Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen dogal yoldan al c vitaminini portakal suyu sık içine 2 3 damla limon sık öyle iç şimdilik doktorun birşey demeden vitaminde olsa içme bebem
Aynen kuzum akşama doktoruma bi yazarım tamam derse alırım rahat ederim bari ya bıktım hastalıktan

Ölçmedim adet olimde sonraki ay başlarız o işe
normal dijital ateşölçerle oluyomu nerden ölçüyoruz
sen yarın sabahtan başla hem adet olmadan ateşin nasıl oldugunu adet oldugun gün nasıl onu da şimdiden ögrenmiş oluruz önümüzde ki ay ona göre yükselmeyi takip ederiz her sabah uyanır uyanmaz hemen baş ucunda dursun cihaz dil altından ölçeceksin ve her sabah aynı saatte olmasına özen göster bir süre sonra zaten alarma bile gerek kalmadan o saatte uyanıp ölçüyorsun

dil altından nası ölççem bundan var

Eklentiler

• kizilotesi-ates-olcer-dt-8806-285-750x750.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 51
hahahahaah ya sizi yerim
tamam alırım ucuzmuş
demirime baktırmadım cumartesi gidip baktırcamm ama kesin eksiktir bende ezelden beri eksik o
ayıptır söylemesiii neden hala baktırmadınn ? bu konuyu neredeyse 2 hafta önce konuşmuştukk ? bu kadar oyalanmaa tez canlı ol birazz yaa vakit nakittirr

ayıptır söylemesiii neden hala baktırmadınn ? bu konuyu neredeyse 2 hafta önce konuşmuştukk ? bu kadar oyalanmaa tez canlı ol birazz yaa vakit nakittirr
2 hafta olmadı be
napim ya aç karnına gitmek istedim gitmişken hepsini yaptırmak için
bide ben bu aydan umutluydum yumurtlamayı iyi değerlendirdik diye olcak gibi geliyodu
cumartesi evdeyimya gidip dahiliyeye hepsine baktırcam.
doktor civanımın istediği testin sonucunu da iki hafta sonra cıkcagı için.
ben o arada hepsine baktırır öyle giderim doktora

iyice bunadın sen hee nasıl 2 hafta olmadı ben demirim çok düşük çıktı kızlar diye yazdım konuştuk burda hafta 1 o ilacı içtim bugün hatta tam 3 hafta olduuu

hımmm bakın şimdi kübiye laf anlatırken aklıma geldii acaba sebeb olmuş olabilir mi ? ben 10 nisanda hormonlarıma baktırdım demir çok düşük çıkmıştı 11 nisan da 1 ampul devit içtim ( pik günüm) ondan sonra 18 nisan da bir ampül daha içtim 22 nisan da pozitifi gördüm

iyice bunadın sen hee nasıl 2 hafta olmadı ben demirim çok düşük çıktı kızlar diye yazdım konuştuk burda hafta 1 o ilacı içtim bugün hatta tam 3 hafta olduuu
kız ben o gün gittim hastaneye yemek molasındalardı beklemedim geldim
sonrda gidemedim.
sen beni tanımıyon mıymıntı değilimdir ben kafaya bişe estimi gider yaparımda
o gün yemektelerdi sonraki hafta cumartesi pazar biz köydeydik yolda kalmıştık hatta hatırla.
yaptıramadım dün gittiğimdede ancasonuçları gösterdim fln dahiliyeye gidemedim çünkü izin alarak gitmemiştim kaşşla göz arasnda gitmiştim
sesetme sen ben halletcem cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…