Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam acele et daha çok işim var torpil yaptım seni ön sıraya aldım sırayla ilgilenecegim anne adayları var beklemeee yapmaaaaa

D vitamininin etkisi var evet tutunma vs. için, bana da doktor devit ampul yazmıştı o ara kullanmıştım ayda 1.

hahahahaah ya sizi yerim
tamam alırım ucuzmuş
demirime baktırmadım cumartesi gidip baktırcamm ama kesin eksiktir bende ezelden beri eksik o
Demir benimde eksik ya ilaçta alamıyorum dokunuyor diye , kabak çekirdeğine başladım kabuklu kabuklu götürüyorum sende dene derim, bitkisel omega demir çinko falan varmış içeriğinde

Demir benimde eksik ya ilaçta alamıyorum dokunuyor diye , kabak çekirdeğine başladım kabuklu kabuklu götürüyorum sende dene derim, bitkisel omega demir çinko falan varmış içeriğinde
ben 4-5 ay önce d-vit ampul kullanmıştım bidaha gidip baktırmadım iyi geldimi gelmedimi ama yine cok halsiz hissediyorum heralde yine düşük.
gidip baktırcam bn içebiliyorum ilaç falann ama kabak cekirdeğini bende duymuştumm evet

1609ece inş bırakırsın yinede canım kendin için bebiş için bende ayda bir kere nargile içiyorum kız onda bile vicdanım sızlıyo ya varsa zarar verirse diye

anlayan bacılarım bi el atın

Eklentiler

• BB83A217-1D85-48F2-94B3-C1843E0211D3.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ya benim grip yavaş yavaş geçiyor ama bir öksürük başladı dünden beri öldürüyor beni ne yapabilirim??
Canim oksuruk varsa hemen dr git oksuruk bebek icin cok sakincali olabiliyor. Bende hastaydim oksuruk baslayinca annem hemen dr git bebek icin cok riskli dedi hemen hastaneye gittim sende aksatma Allah korusun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…