Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orası da doğru diye diye getirttin bebeyi valla Çocuk sana benziyor işte kafasına göre canı o gün istemedi demek ki Çekiceksin mecbursun

İlk 4 ay organ gelişiminin olduğu zaman, çok mecbur kalmadan antibiyotik bile veremiyorken doktorlar sigara nasıl önemli değilmiş çözemedim açıkçası, yine de senin bedenin senin kararın Ececiğim.

İlk 4 ay organ gelişiminin olduğu zaman, çok mecbur kalmadan antibiyotik bile veremiyorken doktorlar sigara nasıl önemli değilmiş çözemedim açıkçası, yine de senin bedenin senin kararın Ececiğim.
merak etme canımm elimden geleni yapıyorumm dikkat ediyorum özen gösteriyorum ne yazık ki bu lanet şak diye bırakılmıyor ama her canım istediginde içmemek için elimden geleni yapıyorum azalta azalta bırakacagım inşallahh

Tubam yaaa 1 haftadır kusucam ballı limonlu ılık sudan ama içiyorum mecbur, zencefilli şeker falan yiyorum arada bir çalışırken ciğerim sökülecek yerinden resmen
Dün bende de hafif boğaz ağrısı vardı yaa ama c vitamini alınca toparladım bayağı, sen de al istersen beybi ya da doğal yoldan portakal suyu vs.

Tubam yaaa 1 haftadır kusucam ballı limonlu ılık sudan ama içiyorum mecbur, zencefilli şeker falan yiyorum arada bir çalışırken ciğerim sökülecek yerinden resmen
kuzum ben şimdi idareciyim ama öğretmenlik yaparken sürekli faranjit ve öksürük olurdu ki tek çare ılık su başka çaresi yok çünkü boğaz kurudukça öksürük artıyor bi anda değil yudum yudum sade ılık su iç limondan sıkıldın madem

Ilık suya az bir şey limon sıktım şimdi, onu yudumluyorum inşallah geçer kuzucum öksürdükçe sarsılıyorum valla

Yok hamilelikten beri onlardan almadım da ocean mummy diye bir multivitamin kullanıyorum, onun içinde de c vitamini vardı.
Bunu benim hocaya bi sorayım da olmazsa bende içeyim memnunsan kuzum. Benim bademciklerim çok sık şişer, belki ondan kurtarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…