evet ayrı yakaların insanlarıyızYakın olsak ben sana tavsiye ederdim ama ayrı yakaların insanlarıyız kübo
Belki senden hamişsindirevet ayrı yakaların insanlarıyız
ve ayrı dünyaların siz hamişsiniz
yok bebem bu ay sabah test yptım bata 4 veya 5 var kabak gibi negatifi gördümBelki senden hamişsindir
Bunu bat 2 geçince bile kabak gibi negatif gören bana mı söylüyonyok bebem bu ay sabah test yptım bata 4 veya 5 var kabak gibi negatifi gördüm
S Sema Aliyeva hayırlı olsunKizlaaaar bende varim benide kaydedinAllah hepinize ovlat versin inshallah guzel kizlar.
Hadi gözün aydınAy maşallah yavruya yerimm Yarın kan vercen mi yine?
yarın degil de cumartesi sabahtan veririm öglene randevum var zaten sonuc çıkana kadar öyle degerlendirilir yada pazartesiye kadar hiç vermeden beklesem mi ? kübimmm ben içi dışı bir bi insanım duramam yani ne yalan söyleyebilirim ne düşünerek konuşabilirimgünaydın tavugum
allah analı babalı büyütmek nasip etsin eltine :)
durabilsen şaşardım hemen yımırtladın
cok sevinmişlerdir ama
onu zaten anladık telefonu şak diye buraya yazmandanyarın degil de cumartesi sabahtan veririm öglene randevum var zaten sonuc çıkana kadar öyle degerlendirilir yada pazartesiye kadar hiç vermeden beklesem mi ? kübimmm ben içi dışı bir bi insanım duramam yani ne yalan söyleyebilirim ne düşünerek konuşabilirimagzıma geleni söylerim herşeyimi de herkesle paylaşırım dün tekele diyorum ki nkotini en düşük sigaradan ver abi bana hamileymişim fazla etkilenmesin diyorum
bence var farknasıl sizce sanki çok fark yok aralarında sorun mu var acaba kızlar yine ilk idrar ile degill
ilk 4 ay sigara çok önemli degilmiş çocuk gelişirken cigerleri falan dogdugu zaman solunum yollarında hastalık olabilirmiş yada astım hastası olarak dogabilirmiş bunlar kötü ve uç ihtimaller tabi ama ilk 4 ayda hiçbirşey yok kaldıki nikotinin hiçbir zararı yokmuş sigaranın içinde ki başka bir maddenin zararı varmış buda duydugum ayrı bir bilgi doktor söylemiş1609ece ah canım ya kız ne güldüm hamileymişim etkilenmesin tamamen bırakamıyon
Kızım koyulaşıyor işte bir anda kırmızıya dönmeyecek iyi iyinasıl sizce sanki çok fark yok aralarında sorun mu var acaba kızlar yine ilk idrar ile degill
bence var fark
onu zaten anladık telefonu şak diye buraya yazmandan
temiz kalpli ve azıcık kafadan çatlaksın
sevimli tavukum
kendine içmek için bahane yaratmailk 4 ay sigara çok önemli degilmiş çocuk gelişirken cigerleri falan dogdugu zaman solunum yollarında hastalık olabilirmiş yada astım hastası olarak dogabilirmiş bunlar kötü ve uç ihtimaller tabi ama ilk 4 ayda hiçbirşey yok kaldıki nikotinin hiçbir zararı yokmuş sigaranın içinde ki başka bir maddenin zararı varmış buda duydugum ayrı bir bilgi doktor söylemiş
benim beklentim bir anda lh ta ki gibi iki koyu çizgi çıkmasıKızım koyulaşıyor işte bir anda kırmızıya dönmeyecek iyi iyi
ya bu emojilerin arasına kulaklarını kapatan maymun u falan da koymaları lazım dıkendine içmek için bahane yaratma
eşimin gittiği doktor sigara içiyomusuunuz dedi evet dedi eşim bende dedimki çok nadiren nargile içiyorum dedim
duman bizim vucudumuza yabancı bi madde alkol bile alsan o kdr zararlı değil dedi
tütünün her türlüsü zararlı tavugum
Kız yerim seni ana mı olcan sennnbenim beklentim bir anda lh ta ki gibi iki koyu çizgi çıkmasıo son kopkooyu t nin cyi gectigi gün anladım zaten ben bu yumurtdan bebek olur diye
valla kulagını değil nereni kaparsan kapa gerçek buya bu emojilerin arasına kulaklarını kapatan maymun u falan da koymaları lazım dı
nazlı kaprisli burnu havalarda triplerde olan insanları hiç sevmemmmKız yerim seni ana mı olcan sennnAz daha durucan öyle hemencecik kızarmıyor hcg Hcg ler nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?