidicem yumurta takibi ypsın hemde haziran ayı planı yapalım direkt aşılama istediğimi söylicem klomen falan hiç uğraşmak istemiyorum yumurtlama sprunum yok zaten benim bakalım napıcaz

Sendede kimyasal gebelik oluştugu için ve 1 yıldır olmadıgı için bencede sizin sperm testide benzer cıkar heralde keşke bırakabilseler sigarayı inşallah bırakırlar. Benimki baya azalttı yarı yarıya günlük 15 falan içiyomuş 6 ya düşürdü
Valla banada içimden bi ses bu tüm testlerin sonucunda aşılama dicekler gibi geliyorr

Kesinlikle canım aynıyız biz özel sigorta karşılıyormu acaba bu aşılamayı inşallah karşılıyordur, karşılamıyorsa da zaten mecbur valla olacak artık yapıcak bişey yok. 1 sene oldu kürtaj sonrası. Bu 1 senede 2 kimyasal oldu toplam 5 6 ay da denemedik ara vermeler de oldu tabi .. zaten dr öyle demişti istersen mayıstan sonra gel direkt aşılama yaparız diye bakalım aşılama öncesi testleri falan anlatır şimdi neler yapıcaz başlayalım maratona ama onunda tutma ihtimali %20 30 falan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…