Aa benim yazı
Insallah canim hakiki bal bulamasamda yapay mapay denicem bende bu aySagol cnm deniycem inş
İnş yaramıştır cnm deniycem inşBu tarifi bulmuştum diğer formlarda yaptım ben de bu ay . Biraz geciktim yapmakta gün olarak ama inşallah işe yaramıştır
Düz çek testini kuzum .Benide listeye ekleyecek misin kuzumEki Görüntüle 2263876
Geçen ay yumurtlama olmamıştı aşırı büyümüştü bu ay ilk kez ovulasyon ile takip ettim çatlafığını da gördüm şükür bakalım hayırlısı Allah tanaaa sizin oaylaştığınız yazı sayesinde denedim bu ay çörek otu tarfini iyi ki paylaşmışsınız hikayenizi okumuş çok etkilenmiştim ben de denedim bu ay ama adetin ikinci günü başkayamadım geç kaldım . Bir hafta denedim. Yumurtlama olunca bıraktım
Yumurta rezervi azalmış çatlamada sorun yaşayanlar içinKızlar bir de bunu denedim
aaa sizin oaylaştığınız yazı sayesinde denedim bu ay çörek otu tarfini iyi ki paylaşmışsınız hikayenizi okumuş çok etkilenmiştim ben de denedim bu ay ama adetin ikinci günü başkayamadım geç kaldım . Bir hafta denedim. Yumurtlama olunca bıraktım
ayy evet dogru. Corekotunun ölüm haric herseye sifa oldugunu bilmek gerek inanarak tuketmeliyiz
Yok adet bitiminden üç gün sonra başladım yumurtlama oldu bıraktım. İnşallah vesile olur. Takdir Allah tan canım artık inşallah çok sağolAdet döneminiz de mi başladınız pekiAy inşaAllah vesile olur yaa. Çaba bizden Takdir Allah'tan ❤
Adet döneminiz de mi başladınız pekiAy inşaAllah vesile olur yaa. Çaba bizden Takdir Allah'tan ❤
[/
6 gün kullanmıştım oldum toplamdaYok adet bitiminden üç gün sonra başladım yumurtlama oldu bıraktım. İnşallah vesile olur. Takdir Allah tan canım artık inşallah çok sağol
Tamam canımmDüz çek testini kuzum .
Ve özelden at lütfen pc ye geçince eklıcem
Karindan 5000 civarinda gorunuyor iki gunde iki kati artarsa gorunur vajinada simdi bile gozukur canim☺Hadi ya görünür mübugün tam 4 haftası bitti 5 e girdik
Hayır hiç denemedim hatta bu ay doktor tembel dedi hormona başlayacaktık ama oldu işte gerek bile kalmadıOvulasyon testi denemiş miydinix
Ayy hadi bakalım inşallah yaKarindan 5000 civarinda gorunuyor iki gunde iki kati artarsa gorunur vajinada simdi bile gozukur canim☺
Vardı vardı tedavi olmadan hamile kaldım folik asit ve adaçayı içtim sadeceMorvampir1 kuzum seninde yumurtalıklarda tembellik varmıydı yalnışmı hatırlıyorum
Gecmiyor bacim ne agrisi geciyor nede kasintilari camasir giyilmiyor doguma kadar daha da siserse vay halimize3 gündür benim memintolar da büyüdü, aferin evladım ananın midesini bulandırıp devamlı uyutacağına böyle faydalı şeylere yönelBunların sızısı geçecek mi kızlar ya, ergenliğe geri dönmüş gibiyim
Yok adet bitiminden üç gün sonra başladım yumurtlama oldu bıraktım. İnşallah vesile olur. Takdir Allah tan canım artık inşallah çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?