Bende hiç kendimi dinlemedim, insan dinleyince buluyor çünkü kuzum.. Ayy sen öyle düşün ben duamı edeyim yine de sana inşallahhhh kurban olduğum rabbim inşallahhhyok ya ben bugün kendimi negatife hazırlıyorum , bir ara belirti yaşıyorum diyip gidip 40 tl ye erken gebelik testi alıp negatifi görünce çok koymuştuO yüzden kısmet artık , ben var gibi ümitlenmeyim
EvvetttTest yapıyorum çıkmıyo bat geçti çıkmıyor korunucam testleri de atıcam çöpe gari dedim Ve bebiş var
Bende hiç kendimi dinlemedim, insan dinleyince buluyor çünkü kuzum.. Ayy sen öyle düşün ben duamı edeyim yine de sana inşallahhhh kurban olduğum rabbim inşallahhh
ayy avakado mu töbeeeeAvokado, çiğ badem , kivi , muzmüsli yap yoğurdu seviyorsan
Canım nıckınde boşluk işaretı oldugun için maalesef sen etıketlenmıyorsun .H E canım beni listede yalnış etiketlemişsin ben degilim
Yok cnm benim baştakı z de küçük resimden farkettimCanım nıckınde boşluk işaretı oldugun için maalesef sen etıketlenmıyorsun .
Bu sorunu site yönetıcıne bıle söyledım ama maalesefonlarda bişey yapamadı . Ya nıckını birleştirceksın ya da böyle kalcak
O kadar istemıyo ozaman müdahaleyıBu kontrolde aynı konuyu açarsa eski doktorumuza gideriz dedi
canım ben senı seçıyorum ama sıstem onu eklıyor .Yok cnm benim baştakı z de küçük resimden farkettim
Tmm cnm teşekkürlercanım ben senı seçıyorum ama sıstem onu eklıyor .
Bende etıketlerden zaten resımlerı dıkkate alıyorum . Listeede 2-3 kişide bu sorun var maalesf.
daha erken kızım pes etmek için millet yıllarca ugraşıyorrrnapim be ne zaman isterse buyursun gelsin bebiş yapmıcam ovu testi gebelk testi vs. önümüzdeki ay
korundugumuz günleri özledim yeminle yaaa
pes ettim demedimki akışına bırakıcamdaha erken kızım pes etmek için millet yıllarca ugraşıyorrr
aferinnn olması gerekendee bu anne olmak öyle hemen kolay degilpes ettim demedimki akışına bırakıcam
bende pes edecek tip varmı baksana gözlere
ya gelecek ya geleecek
tabi önce tavuk olmak lazım anne olmadan önceaferinnn olması gerekendee bu anne olmak öyle hemen kolay degil
amin inşallahhhhhhhG gamzeli_bebis inş en kısa zamanda hamileyiz diye art arda haber veririz sayfadaki bütün bekleyenlerde inş
ecede öyle diyordu hamile çıktı inşallah sizinkide bu sebeptendirYine acıktımmmm , çok açım ya doymuyorumm , 4 öğün yer oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?