tamam acele et daha çok işim var torpil yaptım seni ön sıraya aldımkız ben o gün gittim hastaneye yemek molasındalardı beklemedim geldim
sonrda gidemedim.
sen beni tanımıyon mıymıntı değilimdir ben kafaya bişe estimi gider yaparımda
o gün yemektelerdi sonraki hafta cumartesi pazar biz köydeydik yolda kalmıştık hatta hatırla.
yaptıramadım dün gittiğimdede ancasonuçları gösterdim fln dahiliyeye gidemedim çünkü izin alarak gitmemiştim kaşşla göz arasnda gitmiştim
sesetme sen ben halletcem cumartesi
hahahaatamam acele et daha çok işim var torpil yaptım seni ön sıraya aldımsırayla ilgilenecegim anne adayları var beklemeee yapmaaaaa
halk ekmek kuyruguu gibi kapının önühahahaaçatlak yaw
cok talep var diyosun yani
hahahaahalk ekmek kuyruguu gibi kapının önüsen oturmuş içeride çay kahve içiyorsunn ayıp ayıp
D vitamininin etkisi var evet tutunma vs. için, bana da doktor devit ampul yazmıştı o ara kullanmıştım ayda 1.hımmm bakın şimdi kübiye laf anlatırken aklıma geldii acaba sebeb olmuş olabilir mi ? ben 10 nisanda hormonlarıma baktırdım demir çok düşük çıkmıştı 11 nisan da 1 ampul devit içtim ( pik günüm) ondan sonra 18 nisan da bir ampül daha içtim 22 nisan da pozitifi gördüm
Demir benimde eksik ya ilaçta alamıyorum dokunuyor diye , kabak çekirdeğine başladım kabuklu kabuklu götürüyorum sende dene derim, bitkisel omega demir çinko falan varmış içeriğindehahahahaahya sizi yerim
tamam alırım ucuzmuş
demirime baktırmadım cumartesi gidip baktırcamm ama kesin eksiktir bende ezelden beri eksik o
gidicem bende bebikolarım.D vitamininin etkisi var evet tutunma vs. için, bana da doktor devit ampul yazmıştı o ara kullanmıştım ayda 1.
ben 4-5 ay önce d-vit ampul kullanmıştım bidaha gidip baktırmadım iyi geldimi gelmedimi ama yine cok halsiz hissediyorum heralde yine düşük.Demir benimde eksik ya ilaçta alamıyorum dokunuyor diye , kabak çekirdeğine başladım kabuklu kabuklu götürüyorum sende dene derim, bitkisel omega demir çinko falan varmış içeriğinde
Duydun mu hanfendi bak sen oyalan durD vitamininin etkisi var evet tutunma vs. için, bana da doktor devit ampul yazmıştı o ara kullanmıştım ayda 1.
ilk 4 ay sigara çok önemli degilmiş çocuk gelişirken cigerleri falan dogdugu zaman solunum yollarında hastalık olabilirmiş yada astım hastası olarak dogabilirmiş bunlar kötü ve uç ihtimaller tabi ama ilk 4 ayda hiçbirşey yok kaldıki nikotinin hiçbir zararı yokmuş sigaranın içinde ki başka bir maddenin zararı varmış buda duydugum ayrı bir bilgi doktor söylemiş
Bende ince sevmiyorum kalın daha rahat kuzum ya, mağaradan kaçmış gibiydim ya
evet kuzum en son artık olmayacağına kanaat getirirsem tabi ki düşünürüm diyor bakalım nasip canım benim
henüz koyulaşmamış kuzumbaya silik ama hergün aynı saate ve 2 saat sıvı almadan yap bence net olsunnanlayan bacılarım bi el atın
henüz koyulaşmamış kuzumbaya silik ama hergün aynı saate ve 2 saat sıvı almadan yap bence net olsunn
yapamadıgın kalbi yesinler
Canim oksuruk varsa hemen dr git oksuruk bebek icin cok sakincali olabiliyor. Bende hastaydim oksuruk baslayinca annem hemen dr git bebek icin cok riskli dedi hemen hastaneye gittim sende aksatma Allah korusun dikkat etKızlar ya benim grip yavaş yavaş geçiyor ama bir öksürük başladı dünden beri öldürüyor beni ne yapabilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?