bnde bişey göremedim ama niye o kdr geciktiki adetinmerhaba bayanlar bugün itibarıyle 7 günüm geciyor cuma günü kan verdim 0.23 çıktı bugün test yaptim bus ekilde çıktı bol kaşık agrisi ve gel agrisi var arti beyaz akintim var sizce var mi gebelik Eki Görüntüle 2263844 Eki Görüntüle 2263845H E G gamzeli_bebis @Alene @Ocean
karnım , belim çok ağrıyor normalde sadece ilk gün bel ağrısı yapar geçerdiayy hcg yapsanaaa insallah gebeliktendir
kız maşallahböyle olana kadar hiç test yapmadın mı? sağlıkla ilerler insallah❤
devamı gelmediyse yerlesme olabilir ve insallah öyledir. bence bi test yap :)
Deneyelim tabi cunku neden olmasinBu corel otunu bende yabancılarda okumuştum çok yıllar önce çörekotu hakikî bal ve tarcini karıştırıp sakız gibi çiğniyorlarmış bu ay için macun aldım onu denedikten sonda bunuda deneyim bari
Tam bilmiyorum canim ama nette vardir 10ar kasikti ama ne kasigiylaKızlar çörek otu nasıl yapılıyo ölçüsü falan nedir
valla bende anlamadim canm ya 23 25 gün arasi adet oluyorum normalde 7 gün geciktim ama gelen yok bol akıntı gel kaşık agrisi var sadece of of cuma kan vermistim 0.23 çıktı ışte adet olsam doktor gidicem tedavi için oda gelmiyorbnde bişey göremedim ama niye o kdr geciktiki adetin
inşallah vardırda henüz gözükmüyordur canım yaa
İkizmi acabaaMasalllah deger cok yuksek degilmi bana mi öyle geliyoryoksaaa ?
BENde öyle düşündüm ama bakalım
Selam canım, preseed jel var istersen onu dene, onun zararı yok, ben almıştım ama hiç kullanmadım, yakınsan sana vereyim hatta hiç açmadım bile çünküKızlar benim vajinismus geçmişim olduğu için hala ultrason jeliyle yapabiliyoruz. Onsuz denediğimde olmuyor. Acaba gebeliğe manisi var mı ki? Kayganlaştırıcı kullanıp gebe kalan var mı aranızda?
Doktorum izinli perşembe gidicem bakalım ne diyecekOh maşallah ne kadar güzel ya inşallah sağlıkla devam eder vajinadan keseyi bile görürsün ozaman değere göre galiba
dombilim preseed ileri hız için faydalımı sence ? bende görmüştüm onuSelam canım, preseed jel var istersen onu dene, onun zararı yok, ben almıştım ama hiç kullanmadım, yakınsan sana vereyim hatta hiç açmadım bile çünkü
Valla eşimde ileri hız düşük çıktığı için almıştım ben de canım ama hiç kullanmadım o ara kutuyu bile açmamıştım, zararı yok en azından ama gerçekten faydası var mı çok emin değilim.dombilim preseed ileri hız için faydalımı sence ? bende görmüştüm onu
anladım canım bakalımmm ilerde belki denerim :)Valla eşimde ileri hız düşük çıktığı için almıştım ben de canım ama hiç kullanmadım o ara kutuyu bile açmamıştım, zararı yok en azından ama gerçekten faydası var mı çok emin değilim.
Hadi ya görünür müAaaaa masallah kuzum ikiz mi acaba? Saglikla devam etsin insallahiki gun sonra kese de gorunur
Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum ya bende anne olucam artıkMorvampir1 canım maşallaahh çok güzel çıkmış değerin ♥
Tmm cnm bi araştırımTam bilmiyorum canim ama nette vardir 10ar kasikti ama ne kasigiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?