Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa sizin oaylaştığınız yazı sayesinde denedim bu ay çörek otu tarfini iyi ki paylaşmışsınız hikayenizi okumuş çok etkilenmiştim ben de denedim bu ay ama adetin ikinci günü başkayamadım geç kaldım . Bir hafta denedim. Yumurtlama olunca bıraktım

Geçen ay yumurtlama olmamıştı aşırı büyümüştü bu ay ilk kez ovulasyon ile takip ettim çatlafığını da gördüm şükür bakalım hayırlısı Allah tan

Kızlar bir de bunu denedim

Eklentiler

• 904CFA21-2A19-4F5F-AC71-9796EF07A747.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 35
  • C37896E3-2731-4853-A7E4-FEB9C7BE888B.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 37

Adet döneminiz de mi başladınız peki Ay inşaAllah vesile olur yaa. Çaba bizden Takdir Allah'tan

ayy evet dogru. Corekotunun ölüm haric herseye sifa oldugunu bilmek gerek inanarak tuketmeliyiz

Kesinlikle. Rabbim ne güzel şifalar yaratmış. Kimi soğan ile, kimi havuç ile kimi incir ile kimi de çötekotu ile gebe kalıyor. Aslında hepsinin yolu aynı. Çaba ve tevekkül

Gecmiyor bacim ne agrisi geciyor nede kasintilari camasir giyilmiyor doguma kadar daha da siserse vay halimize

Yok adet bitiminden üç gün sonra başladım yumurtlama oldu bıraktım. İnşallah vesile olur. Takdir Allah tan canım artık inşallah çok sağol

Hayırlısı olsun o zamann. İllaki vakti geldiyse vesile olacaktır. Olmasa bir dahaki ay düzenli yaparsınız inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…