Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendir

kız maşallah böyle olana kadar hiç test yapmadın mı? sağlıkla ilerler insallah❤

devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)
karnım , belim çok ağrıyor normalde sadece ilk gün bel ağrısı yapar geçerdi

Deneyelim tabi cunku neden olmasin belki o vesile olur

bnde bişey göremedim ama niye o kdr geciktiki adetin
inşallah vardırda henüz gözükmüyordur canım yaa
valla bende anlamadim canm ya 23 25 gün arasi adet oluyorum normalde 7 gün geciktim ama gelen yok bol akıntı gel kaşık agrisi var sadece of of cuma kan vermistim 0.23 çıktı ışte adet olsam doktor gidicem tedavi için oda gelmiyor

Kızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Selam canım, preseed jel var istersen onu dene, onun zararı yok, ben almıştım ama hiç kullanmadım, yakınsan sana vereyim hatta hiç açmadım bile çünkü

dombilim preseed ileri hız için faydalımı sence ? bende görmüştüm onu
Valla eşimde ileri hız düşük çıktığı için almıştım ben de canım ama hiç kullanmadım o ara kutuyu bile açmamıştım, zararı yok en azından ama gerçekten faydası var mı çok emin değilim.

Kızlar yumurta kontrolunden çıktım sol da 1 sağda 2 yada 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı 1 tanesi daha büyüktü muhtemelen o büyüyecek yani sağ ve solda 2 tane simdilik Perşembe tekrar gideceğim duruma göre iğneyi verecek bakalım hayırlısı

iyice dengem bozuldu ya nasıl birşeydir bu anlamadim çok sıkldi bari kanama gelse de tedavi için zaman kaubetmesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…