- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Aynen kuzum akşama doktoruma bi yazarım tamam derse alırım rahat ederim bari ya bıktım hastalıktansen dogal yoldan al c vitaminini portakal suyu sık içine 2 3 damla limon sık öyle iç şimdilik doktorun birşey demeden vitaminde olsa içme bebem
Aynen canım bana da benim doktorum vermişti, memnun kaldım bulantı vs. yapmadı hiç.Bunu benim hocaya bi sorayım da olmazsa bende içeyim memnunsan kuzum. Benim bademciklerim çok sık şişer, belki ondan kurtarırım
Ölçmedim adet olimde sonraki ay başlarız o işeateşini ölçtünmü bugünn hanımefendii? G gamzeli_bebis
sen yarın sabahtan başla hem adet olmadan ateşin nasıl oldugunu adet oldugun gün nasıl onu da şimdiden ögrenmiş oluruz önümüzde ki ay ona göre yükselmeyi takip ederiz her sabah uyanır uyanmaz hemen baş ucunda dursun cihaz dil altından ölçeceksin ve her sabah aynı saatte olmasına özen göster bir süre sonra zaten alarma bile gerek kalmadan o saatte uyanıp ölçüyorsunÖlçmedim adet olimde sonraki ay başlarız o işe
normal dijital ateşölçerle oluyomu nerden ölçüyoruz
dil altından nası ölççem bundan varsen yarın sabahtan başla hem adet olmadan ateşin nasıl oldugun gün nasıl onu da şimdiden ögrenmiş oluruz önümüzde ki ay ona göre yükselmeyi takip ederiz her sabah uyanır uyanmaz hemen baş ucunda dursun cihaz dil altından ölçeceksin ve her sabah aynı saatte olmasına özen göster bir süre sonra zaten alarma bile gerek kalmadan o saatte uyanıp ölçüyorsun
https://urun.n11.com/ates-olcer/wee-baby-301-dijital-ates-olcer-P226977327 git sipariş ver şunu başımın tatlı belasıdil altından nası ölççem bundan var
Hahaha bi dene kübi belki olurdil altından nası ölççem bundan var
https://urun.n11.com/ates-olcer/wee-baby-301-dijital-ates-olcer-P226977327 git sipariş ver şunu başımın tatlı belasıonu sokamazsın agzına tabikii
hahahahaahHahaha bi dene kübi belki olur
ayıptır söylemesiii neden hala baktırmadınn ? bu konuyu neredeyse 2 hafta önce konuşmuştukk ? bu kadar oyalanmaa tez canlı ol birazz yaa vakit nakittirrhahahahaahya sizi yerim
tamam alırım ucuzmuş
demirime baktırmadım cumartesi gidip baktırcamm ama kesin eksiktir bende ezelden beri eksik o
2 hafta olmadı beayıptır söylemesiii neden hala baktırmadınn ? bu konuyu neredeyse 2 hafta önce konuşmuştukk ? bu kadar oyalanmaa tez canlı ol birazz yaa vakit nakittirr
iyice bunadın sen hee nasıl 2 hafta olmadı ben demirim çok düşük çıktı kızlar diye yazdım konuştuk burda hafta 1 o ilacı içtim bugün hatta tam 3 hafta olduuu2 hafta olmadı be
napim ya aç karnına gitmek istedim gitmişken hepsini yaptırmak için
bide ben bu aydan umutluydum yumurtlamayı iyi değerlendirdik diye olcak gibi geliyodu
cumartesi evdeyimya gidip dahiliyeye hepsine baktırcam.
doktor civanımın istediği testin sonucunu da iki hafta sonra cıkcagı için.
ben o arada hepsine baktırır öyle giderim doktora
kız ben o gün gittim hastaneye yemek molasındalardı beklemedim geldimiyice bunadın sen hee nasıl 2 hafta olmadı ben demirim çok düşük çıktı kızlar diye yazdım konuştuk burda hafta 1 o ilacı içtim bugün hatta tam 3 hafta olduuu
yaptımm nur topu gibi negatifim geliyo .DG gamzeli_bebis canım test yaptın mı bu ara pek giremiyorum yapınca beni de etiketler misin
1609ece gözünüz aydın canım elitinin bebeği Allah sana da sağlıkla sıhhatle yaşatsın :)
Hepinize günaydıııınnn azıcık geç oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?