- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Kesinlikle kasık ağrısı 10 günü geçmiştir hatta söylemiştim ara ara vurup geçiyordu , rahmim kasılıyordu sanki , çok fazla akıntım oldu halada oluyo birde sivilcem çıktı çok yüzümde gögüslerim zaten her adette şişer ondan anlamadım yani hiç ama sinmedi gögüslerim hala sert acıyor
Ay kaşıntısı geçmedi çok arttı bende bu ara büyüdüğü iyi oldu da3 gündür benim memintolar da büyüdü, aferin evladım ananın midesini bulandırıp devamlı uyutacağına böyle faydalı şeylere yönelBunların sızısı geçecek mi kızlar ya, ergenliğe geri dönmüş gibiyim
Aynı ben hem sızlıyor hem kaşınıyorAy kaşıntısı geçmedi çok arttı bende bu ara büyüdüğü iyi oldu daBepanthen sürdüm birkaç kez ancak durabiliyorum öyle kaşımadan
Gelmez de yarın tatilll perşembeye kalır kuzu daha kargoya vermemişler bile..Yok yapmadım kuzu dün test siparişi verdim gelirse yaparım akşama gelmezse yarın yaparııız
Ne demek ya, abla git eczaneden al benim canımı sıkmaGelmez de yarın tatilll perşembeye kalır kuzu daha kargoya vermemişler bile..
Bilmiom ki ben dayanamadım sürdümAynı ben hem sızlıyor hem kaşınıyorBir de uç bölgesinde tek tük tüy çıkmış dombilim ya, bepanthen sürebiliyoz muu
hrkesin dediği gibi adet belirtileriyle aynı yani nerdeyseeeKesinlikle kasık ağrısı 10 günü geçmiştir hatta söylemiştim ara ara vurup geçiyordu , rahmim kasılıyordu sanki , çok fazla akıntım oldu halada oluyo birde sivilcem çıktı çok yüzümde gögüslerim zaten her adette şişer ondan anlamadım yani hiç ama sinmedi gögüslerim hala sert acıyor ☺☺☺
Ben onu doktora bi sorayım serbestse bende sürcem vallaBilmiom ki ben dayanamadım sürdümDoğal yağlar belki daha iyidir de beni kesmez gibi geldi
yarına gelmezse yapayım bakalım bi
ama devamı gelmedi mi akıntının? belki de sökülememistir bilemiyorum ama insallah vardırkarnım , belim çok ağrıyor normalde sadece ilk gün bel ağrısı yapar geçerdi
Bu tarifi bulmuştum diğer formlarda yaptım ben de bu ay . Biraz geciktim yapmakta gün olarak ama inşallah işe yaramıştırKızlar çörek otu nasıl yapılıyo ölçüsü falan nedir
Bu tarifi bulmuştum diğer formlarda yaptım ben de bu ay . Biraz geciktim yapmakta gün olarak ama inşallah işe yaramıştır
Ovulasyon testi denemiş miydinixKesinlikle kasık ağrısı 10 günü geçmiştir hatta söylemiştim ara ara vurup geçiyordu , rahmim kasılıyordu sanki , çok fazla akıntım oldu halada oluyo birde sivilcem çıktı çok yüzümde gögüslerim zaten her adette şişer ondan anlamadım yani hiç ama sinmedi gögüslerim hala sert acıyor ☺☺☺
Ayyy süpersinn yaaaBir de 10 gün yenecekk diye de ekliyim
El sallaBu tarifi bulmuştum diğer formlarda yaptım ben de bu ay . Biraz geciktim yapmakta gün olarak ama inşallah işe yaramıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?