valla kulagını değil nereni kaparsan kapa gerçek bu
bu emojide canımı sakz istetiyo cok cool çiğniyo D:
Orası da doğru diye diye getirttin bebeyi vallanazlı kaprisli burnu havalarda triplerde olan insanları hiç sevmemmmsöyleyin o bebege hiç nazlanmasınn 40 bin defa hamileyim dedim ve benim dedigim oldu onun degil istedigi kadar saklansınn zaten yıldönümünde de çıkmadı ne vardı yani anne babasının yanında olsaydı o akşamm
evet kuzum en son artık olmayacağına kanaat getirirsem tabi ki düşünürüm diyor bakalım nasip canım benimTuba abla nedne tup bebek istemiyor dogal yolla olsun diye mi?
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah aminnnKizlaaaar bende varim benide kaydedinAllah hepinize ovlat versin inshallah guzel kizlar.
İlk 4 ay organ gelişiminin olduğu zaman, çok mecbur kalmadan antibiyotik bile veremiyorken doktorlar sigara nasıl önemli değilmiş çözemedim açıkçası, yine de senin bedenin senin kararın Ececiğim.ilk 4 ay sigara çok önemli degilmiş çocuk gelişirken cigerleri falan dogdugu zaman solunum yollarında hastalık olabilirmiş yada astım hastası olarak dogabilirmiş bunlar kötü ve uç ihtimaller tabi ama ilk 4 ayda hiçbirşey yok kaldıki nikotinin hiçbir zararı yokmuş sigaranın içinde ki başka bir maddenin zararı varmış buda duydugum ayrı bir bilgi doktor söylemiş
sorun yok canım stres yapma kanda bile iki güne bir artıyor bu idrar normal sakin olnasıl sizce sanki çok fark yok aralarında sorun mu var acaba kızlar yine ilk idrar ile degill
merak etme canımm elimden geleni yapıyorumm dikkat ediyorum özen gösteriyorum ne yazık ki bu lanet şak diye bırakılmıyor ama her canım istediginde içmemek için elimden geleni yapıyorum azalta azalta bırakacagım inşallahhİlk 4 ay organ gelişiminin olduğu zaman, çok mecbur kalmadan antibiyotik bile veremiyorken doktorlar sigara nasıl önemli değilmiş çözemedim açıkçası, yine de senin bedenin senin kararın Ececiğim.
sorun yok canım stres yapma kanda bile iki güne bir artıyor bu idrar normal sakin ol
ılık limonlu su iç kuzum rahatlatırKızlar ya benim grip yavaş yavaş geçiyor ama bir öksürük başladı dünden beri öldürüyor beni ne yapabilirim??
Tubam yaaa 1 haftadır kusucam ballı limonlu ılık sudan ama içiyorum mecbur, zencefilli şeker falan yiyorum arada bir çalışırken ciğerim sökülecek yerinden resmenılık limonlu su iç kuzum rahatlatır
Dün bende de hafif boğaz ağrısı vardı yaa ama c vitamini alınca toparladım bayağı, sen de al istersen beybi ya da doğal yoldan portakal suyu vs.Tubam yaaa 1 haftadır kusucam ballı limonlu ılık sudan ama içiyorum mecbur, zencefilli şeker falan yiyorum arada bir çalışırken ciğerim sökülecek yerinden resmen
kuzum ben şimdi idareciyim ama öğretmenlik yaparken sürekli faranjit ve öksürük olurdu ki tek çare ılık su başka çaresi yok çünkü boğaz kurudukça öksürük artıyor bi anda değil yudum yudum sade ılık su iç limondan sıkıldın mademTubam yaaa 1 haftadır kusucam ballı limonlu ılık sudan ama içiyorum mecbur, zencefilli şeker falan yiyorum arada bir çalışırken ciğerim sökülecek yerinden resmen
Kuzum c vitamini hangisinden kullanıyorsun? Suda eriyenlerden mi?Dün bende de hafif boğaz ağrısı vardı yaa ama c vitamini alınca toparladım bayağı, sen de al istersen beybi ya da doğal yoldan portakal suyu vs.
Ilık suya az bir şey limon sıktım şimdi, onu yudumluyorum inşallah geçer kuzucum öksürdükçe sarsılıyorum vallakuzum ben şimdi idareciyim ama öğretmenlik yaparken sürekli faranjit ve öksürük olurdu ki tek çare ılık su başka çaresi yok çünkü boğaz kurudukça öksürük artıyor bi anda değil yudum yudum sade ılık su iç limondan sıkıldın madem
Yok hamilelikten beri onlardan almadım da ocean mummy diye bir multivitamin kullanıyorum, onun içinde de c vitamini vardı.Kuzum c vitamini hangisinden kullanıyorsun? Suda eriyenlerden mi?
sen dogal yoldan al c vitaminini portakal suyu sık içine 2 3 damla limon sık öyle iç şimdilik doktorun birşey demeden vitaminde olsa içme bebemKuzum c vitamini hangisinden kullanıyorsun? Suda eriyenlerden mi?
Bunu benim hocaya bi sorayım da olmazsa bende içeyim memnunsan kuzum. Benim bademciklerim çok sık şişer, belki ondan kurtarırımYok hamilelikten beri onlardan almadım da ocean mummy diye bir multivitamin kullanıyorum, onun içinde de c vitamini vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?